Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Gosiniak 18:04, 14 mar 2013

Ty widziałaś jak ma być w nocy- masakrycznie zimno, u mnie -16 zapowiadają
bociek 18:07, 14 mar 2013

Ejjjjj, ja nie chce do wariatkowa. No wiem, ze sie kwalifikuje, ale ja nie chcem w zamknieciu, buuuuuu

Nareszcie Ela dochodzisz do wlasciwych wnioskow trawowych Miskanty sa cudne, szczegolnie Gracillimus - zieloniutki i Morning Light - srebrny
gierczusia 18:16, 14 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Obleciałam wszystko !!!! Z roboty mnie wreszcie wywalą...
Danuś mówiła, że mornig da radę z małą ilością słońca, to tak na przypomnienie...
Ale widzę, że jeszcze się nie zdecydowałaś...

Pozdrówka

Kaśku ... Ja po prostu lubię się zdoktoryzować roślinnie ... Ale chyba przy morningu zostanę ... Mimo ,że nie jest zimozielony ale to niezły piękniś
gierczusia 18:31, 14 mar 2013

bociek napisał(a)
Ejjjjj, ja nie chce do wariatkowa. No wiem, ze sie kwalifikuje, ale ja nie chcem w zamknieciu, buuuuuu

Nareszcie Ela dochodzisz do wlasciwych wnioskow trawowych Miskanty sa cudne, szczegolnie Gracillimus - zieloniutki i Morning Light - srebrny

Bociuś ... Wyobraż sobie takie nasze wariatkowo .. Musieliby nam wybieg w postaci ogrodu zagwarantować ... Tyle ogrodniczek w jednym miejscu... Ogrody angielskie by się mogły skryć
gierczusia 18:32, 14 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Ty widziałaś jak ma być w nocy- masakrycznie zimno, u mnie -16 zapowiadają

Nooo niestety .. U mnie prognoza -10 ... Katastrofa i to pełna
Madzenka 19:06, 14 mar 2013

A gdzie będzie miejsce miskanta?
Miskanty mimo że nie są zimozielone pięknie zimą wyglądają
gierczusia 19:19, 14 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
A gdzie będzie miejsce miskanta?
Miskanty mimo że nie są zimozielone pięknie zimą wyglądają

Madzenko .. Przed domem mam tego wielkiego cisa stożka , dokupię inne stożki i między to miskanty .. A przed tym rodek .. On jest niewysoki... No i jeszcze coś przed rodka .. Mam tam teraz hebe i irgę ale z tej irgi jestem bardzo niezadowolona bo na nic nie wygląda .. Muszę jakoś te cisy od rodka oddzielić bo one inną glebę lubią a po co im kuku robić
JulkAd 19:19, 14 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
ELuś psychiatryk gwarantowany
Więc na spotkaniach cicho sza, chyba że jakiś szyfr wymyślimy....
Trawki obejrzałam, kuszą cię co?

Gosiu ja u Kindzi niechcący szyfrem z Nią dyskutowałam i Kondzio o włochate myśli nas podejrzewał...żeby ten szyfr jeszcze większego zamieszania nie uczynił
JulkAd 19:23, 14 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Bociuś ... Wyobraż sobie takie nasze wariatkowo .. Musieliby nam wybieg w postaci ogrodu zagwarantować ... Tyle ogrodniczek w jednym miejscu... Ogrody angielskie by się mogły skryć

....no tak włochaci masażysci, sprzątacze w różowych fartuszkach, faceci w rajtkach...nic tylko zamknąć nas w ogrodzie z gumowymi drzewami...ale by nam pasowało...fiu, fiu...
GosiaJoanna 19:24, 14 mar 2013

Słyszałam że chcesz futro mogę oddać jedno moje