Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Urszulla 18:53, 11 lip 2013

gierczusia napisał(a)
Nooo i mała panoramka

Ile Ty masz jeszcze miejsca do sadzenia roślin!
bez obawyrób obwódki z żurawek i traw-jak u Danusi
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1528-ogrod-nie-tylko-bukszpanowy-czesc-ii?page=699
gierczusia 19:03, 11 lip 2013

asc napisał(a)
Z tego powodu cisów sobie tez nie sadzę.. za stara jestem by długo czekać na żywopłot.... i na brak widoku szopy

Wreszcie jakieś fotki całościowe

Właśnie teraz Aniu odkryłam zalety małego ogródka .. Bo wystarczy mi 5 wypasionych cisów i już będzie widać ,że są

A Ty nawet gdybyś sobie zażyczyła fotki mojego małego palca u nogi to bym dał Ciebie specjalnie zrobiła ... Nie wiedziałam ,że te fotki są takie istotne ... A u mnie trudno złapać perspektywę.. Żeby zrobić to zdjęcie musiałam prawie do sąsiada głowę wsadzić
GosiaJoanna 19:07, 11 lip 2013

Mały ogródeczek a jaki urokliwy a jeszcze ile cudeniek posiada.
gierczusia 19:08, 11 lip 2013

Urszulla napisał(a)

Ile Ty masz jeszcze miejsca do sadzenia roślin!
bez obawyrób obwódki z żurawek i traw-jak u Danusi
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1528-ogrod-nie-tylko-bukszpanowy-czesc-ii?page=699

Nooo dzięki Ulka .. Jak mi daleko , do takiego cudeńka jakie ma Danusia .. Achhhh... Ale dzięki za złapanie inspirujących fotek

Najpierw jednak żywopłot cisowy ,żeby zyskać intymność .. Nie dam rady funkcjonować dalej w tej otwartej przestrzeni ... To mój priorytet ... Ogród otwarty na zewnętrzne widoki to jednak nie moja bajka
gierczusia 19:11, 11 lip 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Mały ogródeczek a jaki urokliwy a jeszcze ile cudeniek posiada.

Dzięki Gosieńko ... Ja stałe walczę w drodze do ideału ... Ciekawe czy do 60- tki mi się uda ??

Pamiętam ,że jak byłam nastolatką to zawsze się zastanawiałam jak to będzie w tym 2000 roku i ile lat będę miała i ze to już ostatni dzwonek będzie na urodzenie dziecka .. I tak się stało .. .. Mój syn , rocznik 2000. .., nigdy nie trzeba się denerwować licząc ile ma lat
Kindzia 19:51, 11 lip 2013

Elu, od upałów odpoczywamy i nie pada...może ewentualnie trochę pokropić, coby mi się w sobotę lepiej powojniki i orliki posadziło. I plewić łatwiej będzie

Jeszcze byś lilie pomiędzy mogła upchnąć, pachniało by na tarasie i w domu
eliza3 20:08, 11 lip 2013

Elu, śliczna panoramka i kąciki... nazwałaś swój ogródek mikro, ale sporo roślinek się zmieściło i jeszcze oczko ... masz dryg
Jak jeszcze będzie lustro to wszystko się podwoi, ale będzie piknie
gierczusia 20:39, 11 lip 2013

Kindzia napisał(a)
Elu, od upałów odpoczywamy i nie pada...może ewentualnie trochę pokropić, coby mi się w sobotę lepiej powojniki i orliki posadziło. I plewić łatwiej będzie

Jeszcze byś lilie pomiędzy mogła upchnąć, pachniało by na tarasie i w domu

Niemożliwa jesteś Kaśko .. Jeszcze mnie na lelije kusisz ??..,,,, ja już płaczę za firletką ,
, nachyłkiem i hortką..a Ty jeszcze lelije ... Łoooo mammma

U nas jaskółki tak już fruwają nisko ,że można je po piętach pokilać .. To może będzie lało.. Nieeee.. Nie ma lać , może pokropić , żeby roślinki ładnie rosły .
gierczusia 20:43, 11 lip 2013

eliza3 napisał(a)
Elu, śliczna panoramka i kąciki... nazwałaś swój ogródek mikro, ale sporo roślinek się zmieściło i jeszcze oczko ... masz dryg
Jak jeszcze będzie lustro to wszystko się podwoi, ale będzie piknie

Ojj Elu .. Dziękuję ,,, wiesz ,że wszyscy się śmieją ,że jestem miszcz w upychaniu ... I mają rację chyba

A wiesz , jaki problem z tym lustrem ??.., ciężko znaleć stolarza , co robi w drewnie... I ma zapasy już wysuszonego .. Wszyscy rąbią meble z płyt

A te wzroki i dziwne pytania kiedy chodzę po warsztatach ...aaaa.. Bezcenne ..

Jak gdzieś w Tv będą pokazywali wariatkę u stolarza co szuka gruszek na wierzbie to na pewno będę ja
ewsyg 20:54, 11 lip 2013

Elu, a może jeżówkę? One są takie piękne, długo kwitną i motylki będziesz miała
Kochają słońce a słońce kocha je

Obejrzyj sobie u mnie mam ich kilka. A może ten przetacznik o którego pytałaś. Myślę, że on długo będzie kwitł.