Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 15:46, 21 lip 2014

nicol21 napisał(a)
Ja też siły wzdychać nie mam. Cudne ciurkadełko, a jeszcze jak będą rośliny posadzone i podrośnięte... bosko będzie. A lustro i te duże brzozy!! Ehhhh. Pokazałabyś szerszą perspektywę na ciurkadełko i lustro i jeżówki posadzone! Masz fajne zestawienia roślin.

Nikol oczywiście , że pokażę szerszą perspektywę jak tylko ogarnę to i owo ....Nie dzierżę bałaganu to jak mam Was nim faszerować ?

Przy brzozowej dzisiaj pracuję .... Dosadzam kulki bukszpanowe , cisowe ... no i jeżówki i trawy ....
Ja zdążę przed burzą to wstawię fotki

teraz mieszam w garach
Syla 15:50, 21 lip 2014

Krakus napisał(a)

Odpiszę u Ciebie co by Anie nie zaśmiecac wątku zaprawszam w takim razie do mnie jest gdzie planować sado- warzywnik (plonami sie podziele )

hehehe ..... mam problem z zaplanowaniem swojego tyciego warzywniczka ... podpatruję u koleżanek
Syla 15:51, 21 lip 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Sylwia,ja też zachwycam się jeżówkami,zaprosiłam już je do swojego ogrodu i planuję więcej
U ciebie jak zawsze pięknie
Buziaki zostawiam

Ja mam dzisiaj dzień pod hasłem jeżówka ..... Rozmieszczam na brzozowej z trawami i dodatkowymi kulasami ....
Syla 15:52, 21 lip 2014

MalgosiaR napisał(a)
Syla nadrobiłam cały lipiec zdjęciowo, pięknie, rośliny Cię kochają ze wzajemnością. Widzę że basen już stoi, a kamień na elewacji już w całości położony?

Tak ... basen już jest ...i kamień już jest a elewacja pomaluje się w przyszłym roku ... Teraz mi się już nie chce
Syla 15:54, 21 lip 2014

baraga1904 napisał(a)

...czyli planujesz wszystko zmienic z tego co masz na przodzie? już jestem ciekawa jakie to będą zmiany

Chyba się nie zrozumiałyśmy .... Mam malusi przedogródek przed wjazdem na posesję ... I to sobie zostawiam na deser ... Wewnątrz .. przed domem to może jedynie jakieś delikatne zmiany
baraga1904 17:12, 21 lip 2014

Syla napisał(a)

Chyba się nie zrozumiałyśmy .... Mam malusi przedogródek przed wjazdem na posesję ... I to sobie zostawiam na deser ... Wewnątrz .. przed domem to może jedynie jakieś delikatne zmiany

...uff...no to dobrze... myślałam że rewolucyję planujesz...
nicol21 19:01, 21 lip 2014

Syla napisał(a)

Nikol oczywiście , że pokażę szerszą perspektywę jak tylko ogarnę to i owo ....Nie dzierżę bałaganu to jak mam Was nim faszerować ?

Przy brzozowej dzisiaj pracuję .... Dosadzam kulki bukszpanowe , cisowe ... no i jeżówki i trawy ....
Ja zdążę przed burzą to wstawię fotki

teraz mieszam w garach

Super, zatem czekam i trzymam kciuki za brak bądź późną burzę.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Pawlus 21:07, 21 lip 2014

Czekamy zatem na efekty dosadzeń na brzozowej. Ciągle dumam gdzie sobie taką brzozową zrobić. Chciałem przy altanie. Siostra chce jednak miejsce na ognisko...Nie wiem w jakiej odległości od ogniska mogłyby rosnąć drzewa.
malkul 21:42, 21 lip 2014

Syla napisał(a)
Trochę wody dla ochłody ???

świetne ujęcie
atena35 21:45, 21 lip 2014

Sylwia cudowności pokazujesz. Lustro robi mega wrażenie
Brakuje słów. oh, ah, mmmmm