Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Bea 19:57, 02 cze 2013

gierczusia napisał(a)
Dzięki Beatko.. Za leszczynowy reportaż ... Choć prawdę powiedziawszy , zbaraniałam... ..,. Ta leszczyna , którą ja widziałam miała skręcone i łodygi i liście... A ta ma skręcone tylko łodygi... To jeszcze jest jakaś inna ???...,leszczynowy szał ciał

ale ładniutka ta łobuziara ... Jest wielkości człowieka ??... Bo tak patrzę według mostku ..,,

Zrobiłaś akcję sekatorek ??

Ta zdecydowanie nie ma poskręcanych liści
tylko gałęzie; prawdopodobnie to jeszcze jakaś inna odmiana, ale
jaka?

Ona jest około 1,20 m, ogrodzenie jest niskie.

A akcji nie było bo ręce były zajęte, a pora raczej do fotografowania ......

boguslawa_ma... 20:16, 02 cze 2013

gierczusia napisał(a)
Dzięki Beatko.. Za leszczynowy reportaż ... Choć prawdę powiedziawszy , zbaraniałam... ..,. Ta leszczyna , którą ja widziałam miała skręcone i łodygi i liście... A ta ma skręcone tylko łodygi... To jeszcze jest jakaś inna ???...,leszczynowy szał ciał

ale ładniutka ta łobuziara ... Jest wielkości człowieka ??... Bo tak patrzę według mostku ..,,

Zrobiłaś akcję sekatorek ??

Ja nie moge jak ma leszczyne ze skręconymi łodygami to chce jeszcze liście pokręcone
bociek 20:21, 02 cze 2013

... rozowy fartuszek....

To leszczyna moze byc bordowa??? Ale numer...Zaskoczenie roku
gierczusia 20:55, 02 cze 2013

Bea napisał(a)

Ta zdecydowanie nie ma poskręcanych liści
tylko gałęzie; prawdopodobnie to jeszcze jakaś inna odmiana, ale
jaka?

Ona jest około 1,20 m, ogrodzenie jest niskie.

A akcji nie było bo ręce były zajęte, a pora raczej do fotografowania ......

120 cm mnie akurat by całkowicie zadowoliło ... W kwestii roślinnej ma się rozumieć ....

Noo i rzeczywiście w niedzielę akcji sekatorek robić nie ma jak ... Ale co się odwlecze...... ...

a tak ogólnie to naprawdę fajna
Bea 20:56, 02 cze 2013

Też tak myślę.
gierczusia 20:59, 02 cze 2013

boguslawa_madejska napisał(a)

Ja nie moge jak ma leszczyne ze skręconymi łodygami to chce jeszcze liście pokręcone

Mammma... Wychodzi na to ,że ja stale wymyślam ...

Nieee Bogusiu , tak naprawdę , to już by mi było wszystko jedno, tym bardziej ,że Beatka pisze ,że rozmiar leszczyny niewielki to do mego mikro w sam raz .., tylko o identyfikację mi chodziło z czystej ciekawości , bo w katalogu widziałam roślinę , która miała skręcone i liście i łodygi...i cosik mi nie grało.. ... Bo ja dociekliwa diablica jestem

Ale jakbym taką w szkółce zobaczyła , to już bym nie dociekała , tylko do koszyczka myk
gierczusia 21:01, 02 cze 2013

bociek napisał(a)
... rozowy fartuszek....

To leszczyna moze byc bordowa??? Ale numer...Zaskoczenie roku

Bordowa i malusia ... Czyli to , co gierczusie lubią najbardziej ...

A to że skręcona , to już pominę
gierczusia 21:03, 02 cze 2013

Bea napisał(a)
Też tak myślę.

.. No to trzymam kciuki ,żeby Ci się udało ukorzenić po przeprowadzeniu akcji o kryptonimie " ssssekatooor "....
danuta_szwajcer 21:24, 02 cze 2013

Zawsze gdzie jade obojetnie czy wakacje, wycieczka to zawsze mam pogode i nigdy deszcz nie pada to może i tym razem tak będzie jeżeli pojade?Fajnie, ze bedzie nas wiecej A i z Wrocka bedzie wiecej osob?
anna_g 21:41, 02 cze 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Zawsze gdzie jade obojetnie czy wakacje, wycieczka to zawsze mam pogode i nigdy deszcz nie pada to może i tym razem tak będzie jeżeli pojade?Fajnie, ze bedzie nas wiecej A i z Wrocka bedzie wiecej osob?

Danusia to MUSISZ być Przede wszystkim dlatego że wszystkie chcemy Cię poznać ale jak przywieziesz pogodę to będzie wielki dodatkowy plus Szczęściara pogodowa

Ela - jasne że Ci wylizinguję kaloszki może nawet rozmiar się trafi dobry

Co do czarowania - to ja nie wiem... wiosnę czarowałyśmy... pamiętacie jak wyszło... chyba kiepskie czarownice jesteśmy czy coś...