Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 08:15, 25 cze 2013

Dziewczynki .. Jest już wątek o spotkaniu w Pisarzowicach.. Szefowa prosiła Baśkę , a Ona mnie.. Tak więc wątek już jest

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3461-spotkanie-w-pisarzowicach-6-lipca-2013

leon60 09:52, 25 cze 2013

Wpadam z rewizytą i obiecuję zaglądać na bierząco super u Ciebie !
Miłego dnia :*
ewa004 11:49, 25 cze 2013

Eluniu ale już za parę dni WAKACJE WAKACJE

anna_g 22:26, 25 cze 2013

Się zapisuję na tą imprezkę z grzybkami i disco
Na te planowane warsztaty domkowe to też bym się chetnie zapisała no ale przeciez trzeba czasem "pomieszkac" a nie ino na imprezki biegać. A w sumie to ja kupilam sobie zimą domeczek dla owadów... Ale nie wiem czy nie mam go w kiepskim miejscu bo jak na razie to zamieszkał w nim wielki czarny pająk, ale siem w niedługim czasie wyprowadził. Obecnie pustostan...
Buziole
gierczusia 22:26, 25 cze 2013

siaaska napisał(a)
Elu dzięki za informacje o spotkaniu w Pisarzowicach Jeśli to aktualne to postaram się być Tylko muszę poczytać co nie co na forum żeby Was lepiej poznać kobitki

Nie ma sprawy ..oczywiście ,że aktualne ..,,. Ostanie spotkanie było bardzo fajne i napewno warto .. Poznasz nas na spokojnie
gierczusia 22:34, 25 cze 2013

anna_g napisał(a)
Się zapisuję na tą imprezkę z grzybkami i disco
Na te planowane warsztaty domkowe to też bym się chetnie zapisała no ale przeciez trzeba czasem "pomieszkac" a nie ino na imprezki biegać. A w sumie to ja kupilam sobie zimą domeczek dla owadów... Ale nie wiem czy nie mam go w kiepskim miejscu bo jak na razie to zamieszkał w nim wielki czarny pająk, ale siem w niedługim czasie wyprowadził. Obecnie pustostan...
Buziole

Aniuś .. O domkach dla owadów i zeiązanych z nimi zasadami pisze w specjalnym wątku.. Są nawet określone strony swiata , od których powinno się wejście znajdować ... Wszystko jest.. Wysokość nad ziemią itp .,,

Gdybyś jednak zdecydowała się przyjechać na warsztaty domkowe , które , póki co , są w sferze planów , to bym się cieszyła.. Wiem ,że " pomieszkać " teź czasem trzeba , ale dla mnie wakacje to jeden z nielicznych okresów kiedy mogę nadrabiać zaległości towarzyskie .. Więc myśl Anuś

Aaa .. Wywiesiłaś na pustostanie kartkę " wynajmę gratis "??.,,,
gierczusia 22:45, 25 cze 2013

ewa004 napisał(a)
Eluniu ale już za parę dni WAKACJE WAKACJE

Noooo .. Ja się mega cieszę .. Przy tej pogodzie , ten fakt wcale do mnie nie dociera.. A jeszcze jest tyle do zrobienia .. I będę mieć remont w swojej sali , więc wakacje zaczną mi się ciutek później .. Buziole Ewka
gierczusia 22:46, 25 cze 2013

atena35 napisał(a)
Pozdrawiam i macham Fajnie, że nie musimy podlewać

Tośka .. Odmachiwuję .... Ja tam bym chętnie popodlewała w zamian ,za nieustanna konieczność taszczenia parasolki
gierczusia 22:47, 25 cze 2013

Ewa napisał(a)
Pozdrowienia ślę

Ewciu .. Również pozdrawiam
gierczusia 22:52, 25 cze 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Parapetówa ulaaaaala, grzybki i disco robaczki....zauwazyłam że temat domków dla owadów przewija się w wielu wątkach. Oj chyba domek dla owadów będzie kolejnym ogrodowiskowym MUST HAVE No cóż trzeba będzie go wykonać, ja dodatkowo zleciłam dla eMa jeszcze budke lęgową dla ptaszków

Akcja z domkami zaczęła się chyba na dobre na święcie róż .. W wielu ogrodach można było te domki zauważyć... Na dodatek one są po prostu śliczniusie , szkoda ,że tych najfajniejszych zabrakło .. Danusia pisała ,że to były wyroby limiowane .. Ale może na przyszłą zimę Danusinemu Witkowi też się będzie " nudziło " i zrobi z towarzyszami kolejną partię .. Mam taką nadzieję.. Będę pilnować

A na kiedy budkę lęgową zamówiłaś Gosieńko ??.. Bo ja zawsze wszystko " na wczoraj "

Aaaaa .. Ty z racji stanu grzybków halucynkow ńie dostaniesz , ale parę kawałków możesz sobie z tymi zielonymi potffforami zatańczyć , jeśli eMuś nie zazdrosny