Chodziło mi o to miejsce - zamiast stożka. Umbry nie widzę właśnie ze względu na 3 umbry przy ogrodzeniu, dlatego myślałam o wiązie...a Ty go już tu masz? Ten żywopłocik po prawej niski podejrzewałam o bycie trzmieliną..a cóż to takiego?
Buk teź byłby fajny, ale kolumnowy koniecznie zeby wystrzelił do góry między miskantami
Moje umbry świeżutkie, jeszcze nie obfocone. Wzdluz ścieżki chciałabym imitację alejki
Butterfly Kisses kupowałam w Dobrym Polu. Jesli chcesz to sprawdzę czy jeszcze mają, napisz ile sztuk byś potrzebowała.
Pięknie, nie tylko tu, obejrzałam sobie spokojnie wszystkie zmiany, normalnie ..idealnie!
te jeżówki, to strzał w 10! i woda juz jest, wcale się nie dziwię, ze nie ciągnie cię na wyjazdy, jak ma się takie cudowne miejsce, zresztą mam podobnie jak ty, na tydzień góra lubię wyjechać, ale bez presji, ze muszę
pozdrawiam, jest slicznie
Bonsaja bukowego jeszcze nie mam ale jest do nabycia a ja się grubo zastanawiam bo chyba wolałabym grabowego ....A ten buk (o którym wspomniałam , że do nabycia jest ) ma już uformowane gałęzie i jest wysoki .... zrobię może jutro fotkę to wstawię ... tak będzie najlepiej
Umbra odpada bo by było za dużo tego dobra na raz i odległość nie odpowiednia ..
Ten żywopłocik którego podejrzewałaś o bycie trzmieliną to berberys Maria
Robaczku o jeżówkach myślałam , że masz szkółkę wysyłkową na uwadze... Nie lubię angażować nikogo w swoje sprawy ... Bardzo dziękuję za chęci ale źle bym się czuła obarczając Ciebie zakupami ... Rozejrzę się za nią w necie ale za to buziak ogromny !!!!
Z przyjemnością obejrzę Twoją alejkę umbrową bo przypuszczam gdzie są drzewka posadzone
Chyba każdemu podobają się te smaczki w postaci jeżówek u Ciebie - ślicznie to wygląda
Pisałaś o roślinach - ja mam nadal kilkanaście doniczek żurawek od Ciebie i nie wiem gdzie je upchnąć, bo ciągle je przypala... Wymyśliłem jedno miejsce i może będzie OK...
nie pamiętam jakie dostałeś ... marmaladę ??? nie powinno jej nic być .... qrcze ... u mnie dają radę na patelni .... podlewam tylko pod liśćmi ...Fakt , że może odrobinę i jest zawsze jakiś listek do urwania ale wytrzymują .... one lubią wilgoć i rzeczywiście półcień dla nich to idealne miejsce .... No nie wiem .... kombinuj dalej