Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 20:28, 29 wrz 2013

Enya73 napisał(a)
Mnie się tam bardzo zegary podobają. Kupuję tam też czasem dodatki do pokoju Kingi, bo ona uwielbia taki vintage

To teraz jest już pewne,że jestem ślepa... ... Nigdy tam zegara nie widziałam
Enya73 20:45, 29 wrz 2013

Wiszą ze 3 na ścianach na wprost wejścia oraz z prawej i są naprawdę duże
anna_g 20:48, 29 wrz 2013

Helou Jeszcze jedno spotkanko siem nie odbyło a już drugie się tutaj organizuje Jak w Tychach to ja też kcem... - jakoś się na tego pingwina zrobię jak trzeba bo ja zmarzluch jestem okropny...

Elusia - jutro "wielki dzień" Nie zapomnij o fotkach bo normalnie zastrzelę z zimną krwią To i Alinka przyjeżdża ??? Super. Super. Super... Liczę na obszerną relacją - aż strach pomyśleć co się tam będzie działo jak Wasza wyobraźnia ruszy pełną parą

Wrzosy za 2,5 to fajna cena - choć jak mówisz do baku nalać trza Gdzie Ty je Kochana wciśniesz??? Ja coś tak czuję że Ty musisz upychać i to upychanie to sie tak łatwo nie skończy... Ale wiesz - jakbyś chciała to ja mam dużo przestrzeni i zero wyobraźni...

Buziole i miłego tygodnia Bawce się, pozdrawiam Was wszystkie (wszystkich) już na jutro bardzo cieplutko.

edit: Właśnie widzę, że dopiero co byłaś u mnie Tośmy się wzajemnie odwiedziły
boguslawa_ma... 21:30, 29 wrz 2013

Elu pozdrawiam
gierczusia 21:36, 29 wrz 2013

Anuś ... A po co byś kciała do Tychów jechać.. Bo Beatka zrobiła stronkę ( zdaje się ) wcześniej dokładny terminarz , co tam kiedy można kupić.. Więc to jest sprawa priorytetowa....

A nie mówiłam ,że Alinka przyjeżdża ??... Łoooo Dżizussss , to ja nie dość ,że ślepa to jeszcze z postępującą sklerozą

A co ze zdjęciami będzie.. Hmmm... Tego nie wiem.. Fieszzz , ja siem nie lubiem fotografować ... Ale jak mnie dziewczynki " przegwałcą " do wspólnego zdjęcia , to chiba bić się z nimi nie bedem

A wrzosy... Koffana spokojnie , pełny luzik tym razem ... Wrzosy idą przed dom , pod rodki .. Miejsce jeszcze tam jest ( o dziwo )... mam nadzieję ,że wytrzymią .. Bo tam nie ma zbyt dużo słońca noo i ta glina ....

Również miłego tygodnia życzę ... U mnie będzie imprezowy ...

A jeszcze zaległości z soboty nie odespałam.....
gierczusia 21:36, 29 wrz 2013

Enya73 napisał(a)
Wiszą ze 3 na ścianach na wprost wejścia oraz z prawej i są naprawdę duże

W takim razie , o tą moją ślepotę chyba muszę się martwić na poważnie
gierczusia 21:38, 29 wrz 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Elu pozdrawiam

Cześć Bogusiu ... Dawno Cię u mnie nie było ... Miło ,że jesteś .. Buziaki i miłego tygodnia
Enya73 21:40, 29 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

W takim razie , o tą moją ślepotę chyba muszę się martwić na poważnie

A teraz mam banana od ucha do ucha Wiesz co mi się przypomniało? Pamiętasz, jak kiedyś opowiadałaś nam historię swojej wizyty u okulisty?

A tak na poważnie, to w tym sklepie jest tyle fajnych rzeczy, że trudno wszystko zapamiętać.Ja akurat szukam od dłuższego czasu dużego zegara do salonu. Może Ci się gdzieś coś fajnego przy okazji nasunie na oczy to pamiętaj o kożelance
anna_g 21:48, 29 wrz 2013

gierczusia napisał(a)
Anuś ... A po co byś kciała do Tychów jechać.. Bo Beatka zrobiła stronkę ( zdaje się ) wcześniej dokładny terminarz , co tam kiedy można kupić.. Więc to jest sprawa priorytetowa....

A nie mówiłam ,że Alinka przyjeżdża ??... Łoooo Dżizussss , to ja nie dość ,że ślepa to jeszcze z postępującą sklerozą

A co ze zdjęciami będzie.. Hmmm... Tego nie wiem.. Fieszzz , ja siem nie lubiem fotografować ... Ale jak mnie dziewczynki " przegwałcą " do wspólnego zdjęcia , to chiba bić się z nimi nie bedem

A wrzosy... Koffana spokojnie , pełny luzik tym razem ... Wrzosy idą przed dom , pod rodki .. Miejsce jeszcze tam jest ( o dziwo )... mam nadzieję ,że wytrzymią .. Bo tam nie ma zbyt dużo słońca noo i ta glina ....

Również miłego tygodnia życzę ... U mnie będzie imprezowy ...

A jeszcze zaległości z soboty nie odespałam.....

Eluś - do Tychów to ja bym kciała jechać coby siem z Wami zobaczyć Ale może być też i gdzie indziej
No fiesz, coś tam mówiłaś o Alince, ale ja się trochę zakręciłam w tym spotkaniu Alinkowo-Aniowym że do końca nie wiedziałam czy ona jednak przyjeżdża czy nie... Ty siem sama fotografować nie musisz jak nie lubisz - niech Ci inni zdjęcie zrobią. eMusia popros to wam fotkę pstryknie
Wrzosy jak pod rodka to rozumiem, żadnego upychania, spoko luzik
Imprezuj Kochana, imprezuj
gierczusia 21:53, 29 wrz 2013

anna_g napisał(a)

Eluś - do Tychów to ja bym kciała jechać coby siem z Wami zobaczyć Ale może być też i gdzie indziej
No fiesz, coś tam mówiłaś o Alince, ale ja się trochę zakręciłam w tym spotkaniu Alinkowo-Aniowym że do końca nie wiedziałam czy ona jednak przyjeżdża czy nie... Ty siem sama fotografować nie musisz jak nie lubisz - niech Ci inni zdjęcie zrobią. eMusia popros to wam fotkę pstryknie
Wrzosy jak pod rodka to rozumiem, żadnego upychania, spoko luzik
Imprezuj Kochana, imprezuj

Ja myślałam ,że czegoś konkretnego na tej giełdzie chcesz poszukać....bo jak towarzysko , to w sumie wszystko jedno gdzie ... Nooo nie ??... Bo to ludzie są najważniejsi .. Jak przed momentem napisałaś

Jak mi jest dobrze ,że nie tylko ja jestem taka zakręcona ... Uffffff , od razu lepiej a fotkę na bank ktoś zrobi , o to siem nie martw

Bardzo chciałam te wrzosy jeszcze przed przyjazdem Gości posadzić , ale ta doba jakoś z gumy być nie chce

Buziaki ... I zdrowia