Ech... zieleń i oszczędne plamy koloru... naprawdę uspokajają i tworzą porządek... Ładny widoczek masz z tego okna, ładny

Chętnie bym się zamieniła, oj chętnie, bo u mnie dwanaście metrów od okna już kolejny blok stoi... szału dostaję powoli.
Co do bonsai - słuchaj, trafiłam niedawno do takiej szkółki w mojej okolicy (jak byliśmy na wycieczce rowerowej) i tam są różne ciekawe rzeczy, w tym właściciel bawi się w formowanie bonsai z różnych gatunków roślin i różnej wielkości (są też duże) - najwięcej ma właśnie z grabu

Ja się temu przyglądałam bardziej jako ciekawostce, więc nie pamiętam cen, ale ogólne ceny w szkółce są bardzo przyzwoite - także jak Cię to interesuje to podeślę adres na pw. Ale to jest koło mnie - na południu Krakowa obok Tynieckiej
Coś tam na pierwszym foto widzę, że z lewej zasłaniasz, ciekawe...
p.s. Syla, a może Tobie się przydadzą kolumnowego maluchy 'Dawid'? Zostały mi po nasadzeniach i muszę im znaleźć rodzinę zastępczą
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4775-cisy-kolumnowe-zolte-dawid-na-biale-liliowce-rodgersje-stopowcolistna-lustro-lub-hustawke-lawke
MIKRO ogród 1.0