Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

bociek 19:54, 10 mar 2014

Aaaaaaaaa, domki dla owadow Kumam teraz
gierczusia 19:55, 10 mar 2014

Kindzia napisał(a)
Gierczuś...Ty znowu lecisz jak torpeda z tym swoim wątkiem...

Acjhhh Kaśku ... Bo ja albo jak torpeda , albo jak żółw na 2min przed śmiercią ..... Prędkości pośrednichraczej nie uznaję

Ściskam
gierczusia 19:58, 10 mar 2014

GosiaJoanna napisał(a)

W lidlu nie daja poniewaz muszą oddac dla hurtownika te skrzynki tyle razy sie pytałam ale nie chca sprzedać :*(

Kuleeee .. A te lidlowskie są własnie najbardziej wypaśne .. Bardzo mi się podobają .. I już mi powoli do tego mojego lidla głupio chodzić , bo ja już jestem taka namolna w kwestii tych skrzynek ,że wnet wywieszą koło kasy zdjęcie mojego ryjoka z napisem " tej pani nie obsługujemy"
gierczusia 20:00, 10 mar 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Widze, ze tez ratujesz rh? Powo Pozdrawiam wiosennie

Noo ratuję Danusiu .. Jak co roku .. U mnie ta piep... glina i pH nie takie i na dobitkrte czarne pierony .. ( tzn opuchlaczki Koffane )... Noo i zawsze muszę ratować .. Ale pąki kwiatowe już mam

Również podrowionka ślę
gierczusia 20:02, 10 mar 2014

ewakatowice napisał(a)

rozumiem, że na "ogrodniczkę" ha ha ha
widziałaś moje "dzieciaczki"?

Raczej miałam na myśli " sztrykowaczkę ".....

A dzieciaczki widziałam na żywo .. No jak byłam to stały już i " pachniały ".... Chyba ,że Ci się rodzinka powiększyła... ????
gierczusia 20:04, 10 mar 2014

baraga1904 napisał(a)
...qurczę..ale wycieczka trochę więcej tych eurasów kosztuje... pojechało by się...
...udanej imprezy Eluś...

Noo ja wiem .. Ale jak ktoś tam bedzie w okolicy , to już nędznie mógł obejrzeć ... To musi być niezła atrakcja , bo te ogrody podobno nigdy nie były dostępne dla publiczności

Imprezka się udała , dzięki ...
gierczusia 20:07, 10 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Eluś kfiotek piękny Krokusy zbóje może jeszcze wyjdą Troszkę nadrobiłam choć z trudem
Buziam.

Wychodzą Gośku , powolusiu .. W tempie takim zawrotnym ... Że ślimak by sie prędkości wystraszył

Ja nie wiedziałam ,że one na noc klapują płatki a w słoneczku rozchylają .. Ale miałam radochę .. Rasowe ogrodniczki , plosiem siem tu nie śmiać

Ps.. Nie nadrabiaj .. Jest tule fajnych wątków do obskoczenia

Ściskam
gierczusia 20:08, 10 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Gierczuś.. wyjdą te krokusy.. wyjdą... 2 dni ciepełka im trzeba ... moje świeżoki sadzone jesienią też ani myślą.. całą kupa w trawniku.. też ani myśli, nawet zielonego nie widać.. a tak wogle to te co wyszły dziś pokazałam... tzn cześć moich.. bo fszystkiego się nie da.... zapraszam

Noooo wylazły .. One Cię posluchaly po prostu ... Polecę zaraz do Ciebie

Buziaki
ewakatowice 20:10, 10 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Raczej miałam na myśli " sztrykowaczkę ".....

A dzieciaczki widziałam na żywo .. No jak byłam to stały już i " pachniały ".... Chyba ,że Ci się rodzinka powiększyła... ????

ale ja moej bukszpanki już udomowiłam osadziłm
ewakatowice 20:11, 10 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Noo ja wiem .. Ale jak ktoś tam bedzie w okolicy , to już nędznie mógł obejrzeć ... To musi być niezła atrakcja , bo te ogrody podobno nigdy nie były dostępne dla publiczności

Imprezka się udała , dzięki ...

ciekawe czemu nie otwierają... przecież to nasz wspólny ogród my wielka rodzina wierząca ...