Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

anna_g 20:57, 13 paź 2013

Elusia - podziękowania Wam złożyłam już u siebie - ale i tak Ci napiszę, że bardzo się cieszę że byłaś - naprawdę się cieszę, nawet jeśli nie chciałam Cię wpuścić Jednakowoż ja znowu czuję niedosyt Ale to już chyba tak musi być. Myślę, że będą kolejne "razy" i może będzie nas więcej... i może nawet koedukacyjnie

Sebuś niech siem nie gniewa - jak mówi Ela - to babski sabat miał być - jako że mojego eMa być nie miało bo wyjazd w góry mu się szykował, no ale chłop jak chłop "złośliwy" to nie pojechał

Ela - Dursban? Fastac? Mospilan? Co to miało być i gdzie Ty kupowałaś? A w ogóle to pomogło... ??? I pomyśleć że jeszcze do 14.00 wczoraj "nie miałam" opuchlaków Masz oko dziewczyno. Ale dzięki - bo przynajmniej zareaguję zanim mi wszystko zjedzą. Bluszczem bym się pewnie nie przejęła, ale tej małej azali to ja nie odpuszczę.

Buziole
Bea 20:58, 13 paź 2013

Nie umie opowiadać kawałów.

gierczusia 21:07, 13 paź 2013

Beatka ... Nooo nie kasuj ... ... Uśmiałam się ... Bo ten Ernest taki miły a kawy nie zrobił
Bea 21:11, 13 paź 2013

gierczusia 22:15, 13 paź 2013

anna_g napisał(a)
Elusia - podziękowania Wam złożyłam już u siebie - ale i tak Ci napiszę, że bardzo się cieszę że byłaś - naprawdę się cieszę, nawet jeśli nie chciałam Cię wpuścić Jednakowoż ja znowu czuję niedosyt Ale to już chyba tak musi być. Myślę, że będą kolejne "razy" i może będzie nas więcej... i może nawet koedukacyjnie

Sebuś niech siem nie gniewa - jak mówi Ela - to babski sabat miał być - jako że mojego eMa być nie miało bo wyjazd w góry mu się szykował, no ale chłop jak chłop "złośliwy" to nie pojechał

Ela - Dursban? Fastac? Mospilan? Co to miało być i gdzie Ty kupowałaś? A w ogóle to pomogło... ??? I pomyśleć że jeszcze do 14.00 wczoraj "nie miałam" opuchlaków Masz oko dziewczyno. Ale dzięki - bo przynajmniej zareaguję zanim mi wszystko zjedzą. Bluszczem bym się pewnie nie przejęła, ale tej małej azali to ja nie odpuszczę.

Buziole

Aniu ... Ja też bardzo się cieszę z tego spotkania i podobnie jak Ty mam niedosyt.. ... Ja nie wiem , jak to jest , ale zawsze , bez względu na to jak długie jest spotkanie , to zawsze mam mało ... Ale może powinnam się już przyzwyczaić ... Albo po 100 - tnym spotkaniu wreszcie się nasycę

A Sebek nie ma się co martwić,na bank spotkamy się jeszcze nie raz

A bez Twego Chłopa... Ty fieszzzz , jaka by tam była fojera ??... Te pycha szaszłyki by się opaliły " na mudżina "...

Ja moje opuchlaki rąbię na zmianę owadofosem i actarą ... Bo te pierniki sie przywyczajają ... Niedawno przeczytałam o preparacie Apacz ... Podobno też dobry ... Owadofosem można rownież podlewać , bo larwy są w ziemi...

Przykro mi ,że Ci taką paskudną nowinę przyniosłam ....ale... Nooo wiesz....chyba lepiej znać wroga ...

Owadofosa kupowałam przez internet , to są silne środki , w markecie ich raczej nie dostaniesz ....
baraga1904 05:51, 14 paź 2013

...Eluś wszystkiego naj w tym pięknym dniu krzewiących wiedzę
AgnieszkaW 08:14, 14 paź 2013

I ode mnie też
Kindzia 10:55, 14 paź 2013

Ode mnie buziolek na Twoje święto

Ty wiesz, że ja znam świński kawał pt. apacz...?

Ale nie napiszę tu go na pewno!

Jeżeli masz z M jakiś listopadowy weekend wolny, to napisz mi na priva.
gierczusia 11:14, 14 paź 2013

Agnieszko Barago , Agnieszko z Jurajskiego i Kindziu... Dzięki bardzo za życzenia i za pamięć ... Buziaki i Coniektórym wzajemnie
gierczusia 11:18, 14 paź 2013

Kindzia napisał(a)
Ode mnie buziolek na Twoje święto

Ty wiesz, że ja znam świński kawał pt. apacz...?

Ale nie napiszę tu go na pewno!

Jeżeli masz z M jakiś listopadowy weekend wolny, to napisz mi na priva.

Kasiu ... Świński kawał o apaczach ??... Noo dawaj.... Nie daj się prosić .., a najwyżej go przerób ciutek ,że Apacz rzeczony kryje się w rododendronach no i już będzie po ogrodowemu