Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 17:27, 17 wrz 2013

Kindzia napisał(a)
Chciałam Ci zameldować, że się konkretyzuje...Alinka też z Anią przyjedzie
Szykuj taśki!!!

Dzięki za info ... Alinka właśnie pisała ... Taśki już dawno spakowane ... Z wkładem , ma się rozumieć .... Łooo Jeżu .. Ale będzie bosssko

A plan już jakowyś powstał ??
gierczusia 18:33, 17 wrz 2013

Mam nadzieję ,że wreszcie będę mogła te fffszystkie moje tyly ponadrabiać ... Troszku Was zaniedbałam , jak był młyn lustrowy i szaleństwo nauczycielskie początku roku ... Mam nadzieję ,że się nie gniewajcie , bo był czas kiedy nawet nie dawałam rady Wam indywidualnie poodpisywać ... Teraz już będzie spokojniej ... Mam nadzieję .... A jak już zakończę pracę w charakterze pisarza mego syna to dopiero będzie haj lajf

U mnie leje ... Oczko mi już przebiera prawie.. Zaczynam moeć obawy ,że wnet na ogród się rozleje ... Dawno już się takie coś nie zdarzyło...

Ale w domku jest cieplutko .. A dzięki pzreorganizowaniu rabat mam teraz taki widok z salonu ...

Loosiuu 19:18, 17 wrz 2013

U mnie też nastąpi niedługo przeorganizowanie rabat chyba. Przyszła pora, bo i wilgotno i jesień Aż chce się robić! Czekam na weekend!

Lustro super wygląda!
Gabrysia_ 19:20, 17 wrz 2013

U mnie też pada,ale toż my prawie sąsiadki
...a widok z okna super!
Bogdzia 21:55, 17 wrz 2013

Lustro zamontowane i goście jak czytam jadą to i wesoło bedzie.Widok z okna też śliczny a hosta ogromniasta. Deszczyk nawet umył podlogę wiec tylko odpoczywac i gości wypatrywac. Pozdrawiam serdecznie.
gierczusia 22:47, 17 wrz 2013

Loosiuu napisał(a)
U mnie też nastąpi niedługo przeorganizowanie rabat chyba. Przyszła pora, bo i wilgotno i jesień Aż chce się robić! Czekam na weekend!

Lustro super wygląda!

Łooo mammma .. Filip .. Ty mnie daj ciutek tej energii plizz , bo ja już jak przekłuty balonik , po tym początku roku szkolnego ... A gdzie tam grudzień ??...

Może jednak uda mi się przesunąć chociaż tą podniesioną rabatę ,żeby kończyła się równo z lustrem ... Na sadzenie bluszczu będę musiała jeszcze poczekać do wiosny , bo mam posadzonego irlandzkiego i przez całą zimę będę mu kibicować ,żeby nie zmarzł ... Bo to jego pierwsza zima u mnie .. Jak wytrzyma , to dostanie braciszka do towarzystwa właśnie przy ramie

Ale się cieszę ,że się podoba ... To lustro

I ciekawa jestem co to za " przemarsze wojsk " chodzą Ci po głowie ...
gierczusia 22:48, 17 wrz 2013

Gabrysia_ napisał(a)
U mnie też pada,ale toż my prawie sąsiadki
...a widok z okna super!

Nooo , prawie sąsiadki .. To padanie to jeszcze strzymię , ale czemu jest tak zimno ??... Brrrrrr ...

Buziam
gierczusia 22:51, 17 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)
Lustro zamontowane i goście jak czytam jadą to i wesoło bedzie.Widok z okna też śliczny a hosta ogromniasta. Deszczyk nawet umył podlogę wiec tylko odpoczywac i gości wypatrywac. Pozdrawiam serdecznie.

Haha ... Z tymi Gośćmi to będą jaja ... Już się cieszę ... Tylko mam stracha ,że wstyd ich do ogródeczka wpuścić ... Wszak gdzie mojemu do Ich Cudowieństw

A propos deszczyku .. Ciekawe czemu pierńik nie umył jeszcze podłogi w salonie ?? nooo ja siem pytam ..

Buziaki Bogdziu
AgnieszkaW 22:55, 17 wrz 2013

Jakiś zjazd mały się szykuje, dobrze rozumiem??? Gdzie, co, kto?
gierczusia 23:01, 17 wrz 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Jakiś zjazd mały się szykuje, dobrze rozumiem??? Gdzie, co, kto?

Aguś ... Zabij , ale ja nie wiem ... ... Wygląda ,że Anka Asc wpadnie do mnie ale co dalej ... tego jeszcze nie zbadano ....

Aaaaa.... Obliczyłam ,że zakładając ,że każdy człek zajmuje około pół metra kwadratowego powierzchni to u mnie zmieści się około 100 osób ... Nooo może 110 zakładając ,że mogą wleżć do oczka

Nie dodałam powierzchni za lustrem ....