Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gusiarz 21:53, 02 cze 2013

Elciu - widzę, że się szykujecie solidnie na wypad. Ja mam Dla Was dziewczyny zadanie. Bardzo prosze o obfocenie szpaleru drzew przy parkingu u Kapiasów - plisss, pliss, plissss. Chodzi mi o te rozpięte na drutach. Dowiedzcie sie też koniecznie co to są za drzewka tam w szpalerze posadzone. Ja jak już pisałam nie dam rady pojechać - i żałuję okropnie...buuuu
baraga1904 22:17, 02 cze 2013

...qurcze...tu sobie nawet pochorowac nie można przez dwa dni bo zaraz tyle stron natrzaskacie że potem ciężko nadrobic...a co będzie jak na Zieloną pojadę...???? chyba zrezygnuje bo Was do końca roku nie nadrobię...
...pozdrawiam poweekendowo.. z nadzieją na lepszą pogodę...
Mala_Mi 22:18, 02 cze 2013

Pogody może nie zaklęłyśmy, ale jazda z różowym fartuszkiem..... hmmmm ..to była jazda....

A czy to koło Kapiasów jest buki coś tam i sprzedają bonzaje dla bogatych???
gierczusia 13:49, 03 cze 2013

Fajne linki znalazłam u Gusiarz .. Wklejam teź u siebie , bo potem zaginął w morzu niepamięci

http://uuldesign.com/home-decoration/garden-home-decoration/contemporary-garden-at-terrace-with-hardwood-flooring-by-amir-schlezinger/

http://jothompson-garden-design.co.uk/gardens/

http://www.andysturgeon.com/portfolio/

http://www.tomstuartsmith.co.uk/projects/show-gardens/chelsea-2010/

gierczusia 18:03, 03 cze 2013

asc napisał(a)
Pogody może nie zaklęłyśmy, ale jazda z różowym fartuszkiem..... hmmmm ..to była jazda....

A czy to koło Kapiasów jest buki coś tam i sprzedają bonzaje dla bogatych???

.. Różowy fartuszek .. Hhhihiii..

Mnie się wydaje ,że pytasz o Ibuki.. Taką szkółkę.. Ja tam jeszcze nie byłam.. Czy to koło Kapiasów... To zależy , jak na to patrzeć. Z tego co słyszałam.. Jakieś pól godzinki ... Były osoby , które chciały się tam wybrać po zakończeniu imprezy u Kapiasów ,ale czy zdąźą , tego nie wiem.. Ja na bank nie dam rady , bo mam 40 tkę u koleżanki i obiecałam ,że będę i to niespóżniona
gierczusia 18:05, 03 cze 2013

baraga1904 napisał(a)
...qurcze...tu sobie nawet pochorowac nie można przez dwa dni bo zaraz tyle stron natrzaskacie że potem ciężko nadrobic...a co będzie jak na Zieloną pojadę...???? chyba zrezygnuje bo Was do końca roku nie nadrobię...
...pozdrawiam poweekendowo.. z nadzieją na lepszą pogodę...

Aguś .,pochorować można .. Ale Koffana łikendy Ci siem pomyliły ... Chorować mialaś w przyszły ...

U mnie dziś była burza z piorunami , grzmieniem i gradem.... Nie wiem co myśleć o tej pogodzie..
gierczusia 18:15, 03 cze 2013

gusiarz napisał(a)
Elciu - widzę, że się szykujecie solidnie na wypad. Ja mam Dla Was dziewczyny zadanie. Bardzo prosze o obfocenie szpaleru drzew przy parkingu u Kapiasów - plisss, pliss, plissss. Chodzi mi o te rozpięte na drutach. Dowiedzcie sie też koniecznie co to są za drzewka tam w szpalerze posadzone. Ja jak już pisałam nie dam rady pojechać - i żałuję okropnie...buuuu

Aguś .. Obfocimy , spoko .. Jak 20 sztuk Szalonych Ogrodowych Kobit tam przyjedzie to będzie niezła jazda .. Szkoda ,że nie możesz
gierczusia 18:18, 03 cze 2013

anna_g napisał(a)

Ela - jasne że Ci wylizinguję kaloszki może nawet rozmiar się trafi dobry

..

Eeeee tam , rozmiar .. My to rodzinne mamy ,że w kwestii rozmiaru nie wybrzydzamy ... Mój dziadek do dziś autorytatywnie twierdzi ,że nosi wszystkie rozmiary od 35 do 41 i wszystkie mu pasują
Gabrysia_ 18:20, 03 cze 2013

Ela...u mnie pogodowa podobnie,masakra jakaś....
JulkAd 18:29, 03 cze 2013

U nie grzmotów nie było, ale lało jak z cebra