Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 22:53, 25 cze 2013

AniaDS napisał(a)
Aż żałuję, że mnie tam nie będzie .

My teź żałujemy .. Nasza Pani Guru od Róż ...
gierczusia 22:56, 25 cze 2013

ka1sia napisał(a)

rozumiem, że ten szał będzie u Alinki? no to dobrze, że będę, muszę to zobaczyć
Ale Was wyściskam!!!

Kaśka my Ciebie też .... Jak się zabierzemy za śiskanie , to do końca nam czasu nie starczy ... A tak na serio .. Ja po raz kolejny odliczam dni do tych spotkań.. Czy to już będzie teraz taki rytm ?.. Od spotkania do spotkania ??
leon60 23:46, 25 cze 2013

gierczusia napisał(a)
A czym golenie iglaczków wykonujesz ???

Zwykłymi nożycami Fiskarsa. Widziałam u dziewczyn akumulatorowe, mam chrapke na takie choć nigdy nie urzywałam. Trzeba będzie mężulka ładnie poprosić

Zerknij na moje bazgroły w wolnej chwili muszę zacząć działać bo mi chwastów narośnie
anna_g 09:33, 26 cze 2013

gierczusia napisał(a)

Aniuś .. O domkach dla owadów i zeiązanych z nimi zasadami pisze w specjalnym wątku.. Są nawet określone strony swiata , od których powinno się wejście znajdować ... Wszystko jest.. Wysokość nad ziemią itp .,,

Gdybyś jednak zdecydowała się przyjechać na warsztaty domkowe , które , póki co , są w sferze planów , to bym się cieszyła.. Wiem ,że " pomieszkać " teź czasem trzeba , ale dla mnie wakacje to jeden z nielicznych okresów kiedy mogę nadrabiać zaległości towarzyskie .. Więc myśl Anuś

Aaa .. Wywiesiłaś na pustostanie kartkę " wynajmę gratis "??.,,,

Tyyyy... No widziałas sklerotyka... Przecież ja nawet kiedyś czytałam już wątek o domkach a tu takie zaćmienie... musze do niego wrócić ZANIM wynajmę gratis (bo to tak całkiem gratis nie jest - mają mi dobre robale mieszkające w domku zjadać niedobre robale obżerające moje roślnki - bo jak nie to eksmisja) Może jeszcze poczekam Dzięki Ela za naprowadzenie na właściwą ścieżkę, buziol...

Co do warsztatów to wszystko przed nami - zobaczymy co będzie
atena35 09:34, 26 cze 2013

gierczusia napisał(a)

To są domki dla dobrych robali .. One zeżerają te złe robale

Dobre mówisz, i tak się ich boję
anna_g 09:41, 26 cze 2013

Tosiu - ludzi chyba nie jedzą??? No w każdym razie nie zjadają w całości
atena35 09:45, 26 cze 2013

anna_g napisał(a)
Tosiu - ludzi chyba nie jedzą??? No w każdym razie nie zjadają w całości

nie wiadomo, nie wiadomo
a u mnie miałyby co papać
Kindzia 11:49, 26 cze 2013

Nadrabiam zaległości...pomachać teraz ino tylko przyszłam
bociek 19:14, 26 cze 2013

Siemka. A ja se zrobie taki domek. No bo tak, kupilam se kiedys w I...a taka pulke drewniana z pojemnikami na sol, make i takie tam. Trzy szklane pojemniki wkladane jak szuflady. No i se kazalam wbudowac w meble kuchenne na stale takie cus. Szklo zostalo wykorzystane, polka stoi w garazu. To jej dorobie daszek, szyszki mam, jakies siano tez sie znajdzie
I tez bede miala domek, ul mam to i domek bedzie

I mam jaszczurke, lalalala, o malo co mi nie wlazla na pokoje Ale zon jej wytlumaczyl, ze wszystkie sypialnie zajete Futro zgluplo, bo nie widzialo takiego zwierza jeszcze, ale jakos nie chcial siem zapoznac.

Buziam cialo pedagogiczne
Mala_Mi 20:54, 26 cze 2013

gierczusia napisał(a)

Anulka .. Ja siem na tych grzybkach halucynkach nie znam .. Ale jak poznajesz , to gadaj ... Wyrywam , przetwarzam ibędzie impreza

A za imprezowe glizdy dziękuję .. Buziaki

Hania zna sie na wszystkich dziwnych grzybach....trza do niej uderzyć
Chociaz my i bez dodatków mamy czasami pod kopułką jak po 100 grzybkach
Chińczyki jedzą wszytko.. to może i robale da się