Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

baraga1904 22:35, 30 cze 2013

...witaj...jak sprwozdania? skończe?
gierczusia 22:36, 30 cze 2013

asc napisał(a)

Hania zna sie na wszystkich dziwnych grzybach....trza do niej uderzyć
Chociaz my i bez dodatków mamy czasami pod kopułką jak po 100 grzybkach

Aniu .. Noo to do Hanusi trza uderzyć na jakiś kurs ... Choć z drugiej strony , to tak jak twierdzisz.. Nam chiba grzybki niepotrzebne ....
gierczusia 22:39, 30 cze 2013

baraga1904 napisał(a)
...witaj...jak sprwozdania? skończe?

Cześć Aguś .. Jak po zielonej , o mnie chwilkę nie było ?... Wypoczęta czy umęczona ?...

U mnie jeszcze wszystko w toku , a jutro muszę lecieć ze świadectwem młodego do gimnazjum
Na dodatek mam przewidziany częściowy remont sali , więc będzie jazda .. Ostatnio ,,prawie bilans się z Szefem o kolor żaluzji ..... Wygrałam , oczywiście
Loosiuu 22:40, 30 cze 2013

gierczusia napisał(a)

Bociuś ..to Twoja jaszczura jakaś tresowana czy cuś ... Moja jakoś z zaproszenia na komnaty skorzystać nie kce ..., u mnie futra niet , więc byłaby władczynią niepodzielną .. Choć z drugiej strony , to niech ona sobie wpinkala na śniadanko te moje czarne paskudniki ( czytaj opuchlaki ) zamiast lenić się " na pokojach "

Dobre takie zwierze ogrodowo-domowe Nie trzeba wyprowadzać, sprzątać, a nawet samo się pożywi
gierczusia 22:41, 30 cze 2013

Danusiu , Elizko.. Kiwam i buziolki przesyłam ... Ale mi siem rymnęło
baraga1904 22:42, 30 cze 2013

gierczusia napisał(a)

Cześć Aguś .. Jak po zielonej , o mnie chwilkę nie było ?... Wypoczęta czy umęczona ?...

U mnie jeszcze wszystko w toku , a jutro muszę lecieć ze świadectwem młodego do gimnazjum
Na dodatek mam przewidziany częściowy remont sali , więc będzie jazda .. Ostatnio ,,prawie bilans się z Szefem o kolor żaluzji ..... Wygrałam , oczywiście

...raczej to drugie...nie miałam pojęcia co to za impreze ta " Zielona..." ja już mojej młodej świadectwo zaniosłam a remontu zazdroszczę - przydałby się...ale nie myślę już o pracy...raczej o urlopie...
gierczusia 22:42, 30 cze 2013

asc napisał(a)
Tylko kurde jak sprawdzić czy dobry lokator sie sprowadził???

Ja tam nie wiem .. Przeprowadzić identyfikację ??..... Alo kazać siem wymeligi.... .. Wylegimi... .. Wylegitymowć ...
gierczusia 22:46, 30 cze 2013

baraga1904 napisał(a)

...raczej to drugie...nie miałam pojęcia co to za impreze ta " Zielona..." ja już mojej młodej świadectwo zaniosłam a remontu zazdroszczę - przydałby się...ale nie myślę już o pracy...raczej o urlopie...

Nooo , zielona może być niezłą " niespodziewajką ".... Ja czekałam z tym świadectwem , bo w jednej ze szkół do teraz nie ma ogłoszonych wyników i musiałabym zanieść świadectwo " w ciemno ".....

Co do urlopu , to też muszę się sprężyć ,żeby wszystko pozakańczać i wreszcie myśleć o względnym wypoczynku , bo eM w egipsie , więc na wyjazdy i szaleństwa toraczejw tym roku się nie zapowiada
gierczusia 22:47, 30 cze 2013

Loosiuu napisał(a)

Dobre takie zwierze ogrodowo-domowe Nie trzeba wyprowadzać, sprzątać, a nawet samo się pożywi

Noooo .. Praktycznie bezobsługowe ... A jak pomyślę ,że to taki opuchlak - killer to już je koffffam
ka1sia 22:50, 30 cze 2013

Elu, ładną pogodę zamówilam od wtorku, obiecali, że będzie więc sprężaj się i odpoczywaj