Ha ha ha - ja nie wytrzymałam i trzy dni temu wsadziłam palucha... - i co??? i psinco. Znalazłam 1 ziarenko zupełnie bez ruchu a reszty nie znalazłam wcale... uciekly czy co?? Czyli jeśli idzie o kobeę - porażka ale to nic - w tym roku dam jej spokój w przyszłym się zobaczy. Może za krótko moczyłam - tylko 3 godziny a nie 24 Fakt - być może moja wina. Będę mądrzejsza
U mnie dzisiaj był prawdziwy kwiecień plecień Trochę słońca, trochę deszczu, ładnie, pracowałam sobie w ogrodzie jakąś godzinkę porządki robiłam .... Okropnie mokro - po trawie lepiej nie chodzić bo się błotko robi. Ale teraz to już musi byc lepiej
Ela - fajny pomysł z tymi lampionikami... Oczywiście myślę o odgapianiu
Hosty to nie tajemnica Gdzieś w swoim wątku pisałam jakie kupiłam ale teraz sama nie potrafię tego znaleźć - kurcze to już dawno było że sobie co chwilę zapominam, że w ogóle je kupiłam
Wypiska z zamówienia dla Ciebie
1 x Yellow Splash Rim Funkia (Hosta) (Yellow Splash Rim) = 7.00zł
Doniczka P9
1 x Wide Brim Funkia (Hosta) (Wide Brim) = 7.00zł
Doniczka P11
1 x Second Wind Funkia (Hosta) (Second Wind) = 9.00zł
Doniczka P9
1 x White Christmas Funkia (Hosta) (White Christmas) = 12.00zł
Doniczka P9
1 x Ghost Spirit Funkia (Hosta) (Ghost Spirit) = 15.00zł
Doniczka P9
nawet z cenami - myslę że pomału już to będą wysyłać
a kupowałam tutaj: http://funkia.pl/ - przyznaję trochę tak z rozpędu - ale to w dzień kobiet było to sobie taki prezent zrobiłam. Mam nadzieję, że firma okaże się solidna.
Eluś .. To ja się cieszę ... Nie znam tych Twoich sloiczków , ale kwestia wagi lampioniku jest bardzo istotna.. Widziałam to wczoraj kiedy moja mała brzózka miała lekki problem, bo powiesiłam 3 lampiony i to było wszystko , bo reszta gałęzi zbyt cieńka... Więc super ,że masz lżejsze
Tylko sprawdź ,czy świeczuszka Ci wejdzie .. Bo mnie tak na styk wchodzi...
Przybyło moje ulubione Pogotowie Ratunkowe .., Bogdziu, ,,, wielkie dzięki.. Bo ja bym już to wycięła.. Dobrze , ze razem z Irenką nade mną czuwacie i nad moimi głupimi pomysłami