Boszszsze!!! Co za ogród!!! Perfekcyjny, zadbany na maxa, dopracowany w każdym najmniejszym zakątku! Syla, jesteś miszczynią
Wracam do fotek zachwycać się od nowa
PS - żywopłocik przy ścianie wodnej (i wszystkie nasadzenia tam) bardzo mi się podobają
Mistrzostwo! Wszystko perfekcyjnie wygląda. Kiedy ta komunia?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Witaj Tess dziękuję ... Komunia 17.05... Robię co mogę aby pewne elementy ogrodowe dokończyć ... Dzisiaj majstrowałam ekobordy przy żwirowej .... Ma dojechać żwirek ... Zostały do przesadzenia bukszpany ponieważ likwiduję jeden okrągły rządek przy huśtawce .... Popsułam i teraz naprawiam Pozostały również do przycięcia pewne elementy ... Jak nie zdążę to trudno bo tempo prac już nie to samo
Aguś , Tobie nie dorównam!!! dziękuję ... Żywopłocik przy ścianie wodnej z elementem kuli złagodził kanty betonu ... Dojdzie do kuli jeszcze klon a po drugiej stronie coś wysokiego , jeszcze dumam co ... Przypuszczam , że jak odwiedzę jedno miejsce i coś mi wpadnie w oko to przywiozę Cieszy mnie ten mój ogródek ... Mnóstwo frajdy , teraz , bo jeszcze kiedyś było dużo ciężkiej pracy ... Ale Ty to wiesz
A wiesz u mnie dziś też się kilka biało-zielonych rozwinęło - nie miałam czasu żeby obfocić, ale jutro to zrobię... tak sobie myślę czy to nie będzie Casablanca?