Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 16:40, 02 cze 2013

asc napisał(a)
Rzeszów zapowiada na następny weekend deszcz.... ciekawe jak u Was.... lesinguj te kaloszki.... bo coś pogoda nas nie lubi.

.. Jak tam wkroczy 20 babek z kilkoma facetami w kaloszach to u Kapiasów umrą ze śmiechu

A moja mama mi kiedyś wylizingowała kalosze w kolorze tęczy ... Mówię Wam dizajn .. pierwsza klasa
gierczusia 16:42, 02 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)

Melduję, że u mnie dzisiaj słońce. a przyszly tydzień w Małopolsce zmawiam słońce. Jak się uda to będę w Źywcu, u Kapiasów i u Irenki
Na Medarda pogoda wrózy aurę na nastepne 40 dni. Więc poproszę o słoneczko!!! Wczoraj mnie teściowa uświadomiła w tej kwestii Więc wszystkie czarownice ogrodowiskowe zaklinamypogodę na następny weekend.

Oooo .. Nie znam się z Madardem ... Muszę poczytać w googlach a potem zaklinać

Czyli jest szansa ,że przynajmniej część Wrocka przyjedzie ??... Hurrraaaa
gierczusia 16:43, 02 cze 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Wysyłam Wam słonko z Polesia Zimę mamy tu zimną i długą ale za to wiosna i lato nas rozpieszcza

Nooo to wypada tylko pozazdrościć .zwłaszcza tego lata ...bo tej zimy , to jakoś nie bardzo
Bea 17:39, 02 cze 2013

Bea 17:42, 02 cze 2013

JulkAd 19:21, 02 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)

Melduję, że u mnie dzisiaj słońce. a przyszly tydzień w Małopolsce zmawiam słońce. Jak się uda to będę w Źywcu, u Kapiasów i u Irenki
Na Medarda pogoda wrózy aurę na nastepne 40 dni. Więc poproszę o słoneczko!!! Wczoraj mnie teściowa uświadomiła w tej kwestii Więc wszystkie czarownice ogrodowiskowe zaklinamypogodę na następny weekend.

Madżen przypominam, że już na miotle kiedyś leciałyśmy i zaklinałyśmy pogodę....i co?.....jeden taki w różowym fartuszku się wcisnął na miotłę...i Kobitki zamiast się skupić na zaklinaniu to się na przystojniaka zapatrzyły
gierczusia 19:24, 02 cze 2013

Dzięki Beatko.. Za leszczynowy reportaż ... Choć prawdę powiedziawszy , zbaraniałam... ..,. Ta leszczyna , którą ja widziałam miała skręcone i łodygi i liście... A ta ma skręcone tylko łodygi... To jeszcze jest jakaś inna ???...,leszczynowy szał ciał

ale ładniutka ta łobuziara ... Jest wielkości człowieka ??... Bo tak patrzę według mostku ..,,

Zrobiłaś akcję sekatorek ??
gierczusia 19:26, 02 cze 2013

JulkAd napisał(a)

Madżen przypominam, że już na miotle kiedyś leciałyśmy i zaklinałyśmy pogodę....i co?.....jeden taki w różowym fartuszku się wcisnął na miotłę...i Kobitki zamiast się skupić na zaklinaniu to się na przystojniaka zapatrzyły

Taki jeden w różowym fartuszku może tylko w czarach przeszkadzać , bo niepotrzebnie rozprasza ... Ten fartuch , ma się rozumieć
JulkAd 19:31, 02 cze 2013

gierczusia napisał(a)

Taki jeden w różowym fartuszku może tylko w czarach przeszkadzać , bo niepotrzebnie rozprasza ... Ten fartuch , ma się rozumieć

...li i wyłącznie
gierczusia 19:39, 02 cze 2013

Nooo oczywista oczywistość ,że to przez ten fartuch .....