Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

MiraR 11:19, 28 kwi 2015

Sylwia czy linie kroplujące na rabatach czymś ściółkujesz? Korą,kompostem? Czy raczej niczym i rośliny zasłaniają w miarę rozrastania?
Syla 11:30, 28 kwi 2015

Mira napisał(a)
Sylwia czy linie kroplujące na rabatach czymś ściółkujesz? Korą,kompostem? Czy raczej niczym i rośliny zasłaniają w miarę rozrastania?

linię kroplującą zasypuję korą ... Teraz wyleguje mi się na oczach ale to tylko dlatego , że wciąż jeszcze gdzieś grzebię i muszę ją widzieć
bdan 11:35, 28 kwi 2015

Sylwia zaglądam na bieżąco, rzadziej ślad zostawiam. Zyczę, żeby wszystko udało się do komunii ogarnąć, i żeby Wam trochę sił na tę uroczystość zostało.
ewa004 12:44, 28 kwi 2015

Sylwus zwolnij kobietko
Masz tak pięknie w ogrodzie że wszyscy na bank padną z wrażenia ....jak i ja padam
brzydula 14:11, 28 kwi 2015

Sylwia przypomnij prosze jakie sa te Twoje brzozy ?? Ja potrzebuje trzy szt ale najniższe z możliwych
abiko 14:11, 28 kwi 2015

Syla napisał(a)

Witaj Tess dziękuję ... Komunia 17.05... Robię co mogę aby pewne elementy ogrodowe dokończyć ... Dzisiaj majstrowałam ekobordy przy żwirowej .... Ma dojechać żwirek ... Zostały do przesadzenia bukszpany ponieważ likwiduję jeden okrągły rządek przy huśtawce .... Popsułam i teraz naprawiam Pozostały również do przycięcia pewne elementy ... Jak nie zdążę to trudno bo tempo prac już nie to samo

No proszę Syla, w tym samym czasie nasze dzieci idą do komuni Tyle, że ja z ogrodem nie zdążę nawet nie próbuję
ZielonaAnia75 20:01, 28 kwi 2015

Sylwia, czy ja dobrze zrozumiałam, że szukasz materiału, w formie zasłon, którymi będziesz się zasłaniać przed wiatrem, słońcem? Bo ja również chcę zrobić takie przesłony, zasłony, na tarasie, które będę zasuwać, jak słońce niemiłosiernie piecze i nie da się wysiedzieć na tarasie. Chciałabym je w kolorze kremu czy jaśniutkiego beżu. Jak coś znajdziesz to daj mi znać
Już sobie wyobrażam, jak goście komunijni będą szczęki zbierać z trawnika
jalos 10:58, 29 kwi 2015

Chyba mnie tu jeszcze nie było, więc najpierw się przywitam , a dopiero potem przejdę się po ogrodzie , jesli pozwolisz

Zasłony mnie tu ściągnęły - też szukam. Gosia Makul na swój dizajnerski zestaw wypoczynkowy kupowała szarą kodurę jeśli mnie pamięć nie myli a zadzaszenie altany to tkanina winylowa (jak na reklamy wielkogabarytowe) z tej firmy www.proaluminium.com.pl
W ikei patrzyłam na zwiewne lekkie Vivien - nic więcej mi nie wpadło w oko.

Chętnie skorzystam z Waszych doświadczeń w tej materii pozdrawiam.
jalos 11:53, 29 kwi 2015

zapomniałam sobie zaznaczyc ogród
Syla 17:38, 29 kwi 2015

bdan napisał(a)
Sylwia zaglądam na bieżąco, rzadziej ślad zostawiam. Zyczę, żeby wszystko udało się do komunii ogarnąć, i żeby Wam trochę sił na tę uroczystość zostało.

Będzie dobrze ... inaczej nie może być dzięki