anna_g
20:57, 13 paź 2013
Elusia - podziękowania Wam złożyłam już u siebie - ale i tak Ci napiszę, że bardzo się cieszę że byłaś - naprawdę się cieszę, nawet jeśli nie chciałam Cię wpuścić 

Jednakowoż ja znowu czuję niedosyt
Ale to już chyba tak musi być. Myślę, że będą kolejne "razy" i może będzie nas więcej... i może nawet koedukacyjnie
Sebuś niech siem nie gniewa - jak mówi Ela - to babski sabat miał być - jako że mojego eMa być nie miało bo wyjazd w góry mu się szykował, no ale chłop jak chłop "złośliwy" to nie pojechał

Ela - Dursban? Fastac? Mospilan? Co to miało być i gdzie Ty kupowałaś? A w ogóle to pomogło... ??? I pomyśleć że jeszcze do 14.00 wczoraj "nie miałam" opuchlaków
Masz oko dziewczyno. Ale dzięki - bo przynajmniej zareaguję zanim mi wszystko zjedzą. Bluszczem bym się pewnie nie przejęła, ale tej małej azali to ja nie odpuszczę.
Buziole

Sebuś niech siem nie gniewa - jak mówi Ela - to babski sabat miał być - jako że mojego eMa być nie miało bo wyjazd w góry mu się szykował, no ale chłop jak chłop "złośliwy" to nie pojechał

Ela - Dursban? Fastac? Mospilan? Co to miało być i gdzie Ty kupowałaś? A w ogóle to pomogło... ??? I pomyśleć że jeszcze do 14.00 wczoraj "nie miałam" opuchlaków

Buziole