Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

danuta_szwajcer 13:25, 01 cze 2013

Jest mokro i zimno to i kwiatki przekwitają szybciej, nie jestem znawczynią i w donicach tez nie miałam nigdy horti, a Irenka sama wychodowała?
gierczusia 14:22, 01 cze 2013

Irenka podzieliła swoją hostę i wysłała mi część pocztą ... Listonosz tak się wyslilił że wcisnął mi ją do skrzynki na listy
gierczusia 15:30, 01 cze 2013

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich z okazji Dnia Dziecka ..,, krem Bawarski , mniam

JulkAd 15:56, 01 cze 2013

Za krem dziekuję, leszczyna niewkopana - słowem tak mniało byc...kompozyja z Irenką (tzn, hostą od Irenki) mnie się podoba i tak możesz posadzić...tylko gdzie to zmieścisz? U mnie raz słonko, raz niezła pompa z nieba....czy to w końcu będzie sucho....chociaż na kilka dni? Miłego Dnia Dziecka....no i znowu ulewa
gierczusia 16:20, 01 cze 2013

Julciu .. Plan jest na donice .. Tylko myślę ,czy jedna czy kilka.. Bo już jeden komplet zakupiłam i pojechał do Anki Asc ... A już z kolejnymi żadnego kasprowania nie będzie ... Ojjjj nie będzie ... Zresztą ta hortka jest ogrodowa i tak mi się wydaje ,że czytałam ,że dziewczyny je trzymają w garażach na zimę ,żeby nie wymarzły... Jak mi siem cosik nie popinkoliło

A u mnie leje i leje
ewsyg 17:29, 01 cze 2013

Witaj Elu
pobuszowałam troszeczke u Ciebie i zauważyłam, że marzy Ci się leszczyna. Z tego co słyszała to muszą być dwie, żeby się zapylały. Kiedyś w starym ogrodzie u ,mnie rosły dwie albo i trzy i zajmowały sporo miejsca. Teraz wsadziłam w lesie - czerwoną i ogromnego z halle. Są jescze malutkie. Zasmuciło mnie jak przeczytałam, że lubią na nich bytować kleszcze - fuj fuj fuj

Malutki Twój ogródek ale fajny, ładny. Super widoki masz za płotem. A nie masz możliwości dokupienia paru metrów - może w promocji dorzucą sarenkę ?
pozdrawiam Ewa
GosiaJoanna 17:35, 01 cze 2013

gierczusia napisał(a)

Listonosz tak się wyslilił że wcisnął mi ją do skrzynki na listy

Polak potrafi a polski listonosz to dopiero potrafi kremik mniami ...daj przepis
GosiaJoanna 17:38, 01 cze 2013

U mnie piękne słońce, czasem popada tak przelotnie ale to prawie nic
JulkAd 20:57, 01 cze 2013

gierczusia napisał(a)
Julciu .. Plan jest na donice .. Tylko myślę ,czy jedna czy kilka.. Bo już jeden komplet zakupiłam i pojechał do Anki Asc ... A już z kolejnymi żadnego kasprowania nie będzie ... Ojjjj nie będzie ... Zresztą ta hortka jest ogrodowa i tak mi się wydaje ,że czytałam ,że dziewczyny je trzymają w garażach na zimę ,żeby nie wymarzły... Jak mi siem cosik nie popinkoliło

A u mnie leje i leje

Elu koniecznie do garażu z hortką....chyba, że zrobisz super kożuszek dla niej jak Marzenka....moja chociaż przykrywałam niezbyt mocno i ciut przymarzła to doczeka się.... aż jednego kwiecia....o ile nic go nie stratuje (patrz Futro)

ps: zestawienie jest super tylko donica musi być duża myślę o trawiszczu....żeby nie zasłoniło całej reszty...buziam
ka1sia 21:03, 01 cze 2013

Elu, u mnie też leje i leje i końca nie widać na poprawę humoru poczęstowałam się kremem.... pycha!