Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 19:16, 07 gru 2014

AGAR napisał(a)
Cudownie, cudownie i jeszcze raz cudownie!!! I nieważne czy wisna,lato,jesień czy zima. Uwielbiam tutaj zaglądać. Twój ogród emanuje takim spokojem i harmonią i działa na mnie relaksująco.

Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję Nie mogę się doczekać chwili kiedy dokończę rabatę przy ścianie wodnej .... Mam nadzieję , że wyjdzie przyzwoicie
Syla 19:18, 07 gru 2014

Magda_ napisał(a)
zawsze mówiłam, że nie lubię zimy ale jak patrzę na Twoje zdjęcia to widzę, że zima może być fajna

Taki lukier nie trafia się zawsze ... a trawy robią swoją robotę do póki się nie wyłożą nie związane pod ciężarem śniegu Zdjęcia uchwycone we właściwej porze .... Nie zawsze jest tak błogo pozdrawiam
aaaa ja nie lubię zimy .... lubię ciepełko i z niecierpliwością czekam na wiosnę
Syla 19:22, 07 gru 2014

Joku napisał(a)

Czy to twój stary ostrokrzew? Nie pokazywałaś go, już myślałam że padł. Zimuje w pomieszczeniu?
Dodam że ogród i budowle ogrodowe przepiękne. I bardzo podoba mi się kamienna okładzina.
Zostawiam pozdrowienia.

Jolu pamiętasz moje ostrokrzewy na pniu ? !! barawo .... Jeden mi się ostał i znalazłam mu o takie miejsce.... wkopałam do ziemi jest mu tam dobrze
Kiedyś siedziały w donicach i musiałam im szukać legowiska na zimę i raz przezimowałam w miejscu gdzie nie były podlewane pomimo obietnic ... Jednemu udało się przetrwać zimową suszę

Margo 19:45, 07 gru 2014

Cudne zimowe widoki, takie wręcz baśniowe
Twój ogród zimą też zachwyca
Pozdrawiam
sylllwia 19:47, 07 gru 2014

I ja oczy nacieszyłam Twoim oszronionym ogrodem.
Zakątek z brzozami i trawami - bajka
Magda_ 19:51, 07 gru 2014

Syla napisał(a)

Taki lukier nie trafia się zawsze ... a trawy robią swoją robotę do póki się nie wyłożą nie związane pod ciężarem śniegu Zdjęcia uchwycone we właściwej porze .... Nie zawsze jest tak błogo pozdrawiam
aaaa ja nie lubię zimy .... lubię ciepełko i z niecierpliwością czekam na wiosnę

o ja też lubię ciepełko i wiosnę i lato

a zimna niet......
Kacha123 21:54, 10 gru 2014

Syla prześledziłam Twoje dwa wątki i cóż mogę napisać - Twój ogród zapiera dech. Piękne kompozycje roślin, piękna altana, czrodziejskie lustro w brzozach robią ogromne wrażenie. Gratuluję Ci dobrego smaku, pomysłowości i wspaniałej intuicji w doborze roślin. Tego ostatniego powiem szczerze zazdroszczę.Będę częstym gościem u Ciebie. Pozdrwaiam.
Pszczelarnia 09:17, 11 gru 2014

Syla napisał(a)

Brak słów zachwytu na ten widok.
Dobrze zaprojektowany ogród nawet zimą jest piękny.

siakowa 10:56, 12 gru 2014

Pszczelarnia napisał(a)

Brak słów zachwytu na ten widok.
Dobrze zaprojektowany ogród nawet zimą jest piękny.

zgadzam sie, niczym nie ustępuje wiosennym czy letnim zdjęciom Pozdrawiam
Mathildis 19:29, 14 gru 2014

prześlicznie oszroniony ogród...