Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

ewa004 09:53, 23 lip 2014

Sylwuś powzdychałam sobie ,az Emuś ze zdziwieniem spytał co ja robię
Pięknie masz
iwonaal 13:33, 23 lip 2014

Ach
malkul 14:09, 23 lip 2014

Syla prosze najszczerszą na świecie opnie o meblach tarasowych. pilnie potrzebna wady zalety i inne bzdety. PILNE PROSZĘ
Syla 18:02, 23 lip 2014

malkul napisał(a)
Syla prosze najszczerszą na świecie opnie o meblach tarasowych. pilnie potrzebna wady zalety i inne bzdety. PILNE PROSZĘ

Malkulku .... kurcze bierz kupuj bo już ostatki w sklepach ... nie wiem czy uda Ci się nabyć stolik.... Koleżanka chciała i stolik już nie był dostępny ....

Pokrowce zawsze chowam na wieczór do ogrodu zimowego - to chyba można nazwać mankamentem , bo nie lubię

Mało z tego korzystam , no może raz mi się udało posiedzieć - Mega wygodne !!!!!

Margo 16:54, 24 lip 2014

Sylwia, ja pierwszy raz w Twoim wątku więc najpierw się witam
Zaglądam do Ciebie już jakiś czas ale tak po cichu.
Masz piekny, świetnie zaprojektowany ogród. Jestem pod ogromnym wrażeniem harmonii jaka w nim panuje. Cudnie, cudnie i jeszcze raz cudnie
Bardzo urzekła mnie ta rabatka - pamiętasz jakie mniej wiecej ma ona wymiary ?
Pozdrawiam

Syla napisał(a)

ZielonaAnia75 19:43, 24 lip 2014

Ja również witam się serdecznie, podglądam Twoje poczynania od dawna, ale dziś zauroczona powyższym zdjęciem postanowiłam się przywitać, ogród niesamowity, widoki na okolicę masz cudne! A przy okazji zapytam, czy trawka na zdjęciu, ta mniejsza to stipa?
popcorn 20:22, 24 lip 2014

Syla używasz tych leżaków? Przy takim aerale i Twoich ciągłych pracach chyba rzadko? pozdrawiam serdecznie! Nie będę się powtarzać jak pięknie u Ciebie
Syla 09:51, 25 lip 2014

Margo napisał(a)
Sylwia, ja pierwszy raz w Twoim wątku więc najpierw się witam
Zaglądam do Ciebie już jakiś czas ale tak po cichu.
Masz piekny, świetnie zaprojektowany ogród. Jestem pod ogromnym wrażeniem harmonii jaka w nim panuje. Cudnie, cudnie i jeszcze raz cudnie
Bardzo urzekła mnie ta rabatka - pamiętasz jakie mniej wiecej ma ona wymiary ?
Pozdrawiam

Witaj zmierzyłam krokami i wyszło mi 4m i troszeczkę po trójkącie
Syla 09:52, 25 lip 2014

ZielonaAnia75 napisał(a)
Ja również witam się serdecznie, podglądam Twoje poczynania od dawna, ale dziś zauroczona powyższym zdjęciem postanowiłam się przywitać, ogród niesamowity, widoki na okolicę masz cudne! A przy okazji zapytam, czy trawka na zdjęciu, ta mniejsza to stipa?

Witaj Aniu .... ta mała trawka to carex Frosted Curls ... na zdjęciu akurat po strzyżeniu - delikatnie wycieniowana
Syla 09:54, 25 lip 2014

popcarol napisał(a)
Syla używasz tych leżaków? Przy takim aerale i Twoich ciągłych pracach chyba rzadko? pozdrawiam serdecznie! Nie będę się powtarzać jak pięknie u Ciebie

Udało się może raz na chwilkę .... ale nie pamiętam ich wygody bo to było dawno Nie potrafię leżeć jak wokół tyle pracy ...