Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Pszczelarnia 12:36, 02 kwi 2013

Syla napisał(a)

Zamiast trzmieliny na pniu mam posadzoną teraz kulkę na pniu z cisa ..... Możesz również sobie zrobić żywopłocik (obwódkę) bukszpanową .... Ale jak ten zestaw podoba Ci się najbardziej to śmiało przenoś do siebie buziak

Ja już u Syli pisałam, że zestawik piękny. Gierczusiu, kopiuj. Bo tego piękna nigdy za wiele.
gierczusia 12:57, 02 kwi 2013

Pszczelarnia napisał(a)

Ja już u Syli pisałam, że zestawik piękny. Gierczusiu, kopiuj. Bo tego piękna nigdy za wiele.

Nooo piękny Ewo ... Ja do dziś zbieram zemby z podłogi jak mnie ta szczenka opadła
Gosiniak 13:11, 02 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

.. Gośku dzięki .... Na kfffiatucha poczekam na spokojnie .., a jak tam u Ciebie ze śniegiem? .. U mnie kupa przed domem sięga mi do pasa

Jeszcze tyle masz....u mnie leży również, ale trawkę już widać i słonko chwilkami świeci, jak jutro przyjdą te śnieżyce, to ja nie wiem, znowu trzeba będzie sobie obiecywać, że to ostatnie podrygi zimy
gierczusia 13:28, 02 kwi 2013

Nooo Gosku ... Może się pomylili z tą jutrzejszą śniezycą... Bo mnie wystarczy tego co mam

anna_g 13:48, 02 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Co do flowertarg.. Hmmm .. Kiedyś to się nazywało dom i ogród..zawsze nie było dużo roślin , ale donice , kosiarki np samobieżne jak rumba - odkurzacz, dziabągi do domu , sprawy wykończeniowe typu : drzwi ,balustrady dla domu...raczej polecane dla osób , które są pod koniec budowy domu, przed wykończeniem...ostatnio nikt się nie pojawił z branży ogrodniczej i my podjeżdzamy a oni przy bramkach mówią ,że tylko jest dom a ogrodu nic ...wściekłam się wtedy jak byk , bo jeszcze rano nic nawet w necie nie napisali ,a ja klamki całować nie lubię i robienia ludziów w konia tysz ... Ale mam tam rzeczywiście niedaleko ... Jeśli chcesz przyjechać , to możemy przy okazji jakąś herbatkę razem wypić ( będę się cieszyć ) ale w sobotę do 14 jestem w pracy , więc póżniej ... Jeśli zależy Ci na roślinach to lepiej targi wiosenne w WPKiW

Helou Elusia - objawiłaś się i od razu poszło do przodu... piknie - ale se narobiłam (na przerwie śniadaniowej w robocie - tylko cicho szaa )
Dzięki za to info - ja myślałam, że tam będą roślinki, no i nie tylko - bo jakieś dodatki też byłyby fajne. Ale jak mówisz tak jak mówisz to ja się przenoszę na wiosenne też te o których mówisz ino mogłabyś mi powiedzieć kiedy łone som - bo ja za nic nie mogiem znaleźć
Pozdrawiam i wracam do pracy (z niechęcią)
gierczusia 14:31, 02 kwi 2013

Aniu... Mnie tyszzz wzięła straszna lęgotropija .. Jak to mówi moja babcia ... Już u Ciebie napisałam.. Wystawa w. WPK i W zwykle na początku maja .. Dam znać
gierczusia 15:09, 02 kwi 2013

Syla napisał(a)

Zamiast trzmieliny na pniu mam posadzoną teraz kulkę na pniu z cisa ..... Możesz również sobie zrobić żywopłocik (obwódkę) bukszpanową .... Ale jak ten zestaw podoba Ci się najbardziej to śmiało przenoś do siebie buziak

Achh Sylwio ... Dzięki za oficjalne " błogosławieństwo "
boguslawa_ma... 15:25, 02 kwi 2013

Witaj Elu po świętach nie było mnie 3 dni a u ciebie nowa setka stuknęła gratuluje
Syla 15:28, 02 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Achh Sylwio ... Dzięki za oficjalne " błogosławieństwo "

Na zdrowie
Bogdzia 15:32, 02 kwi 2013

Elu jestem na bieżąco. Zurawek mam dwie sztuki i nie planuję więcej więc sie nie dołączę do uczonych rozmów.Pozdrawiam serdecznie.