Syla, już kiedyś Ci o tym pisałam, że bardzo dużo Ci zawdzięczam , że tak naprawdę, gdy przeczytałam Twoją pierwszą część, przestałam zgrzędzić, oglądać się na "niechętnego pomocnika" i zabrałam się do roboty. Mimo, że tamten etap za mną, to ten nowy jest dzięki tej starej motywacji bardzo radosny, bo wyswobodziłam się z gdzieś zakodowanej myśli, że ktoś mi musi pomóc, że nie dam sama rady. Dam, już teraz to wiem .
Zdjęcia lawendy przecudowne, tzn. lawenda przecudowna . I nie tylko ona...
witam...dawno mnie nie było...ale cofnęłam się w czasie o miesiąc...cudnie u Ciebie Sylwia...bez dwóch zdań...nie potrafiłabym wybrać, która częsć ogrodu podoba mi się najbardziej....cały piękny...tylko patrzeć jak ekipa Maji zawita
pozdrawiam
Jestem małym ogrodnikiem , ciągle eksperymentuję . Czasami macham na wszystko ręką bo mnie przerasta. Chwilami nie nadążam za niczym i po prostu idę spać. Często jest też tak , że z ogrodu nie wyjdę bo energia mnie rozpiera i zrobię w jeden dzień plan tygodnia .
Nauczyłam się nie przejmować .... czy urośnie , czy zostanie zjedzone ... czy zdążę z opryskami lub dożywianiem roślin .... Mam siłę i czas to działam , nie to trudno ....
Ja za Toba nie nadarzam... wyjexhalam a tu elewacje zmienila. Nastepnym razem jak wyjade to nie zdziwie sie jak dom zburzysz i postawisz od nowa ... i dokupisz ze dwoe dzialki i ogrod powiekszysz
Zawdzięczasz sobie i swojemu uporowi !!! brawo ....
Gdy się już widzi efekt to i inni nabierają motywacji ...
Na ten przykład ... zostałam zaskoczona przez M-a , bez nacisku i przypominajek zamówił lustro !!!!! Uszczypnę się jak zobaczę zamontowane .
To moje kochanie nakręciło mnie do kolejnych prac ...właśnie powyższą informacją i tym że ściana wodna działa (brak otoczaków jeszcze) .... i światła pomontowane .... Nic mi więcej nie trzeba abym zwiększyła swoje tempo do dalszych działań ...
ściskam mocno !!!
Zaraz uciekam na zakupy w poszukiwaniu czarnych otoczaków do ściany wodnej .... Nie mogę się doczekać jej finału ... Już działa ale brakuje uzupełnień ....