Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

JulkAd 17:29, 20 lip 2013

Elu, no taka impreza się u Ciebie wykroiła, a ja nie trafiłam....dzisiaj przyjdę zobaczyć czy wywalczyłaś ten portfel i karty na wyjazd.....koniecznie na fotki czekam
JulkAd 17:33, 20 lip 2013

bociek napisał(a)
GabiK, ja siem wstydzem powiedziec co mi obwisa

Nie, nie obwisaja Jutro moze cykne fotki to pokaze

Ela, na druga nozke, jesli mozna, pychotki drinki robisz

Ja też ciekawa jestem co Ci Bociusia obwisa, czy wprost przeciwnie... a tym bardziej tych fotek
bociek 18:35, 20 lip 2013

Lo matko, a co Wy takie ciekawe moich obwisow, he??? Nie znecac sie nad zwierzetami

GabiK, moje hortki na pniu tez z Chotomowa. Dosyc czesto tam bywam - bylam w zeszlym tygodniu i mieli w dalszym ciagu Limki i Vanilki na pniu. Na ceny nie patrzylam, bo szukalam czegos innego. Ale chyba w tym tygodniu tez tam sie wybiore, po wrzosy, juz mieli

Eluska, jak tam gielda, pokaz zakupy
anna_g 00:38, 21 lip 2013

Ja po jednym drinku od razu pod stół wpadłam (tak to jest jak człek nie pije) ale widzę że impreza się rozkręciła i fajna była - brałam w niej udział aczkolwiek już nieświadomie Ela za to chyba dzisiaj też zabalowała... albo siem na giełdzie zgubiła... albo zawagarowała.... Eluś - jezdeś? wszystko oki? Buziole
Kindzia 08:09, 21 lip 2013

Nooo, Gierczusia...przesadziłaś!!!!!! Gdzieś Ty???

Tak długo trzeźwiejesz? Ja już zdrowa

Dawaj fotki z Tychów!
Bea 09:08, 21 lip 2013

Witam

cały czas myślę nad cisami

sprawę nawozu też już przemyślałam

ciekawa jestem spraw okiennych

i jeszcze jedno chodzi mi po głowie

mam typowe objawy po wizycie na giełdzie

Madzenka 09:46, 21 lip 2013

Spóźniłam się na imprezkę, mam nadzieję zdążyć na fotki
boguslawa_ma... 11:02, 21 lip 2013

Też jestem ciekawa tych zakupówMiłej niedzieli życzę
gierczusia 13:05, 21 lip 2013

Łoojjjj Dziewczynki... Już siem tłumaczę .. Otóż jezdem chyba na najlepszej drodze do wpadnięcia w nałóg .. A to ffffszystko przez tą chorą nogę mojego męża .. Wszyscy go bardzo żałują i przychodzą w związku z tym odwiedzać, potem robią sobie u nas grilla a potem wypada się choć ciutek zalkoholizować .. I tak też skończył się mój wczorajszy dzień ... .. Liniową imprezą robioną przez przyjaciół w moim prywatnym ogródku ... Stąd też lekko siem obijałam

Wyjazd na giełdę z Beatką okazał się strzałem w dziesiątkę .. Beatka była super przewodnikiem więc zwiedziliśmy giełdę w tempie iście ekspresowym i dodatkowo była bardzo wyrozumiała w stosunku do moich fanaberii i kompletnego braku zoreintowania w terenie... Dziękuję Beatko

Natomiast co do kwestii zakupowych ... Wiem ,wiem.. To Was ciekawi najbardziej

Hitem dla mnie okazały się dziabągi do domu .. Kupiłam zazdroski do kuchni , lniane , osłonkę do storczyka , kubek na herbatę największy na świecie ... A to ,że z półgołą babą , to już nie powiem ... To reprodukcją Gustava Klimta , nie wiedziałam ,ze łon taki erotoman

A rośliny... Szukałam czegoś na kiju do tej mojej niedokończonej rabaty no i zdecydowałam się na jodłę kreańska odmiana " cis "... Ładne maleństwo
A potem zdominowała nas sprawa żywopłotu cisowego..chciałysmy obie .. Były cisy ale taka nieznana nam wcześniej odmiana green rocket , no i podchody do chłopa robiłyśmy .. .. bez podtekstów , ma się rozumieć .. Dostałyśmy wizytówkę i teraz obie ciężko myślimy

Było super .. A teraz biegnę do Was, nadrobić zaległości
gierczusia 13:07, 21 lip 2013

Jeszcze fotka maleństwa