Witaj Dzisiaj rozmyślałam nad nową rabatą ... Czas aby posadzić roślinki, które nie wymagają dużego nakładu mojej pracy ... Zobaczę czy wytrwam w tym postanowieniu ...
Dlatego piszę, że mam na nie ochotę. Po poprzedniej zimie też takie ładne były /pamiętam fotki/ i to mnie przekonuje. Poza tym nie są żółte, tylko takie fajne budyniowe... I mnożysz je na własne potrzeby, a to też ważne, kiedy ma się w perspektywie taki ogród jak ja
RH u mnie jakieś mizerne... może powinnam pochylić się nad nawozami, ale jakoś nie mam do tego głowy
Nie lubię w ogrodzie :
robić oprysków
nawozić
Najbardziej lubię ciąć
Obornik granulowany chciał mi ukręcić nosa ale jesień to pora roku gdzie ja już w ogrodzie prawie nie przesiaduję
Poczekaj do jesieni i sypnij pachnidło ale najpierw zobaczymy u mnie czy to pomaga kondycyjnie roślinie
Dokładnie , jest ich co raz więcej ... Ładne kępki się porobiły ... To miejsce będzie przekopywane .... Przeniosę je w inne miejsca w ogrodzie i dosadzę na jesień kolejne
Oj jak ja lubie Twój ogród. W zeszłym roku już było cudnie, a teraz z nowym trawnikiem i tymi posadzonymi roślinami, które się rozrosną w tym roku... oj nie damy Ci spokoju dużo zdjęć będziesz musiała robić