Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Madzenka 06:23, 10 lip 2013

Wiecej fotek, więcej fotek!
BarbaraM 07:12, 10 lip 2013

Jestem za
AgnieszkaW 08:08, 10 lip 2013

Elu, w tym twoim ogrodzie jak widać na fotkach duużo się mieści ślicznych roślinek. Zainteresowały mnie te okrągle listeczki przy żurawce Georia Peach, co to za roślinka? Pozdrawiam
polichlorek 08:15, 10 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)
Wiecej fotek, więcej fotek!

jestem BARDZO za!!!
gierczusia 09:15, 10 lip 2013

Dziewczynki Wy moje Koffane : Madzenko, Basieńko i Alu Polichlorku... Ja bym Wam nieba przychyliła... Ale jak tu u mnie zrobić więcej fotek. ,jak u mnie ni ma co fotografować.. .. Przy 30 M ,nie ma takich cudownych urolkilwych zakątków jak u Was... Nooo , ale spróbuję
atena35 09:20, 10 lip 2013

gierczusia napisał(a)
Anuś... Oddali internet łobuzy ??.,..,,
Już Ci obfocę te podzielone żurawki.. Ale czy jest cooooo ???.. Ocen sama ...

Jedna strona żyje na bank , ale ta drugaaaa ??...,

Daj jej czas i piciu, piciu i florovitu.
Ostatnia mądrość ws żurawek jaką słyszałam to taka, że im ciemniejsze tym bardziej do słońca, im jaśniejsze tym bardziej do cienia.

Do 11tej to jeszcze nie słońce kobieto
gierczusia 09:29, 10 lip 2013

Ta rabata czeka na wenę .. A weny cosik ni ma ... Jest jeszcze miejsce puste i nie umię się zdecydować , co tam wpakować... Chciałam rózową żurawkę ,żeby już nie dokładać więcej gatunków ale tam jest mega patelnia i ona tam raczej nie wytrzymie ....

Tu będzie lustro na płocie.... .. Trzeba słuchać szefowej ... Szukam obecnie wykonawcy a to nie jest łatwe ....

Tu zrobię małe ujęcie małego oczka wodnego

A tu mo miłorząb teź czeka na posadzenie w skarpetce z żurawek

I tu jeszcze lewa rabatka

gierczusia 09:35, 10 lip 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Elu, w tym twoim ogrodzie jak widać na fotkach duużo się mieści ślicznych roślinek. Zainteresowały mnie te okrągle listeczki przy żurawce Georia Peach, co to za roślinka? Pozdrawiam

Aguś .. Jak miło usłyszeć komplimenta od Właśicielki Fantastycznego ogrodu ... Achhhh ., ale mam banana

Te okrągłe listeczki to kopytnik... Moje wymagające cudo .. Jest boski , płoży się , tworząc dywan takich okrąglutkich ciemnych liści... Ale uwaga.. On kocha cień .. I to nawet nie półcień , tylko cień... Zresztą zobacz .. Ten pierwszy jest w półcieniu a drugi nigdy nie ogląda słońca ....

L

GabiK 09:42, 10 lip 2013

Oba kopytniki wyglądają super.

Moje żurawki Tiramisu przesadziłam z miejsca, gdzie miały 6 godzin słońca (padły prawie w dwa tygodnie) do cienia (wydawało mi się, że słońce tam wcale nie dochodzi), a po tych upałach i tak mają pojedyncze listki poprzypalane.
atena35 09:50, 10 lip 2013

gierczusia napisał(a)
Ta rabata czeka na wenę .. A weny cosik ni ma ... Jest jeszcze miejsce puste i nie umię się zdecydować , co tam wpakować... Chciałam rózową żurawkę ,żeby już nie dokładać więcej gatunków ale tam jest mega patelnia i ona tam raczej nie wytrzymie ....

Tu będzie lustro na płocie.... .. Trzeba słuchać szefowej ... Szukam obecnie wykonawcy a to nie jest łatwe ....

Tu zrobię małe ujęcie małego oczka wodnego

A tu mo miłorząb teź czeka na posadzenie w skarpetce z żurawek

I tu jeszcze lewa rabatka

Na patelnie daj Berry Smoothie - u mnie w słońcu od 9 rano do 6 wieczór.