Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Gabrysia_ 11:12, 29 wrz 2013

Dziewczyny chyba musimy jakiś wspólny wypad na giełdę zorganizować
...a później jakąś kawkę wypić
gierczusia 11:21, 29 wrz 2013

baraga1904 napisał(a)
...świetne zakupy...a po ile mieli Eluś wrzoski...napiszesz?

Moje Wrzosy po 2:50 ...,,, wybór duży ...... Najniższa cena wrzosów 1,50....
baraga1904 11:24, 29 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Moje Wrzosy po 2:50 ...,,, wybór duży ...... Najniższa cena wrzosów 1,50....

...a ja kupowałam po 4...buuuu....
gierczusia 11:25, 29 wrz 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Dziewczyny chyba musimy jakiś wspólny wypad na giełdę zorganizować
...a później jakąś kawkę wypić

Gabi ... Ja nie jezdem do końca przekonana ,czy Ty kcesz taką towarzyszke jak ja na giełdzie mieć.... Wczoraj było mi tak zimno ,że szłam w kurtce narciarskiej i grubej czapie ... Mój eM umierał ze śmiechu

A tak na serio ... To chętnie ... Tylko ja nie wiem , czy oni zimą tam też funkconują , ponieważ jeżdżę na giełdę od niedawna .. Muszę Beatki z Minifromatu zapytać
gierczusia 11:29, 29 wrz 2013

baraga1904 napisał(a)

...a ja kupowałam po 4...buuuu....

Może Twoje są większe ... Zresztą ... Dojechać na tą giełdę też trzeba i nalać coś do baku ... I nie o sikaniu do baku mówię ..... I jeszcze jak Cię złapie parkingowy to 5 zł za parking .... Tak więc tam się opłaca jechać po jakieś większe zakupy... Po jakiś drobiazg , to raczej nie .. No chyba ,że dla przyjemności
gierczusia 11:59, 29 wrz 2013

Dziś rano wstałam... Nooo może nie tak rano , bo do godz zero szalalam na imprezie ... No więc kiedy już wstałam i zobaczyłam to oszronione trawy na zenątrz i warstwę lodu na aucie mojego eMa , to zaraz poleciałam do mojej " kałuży " zobaczyć jak się miewa lilia Bogdzi .. Bogdzia mnie przestrzegała ,że przy 5 stponiach powinnam ją już wziąć do domu, bo moja kałuża jest płytka... Oczywiście było dziś w nocy mniej , skoro warstwa lodu powstała...na całe szcęście nic się nie stało ... Teraz lilia przeprowadza się z oczka do prestiżowych " apartamentów atlas "....

Elik 12:41, 29 wrz 2013

Hi hi, no prawdziwie prestiżowy apartament Wrzosy piękne. Mnie też aż paluszki swędzą by do portfela sięgnąć i coś sobie jeszcze zakupić. Ale muszę się na razie powstrzymać.
Bea 13:15, 29 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Gabi ... Ja nie jezdem do końca przekonana ,czy Ty kcesz taką towarzyszke jak ja na giełdzie mieć.... Wczoraj było mi tak zimno ,że szłam w kurtce narciarskiej i grubej czapie ... Mój eM umierał ze śmiechu

A tak na serio ... To chętnie ... Tylko ja nie wiem , czy oni zimą tam też funkconują , ponieważ jeżdżę na giełdę od niedawna .. Muszę Beatki z Minifromatu zapytać

Zimą czyli grudzień na giełdzie głównie oferta świąteczna: bombki, światełka, choinki, wianki, podkłady pod wianki oraz otwarte stałe stoiska z doniczkami, dodatkami, rośliny doniczkowe.

Zakupy typowo ogrodowe to raczej początek października, bo druga połowa to chryzantem i wieńce nagrobne.

Miejsce do spotkania są dwa kawiarnia w budynku giełdy i obok w hotelu.

Zimą to opcja Agnieszki bardziej przyjazna - Palmiarnia w Gliwicach.

I jaka decyzja Górnośląska Grupo ?

Enya73 13:20, 29 wrz 2013

Mnie tam wszystko jedno, oba miejsca są fajne
Enya73 13:21, 29 wrz 2013

Ela, ja Cię zawsze mogę po drodze ściągnąć, jeśli chodzi o Tychy