Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 08:18, 12 kwi 2013

Enya73 napisał(a)

Ela, znamy się jak łyse konie, więc spokojnie możesz się u mnie rozłożyć w jakiej chcesz tylko pozycji

Dzięki bardzo .., bo pewnie jak przyjadę 8 po tej całej rajzie po szkółkach w doborowym towarzystwie , to będę wykończona ...
gierczusia 08:20, 12 kwi 2013

iwonaj napisał(a)
Elusiu super pomysł z lampionami ja też tak mam jak coś kupię to muszę zrobić przymiarkę a potem znowu chowam do szafki, bo boję się czy to będzie pasowało i czy coś trzeba zmienić.

Iwonko .. Śmiało .. Ja wrzuciłam do szafki lampiony , bo się bałam ,że jak będzie lał deszcz , to mi te lampiony tak obciąży, że gałęzie połamie .. Więc będę je montować na szczególne okazje przy pomocy zawieszek choinkowych
gierczusia 08:24, 12 kwi 2013

BarbaraM napisał(a)
Lampiony są the best.
Jestem "za".Ja na razie mam jeden w domu.
Ale od jednego trzeba zaczać,prawda?no,chyba czegoś nowego się nauczyłaś
No,chodzi mi o cięcie iglaków

Witaj Basiu u mnie ., cieszę się ,że brać śląska się powiększa

Ja też zaczęłam od jednego słoika , a teraz już wszyscy zbierają i mi przynoszą ., fajnie ,że udało mi się zarazić Was także ..
Co do cięcia iglaków , jesteś mistrzynią , podobnie jak fryzjer nożycoręki Anki G .. Zapomniałam imienia , niestety , a nie Edward
gierczusia 08:26, 12 kwi 2013

anna_g napisał(a)
było mi ciepło... nawet "majtków z golfem" nie trzeba mieć (też takie noszę jak Ania-asc
)

U mnie się na to mówi : batki z cicikiem ... Ale to zdaje się chodzi o tą samą część garderoby
gierczusia 08:29, 12 kwi 2013

Kindzia napisał(a)
Oświadczam uroczyście, że swoich nasionek kobei nie moczyłam. Na 6 wzeszło 4. Paluchem nie macałam za pozostałymi dwoma... Jutro będę pikować do osobnych doniczek, to zobaczę co z niewzeszłymi...

Kaśko .. Ja połowę moczyłam , a połowę nie .. I wzeszło mi tylko to jedno .... Teraz je namaczałam kolejny raz , jako ,że nic się prawie nie działo.. Zaraz pójdą do ziemi

Moja jedynaczka jest już w osobnej doniczce .. Dzięki za info Kasiu .. A pamiętasz może jaki to był producent ??;.. Żebym w kolejnym roku tak nie wtopiła
gierczusia 08:31, 12 kwi 2013

Loosiuu napisał(a)

Jestem za zmianą!!! O wiele lepiej będzie
Fajny pomysł z lampionami [/quote

Dzięki Filip .. Czeka mnie przekładanie całego systemu automatycznego podlewania i zrywanie trawnika ... Ale to takie , tam błahostki ....
gierczusia 08:32, 12 kwi 2013

JulkAd napisał(a)
Mnie wszysko dzisiaj boliwuje więc idem siem spotkać z owłosionym masażystom...jutro Ciem poczytam

Julciu .. Ja też jestem jego fanką .. Mam nadzieję ,że postawił Cię na nogi .. Jak już go wykorzystała do cna , cokolwiek to znaczy , to wyślij go do mnie .. Plizzzz
gierczusia 09:21, 12 kwi 2013

A teraz u Madzenki w wątku czytam ,że już za póżno na pryskanie Promanalembo podobno można roślinę udusić .. Czytam na opakowaniu a tam pisze : używać w fazie pękania pąków ...no i bądź tu człowieku mądry ...

Jestem kompletnie skołowana ...
Kindzia 09:40, 12 kwi 2013

Zrobię Ci zdjęcie torebki, potem, bo teraz panowie montażyści znowu działają. Ale po południu będziesz miała
JulkAd 13:21, 12 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Julciu .. Ja też jestem jego fanką .. Mam nadzieję ,że postawił Cię na nogi .. Jak już go wykorzystała do cna , cokolwiek to znaczy , to wyślij go do mnie .. Plizzzz

No niestety wykorzystałam go na maksa, był tak zmęczony, że przysłałam innego.....mam nadzieję, że spisze się równie dobrze jak poprzedni