Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

GosiaJoanna 19:33, 16 kwi 2013

Hello u mnie również robota staneła w miejscu, jeszcze jest za mokro ale trawa już się zazielenia Posadziłam tylko moje cebuli z Benex'u. Nic nie możemy robić z eM, kancioroba chceliśmy przetestować ale nic z tege za mokra gleba. Jutro u mnie na wiosce "dzień dyszla" targ, pobiegnę po bratki i prymulki na taras
gierczusia 20:00, 16 kwi 2013

Magda70 napisał(a)

No to ja też mam anemika...ciemiernika...

Ale siem rymnęło
gierczusia 20:04, 16 kwi 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Hello u mnie również robota staneła w miejscu, jeszcze jest za mokro ale trawa już się zazielenia Posadziłam tylko moje cebuli z Benex'u. Nic nie możemy robić z eM, kancioroba chceliśmy przetestować ale nic z tege za mokra gleba. Jutro u mnie na wiosce "dzień dyszla" targ, pobiegnę po bratki i prymulki na taras

U mnie jeszcze rankiem skrobanko.. Ciekawe jak długo jeszcze... Moj kanciorób teź jeszcze dziewica bo czekam na przeniesienie rabat , bo bez sensu przed przenoszniem kanciki robić .. No i przesycha powolusiu
I nic z kolorowego kwiecia jeszcze nie kupiłam .. Aaaaa....Obijam się jakoś niemiłosiernie
Buziam Gosinko .. A co z naszym mordercą opuchlaków ??.. Wiadomo cuś ?
Madzenka 23:15, 16 kwi 2013

Ela o zabiegach na trawe u mnie napisalam
Kosić trawę jeśli rośnie
Hydrokomplex chyba Danusia polecala. Ja stosuję tylko krotkodziałające nawozy, bo widzę lepszy efekt. Najważniejsze i tak dla trawnika jestpodlewanei.
Jesli chcesz mieć ekplozję trawnika to kup "szybki efekt dywanowy " Agrecol lub polewaj Magiczną siłą do trawnikow. Mi udalo się dostać w ubiegłym roku nakładkę na szlauf do magicznej siły.
anna_g 23:47, 16 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Nooo , to ja chiba też bym musiała zacząć eMa słuchać .. Bo ja to zawsze dyskutant jestem . Na spolegliwą kobiecinkę mój eM nie ma co liczyć .,,

Oj Eluś Eluś bo Ty młoda jesteś jeszcze to i dyskutant Dorośniesz, zestarzejesz się... to ci i przejdzie Ja tam zawsze jestem spolegliwa kobiecinka (jak mi pasuje - a z trawnikiem to mi pasuje właśnie )

A jam dzisiaj warzywniczek dokończyła i grządeczkę na hosty i na... właśnie nie wiem na co ta druga jest bo miała być na oczorypny misz-masz, który to stoi u mnie na parapetach, ale... no ale... ja weszłam na rosarium - no i .... sama rozumiesz... geny po dziadku się obudziły bo mój dziadek to cały ogród miał róż i lilii (tylko lilie i róże) i tak czuję, że tak te geny mnie wewnętrznie tak szturchają jakos
Dobrej nocki
BarbaraM 08:14, 17 kwi 2013

No dobrze: Florowity,Magiczne Siły, a co powiecie na Osmocote?
Ja takiego używam,oprócz tego nieco Azofoski na dzień dobry,osobne nawozy pod różaneczniki i hortensje i wszystko rosnie.
Ale muszę przyznać,że Florowit mnie przekonuje.
Kindzia 08:20, 17 kwi 2013

Ja tak szybciorkiem tylko z pozdrowieniami i lecę...
Milka 14:15, 17 kwi 2013

Gierczusiu, opóźnienie, bo wszyscy kupują, ciekawa jestem, jak bardzo zaszalałaś
Enya73 15:39, 17 kwi 2013

anna_g napisał(a)

Oj Eluś Eluś bo Ty młoda jesteś jeszcze to i dyskutant Dorośniesz, zestarzejesz się... to ci i przejdzie Ja tam zawsze jestem spolegliwa kobiecinka (jak mi pasuje - a z trawnikiem to mi pasuje właśnie )

A jam dzisiaj warzywniczek dokończyła i grządeczkę na hosty i na... właśnie nie wiem na co ta druga jest bo miała być na oczorypny misz-masz, który to stoi u mnie na parapetach, ale... no ale... ja weszłam na rosarium - no i .... sama rozumiesz... geny po dziadku się obudziły bo mój dziadek to cały ogród miał róż i lilii (tylko lilie i róże) i tak czuję, że tak te geny mnie wewnętrznie tak szturchają jakos
Dobrej nocki

Toż Ci Ania sprawiła prawdziwy komplement Ale fakt, nie wyglądasz na swój wiek
gierczusia 16:56, 17 kwi 2013

Achhh Anitko.. Ja nie wiem , czemu Anka tak napisała , przecież mniej więcej jest w moim wieku

A sama wiesz jaki ze mnie dyskutant