Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 20:27, 30 wrz 2013

anna_g napisał(a)

No to przecież !!!! Liczę na nie A galoty... to uratujesz jedynie wtedy jak dziewczyny wkleją zdjęcia

Czekam na dalszą relację Buziole

Jezdem bardzo przywiązana do swoich galot.... I w związku z tym liczę ,ze Dziewczyny fotki wkleją

Ale Ania od kulek jeszcze prosto ode mnie jechała na inne spotkanie ,a Ania Asc będzie w domu około północy... Alinka pewńie troszku wcześniej ... Tak wiec o swoje galoty pewnie będę drżała do rana ... Jak nie do jutrzejszego południa
gierczusia 20:33, 30 wrz 2013

ewa004 napisał(a)
Nacieraj doope cebulą ,bo wciry dostaniesz za te fotki a raczej ich brak
Jak można zapomnieć robić fotki ..no jak pytam sie ??

Nie znałam tego hasła z nacieraniem dooopy cebulą ... A szkoda , bo bossskie .... A tak a propos.. ta metoda " na cebulę " to ona działa ??

A w kwestii zdjęć ... Nooo jak miałam robić , jak Dziewczynki trza było nakarmić , bo Bidule prosto z drogi głodne, jak wilki ... Potem jakaś kawka z maszketem ... Nooo i z każdym parę słówek zamienić... Dziecku w międzyczasie musiałam pomóc zrobić model komórki , z jądrami i mitohondriami itp... Nawet nie pytajcie.... Odpakowywaniei i zachwycanie sie prezentami... Aaaaa.....

Nooo i jeszcze zdjęcia ?????
anna_g 20:35, 30 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Nie znałam tego hasła z nacieraniem dooopy cebulą ... A szkoda , bo bossskie .... A tak a propos.. ta metoda " na cebulę " to ona działa ??

A w kwestii zdjęć ... Nooo jak miałam robić , jak Dziewczynki trza było nakarmić , bo Bidule prosto z drogi głodne, jak wilki ... Potem jakaś kawka z maszketem ... Nooo i z każdym parę słówek zamienić... Dziecku w międzyczasie musiałam pomóc zrobić model komórki , z jądrami i mitohondriami itp... Nawet nie pytajcie.... Odpakowywaniei i zachwycanie sie prezentami... Aaaaa.....

Nooo i jeszcze zdjęcia ?????

Coś siem mnie zdaje, że możesz siem przekonać na własnej... hmmm... no wiesz

Bea 20:39, 30 wrz 2013

Cebula na pewno działa na poparzenie, bąbli nie ma i chłodzi.

Macham rączką i całuski przesyłam
gierczusia 20:41, 30 wrz 2013

anna_g napisał(a)

Coś siem mnie zdaje, że możesz siem przekonać na własnej... hmmm... no wiesz

Rozumię,że masz dooopę na myśli ..... Mówisz : bedom prać ??
gierczusia 20:44, 30 wrz 2013

Bea napisał(a)
Cebula na pewno działa na poparzenie, bąbli nie ma i chłodzi.

Macham rączką i całuski przesyłam

Ale im zdaje się nie chodzi o parzenie... Tylko o " pranie "... Kcom mnie bijać i tyle ....

Beatko ... Szkoda ,że Cię nie było.... Mam nadzieję ,że już wypoczywasz i droga przebiegła bez zakłóceń

Buziam
Bea 20:52, 30 wrz 2013

Nie daj się bijać.

Wklejaj zdjęcia.

Ja też żałuję, a jak jechałam to wspominałam nasz wspólny wyjazd. Po drodze Konrad, Alinka, i inni.

Niestety czuć zimę, czapki i rękawiczki konieczne.

gierczusia 20:58, 30 wrz 2013

Bea napisał(a)
Nie daj się bijać.
Wklejaj zdjęcia.
Ja też żałuję, a jak jechałam to wspominałam nasz wspólny wyjazd. Po drodze Konrad, Alinka, i inni.

Niestety czuć zimę, czapki i rękawiczki konieczne

Właśnie o to ,że nie zrobiłam zdjęć kcom mnie bijać ... Musimy na dziewczynki poczekać ... EM dziś rano już miał warstwę lodu na szybie rano więc wiem co masz na myśli mówiąc o czapkach i rękawicach ...
Magda70 20:59, 30 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Jezdem bardzo przywiązana do swoich galot.... I w związku z tym liczę ,ze Dziewczyny fotki wkleją

Ale Ania od kulek jeszcze prosto ode mnie jechała na inne spotkanie ,a Ania Asc będzie w domu około północy... Alinka pewńie troszku wcześniej ... Tak wiec o swoje galoty pewnie będę drżała do rana ... Jak nie do jutrzejszego południa

Będziemy więc drżały razem z Tobą...
Bogdzia 21:05, 30 wrz 2013

To musiało byc wesoło jak takie towarzystwo sie zebrało. Na zdjecia pewnie do jutra poczekamy. Dobrze że przynajmniej lista obecności jest znana.Pozdrówka.