Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

makkasia 21:44, 26 kwi 2015

Dla mnie bomba umiejscowienie nowych zakupów o okolicach ściany wodnej nie wspomnę
jak zwykle miodzio
śliczności
lindsay80 23:54, 26 kwi 2015

śliczne te bialozielone tulipanki - jaka jest ich nazwa?
Wieloszka 11:16, 27 kwi 2015

Boszszsze!!! Co za ogród!!! Perfekcyjny, zadbany na maxa, dopracowany w każdym najmniejszym zakątku! Syla, jesteś miszczynią
Wracam do fotek zachwycać się od nowa
PS - żywopłocik przy ścianie wodnej (i wszystkie nasadzenia tam) bardzo mi się podobają
Tess 11:18, 27 kwi 2015

Syla napisał(a)
I to już koniec ... nie ma już nic ....

Mistrzostwo! Wszystko perfekcyjnie wygląda. Kiedy ta komunia?
Syla 21:50, 27 kwi 2015

Tess napisał(a)

Mistrzostwo! Wszystko perfekcyjnie wygląda. Kiedy ta komunia?

Witaj Tess dziękuję ... Komunia 17.05... Robię co mogę aby pewne elementy ogrodowe dokończyć ... Dzisiaj majstrowałam ekobordy przy żwirowej .... Ma dojechać żwirek ... Zostały do przesadzenia bukszpany ponieważ likwiduję jeden okrągły rządek przy huśtawce .... Popsułam i teraz naprawiam Pozostały również do przycięcia pewne elementy ... Jak nie zdążę to trudno bo tempo prac już nie to samo
Syla 21:54, 27 kwi 2015

Wieloszka napisał(a)
Boszszsze!!! Co za ogród!!! Perfekcyjny, zadbany na maxa, dopracowany w każdym najmniejszym zakątku! Syla, jesteś miszczynią
Wracam do fotek zachwycać się od nowa
PS - żywopłocik przy ścianie wodnej (i wszystkie nasadzenia tam) bardzo mi się podobają

Aguś , Tobie nie dorównam!!! dziękuję ... Żywopłocik przy ścianie wodnej z elementem kuli złagodził kanty betonu ... Dojdzie do kuli jeszcze klon a po drugiej stronie coś wysokiego , jeszcze dumam co ... Przypuszczam , że jak odwiedzę jedno miejsce i coś mi wpadnie w oko to przywiozę Cieszy mnie ten mój ogródek ... Mnóstwo frajdy , teraz , bo jeszcze kiedyś było dużo ciężkiej pracy ... Ale Ty to wiesz
Syla 21:57, 27 kwi 2015

lindsay80 napisał(a)
śliczne te bialozielone tulipanki - jaka jest ich nazwa?

Teraz nie napiszę bo nie pamiętam a nie zapisałam ... Jak znajdę (bo to ogrodowiskowe tulipanki) to napiszę bezpośrednio u Ciebie
Syla 21:59, 27 kwi 2015

makkasia napisał(a)
Dla mnie bomba umiejscowienie nowych zakupów o okolicach ściany wodnej nie wspomnę
jak zwykle miodzio
śliczności

Dzięki Kasia Nie mogę się doczekać zakończenia prac przy ścianie wodnej choć dozuję sobie przyjemność stopniowo
lindsay80 22:06, 27 kwi 2015

Syla napisał(a)

Teraz nie napiszę bo nie pamiętam a nie zapisałam ... Jak znajdę (bo to ogrodowiskowe tulipanki) to napiszę bezpośrednio u Ciebie

A wiesz u mnie dziś też się kilka biało-zielonych rozwinęło - nie miałam czasu żeby obfocić, ale jutro to zrobię... tak sobie myślę czy to nie będzie Casablanca?
Borbetka 08:12, 28 kwi 2015

Sylwia, etap dźwigania i ciężarów zakończony prawda? Teraz tylko pielęgnacja i smaczki. Super.