Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 20:51, 03 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Krioterapia pienkna, sąsiad teraz też by tak wyglądał

Może tak własnie wygląda Gosiu ... I dlatego cuś go ostatnio nie widuję ....
gierczusia 20:53, 03 lis 2013

GosiaJoanna napisał(a)

Ja biorę na szmatkę tak Jak Pani Rozenek Perfekcyjna Pani domu hehehhe to z jej programu ten News ....buziaki :*

I zaś wyszedł mój brak telewizora .....

To ja bedem perfekcyjna pani ogrodu ....

A eMuś mi chyba da czerwoną kartkę ,że mu piankę do golenia podbieram .... No bo do iluż elementów można ???....
baraga1904 20:53, 03 lis 2013

...czytam coś o wątku kryminalnym? muszę się wrócic trochę bo nie kapiszi...
gierczusia 21:05, 03 lis 2013

JulkAd napisał(a)
Gratki na ósmą stóweczkę zostawiam.....poczytałam troszku (pośmiałam się jak zawsze) i lecę dalej, bo choć ślad chcę zostawić też w innych ogrodach

Julciu .... Jak miło Cię widzieć ... I za gratki dziękuję ... Cieszę się ,że Ci choć ciutek radości sprawiłam ... Buziaki

Nie opuszczaj nas znów na tak długoooooo , plizzzz
gierczusia 21:06, 03 lis 2013

baraga1904 napisał(a)
...czytam coś o wątku kryminalnym? muszę się wrócic trochę bo nie kapiszi...

Bo to już dawno było Aguś ... Rozpuszczania trupów nie pamiętasz ???
gierczusia 21:15, 03 lis 2013

asc napisał(a)
Jak mi banan z ryjoka nie schodził..... to się komp zawiesił i internet porwało...
Se tak ładnie skopiowałam określenie ubioru psa.. co to jest niby pies, ale nie pies... i wcale nie e jest tak źle.. bo widziałam yorki rodzaju męskiego z kokardkami.. to jest dopiero obciach dla psa-nie psa

A karczownika też miałam... drzewka i krzaki wyjmowaliśmy z ziemi (na wietrze wywaliło i coś nam usychały) i naszym oczom ukazał się widok.. przypominający zatemperowany ołówek.... duże drzewo opierdzielił do cna..... z powodu sukinkota postanowiliśmy zrobić porządny trawnik.. zaorać wsio i czaić gdzie on jest..

U nas szłer z nieba taki, że od ponad 4 miesięcy takeigo nie było... w gazetach piszą, że poziom wód gruntowych u nas sie drastycznie obniżył i aby doszedł do poziomu standardowego musi padać non stop 3 tygodnie... ale chyba nie będzie... niech z przerwami pada, a najlepiej zimą i śnieg..

Aniu ... Te łobuzy to u mnie non stop tego interneta kradną

A jakowej płci jest zainteresowany różowo - kubraczkowy to tego Ci Kofffana nie powiem ... W życiu nie miałam psa ani kota , więc badacz płci ze mnie żaden ...

Ale teraz czuję sie jakbym na cmentarzu mieszkała , bo temu sąsiadowi jeden psiur już umrzitnął i teraz ma pełnoprawny grób w ogrodzie z pomnikiem i zniczami oraz wielkim bukietem chryzantem.... Sąsiad ma jeszcze dwa psy.... Co to będzie póżniej ??

A jak sie skończyła sprawa z karczownikiem ?? Orka pomogła ???... Bo ja czytałam o generatorze smrodu ... Wiele ekranów kompa było przez ten temat oplutych

Suszy współczuję ... Może Cii moje chmurzyska burzowe wyślę kurierem ???... Ale to dopiero jutro , bo jeszcze muszem moje nowe kalosze wypróbować ,a tak bez deszczu to troszku obciach ..

Buziaki
ka1sia 22:22, 03 lis 2013

Elusia, pamiętasz mnie jeszcze? ale mnie długo nie było... ale już będę, obiecuję idę poczytać, coś tam nawyprawiała, jak mnie nie było, tylko boję się, że jak taką dawkę humoru przyjmę jednorazowo, to mogę dzisiaj spokojnie nie usnąć, nic to, zaryzykuję... jutro mam wolne!!!
Ela, buziole zostawiam, ale się stęskniłam
gierczusia 07:57, 04 lis 2013

ka1sia napisał(a)
Elusia, pamiętasz mnie jeszcze? ale mnie długo nie było... ale już będę, obiecuję idę poczytać, coś tam nawyprawiała, jak mnie nie było, tylko boję się, że jak taką dawkę humoru przyjmę jednorazowo, to mogę dzisiaj spokojnie nie usnąć, nic to, zaryzykuję... jutro mam wolne!!!
Ela, buziole zostawiam, ale się stęskniłam

Kasieńko .. No jakbym mogła zapomnieć , to jest niemożliwa niemożliwość .... Mam nadzieję ,że jednak udało Ci się zasnąć i nie masz worków pod oczyma i j nie jesteś niewyspana przez ten mój dziki wątek

Dobrze ,że wróciłaś .... Ja już przeżyłam wciągnięcie w wir pracy po wakacjach oraz pierwszy poziom zmęczenia.. Teraz się stabilizuję ....

Buziaki , też się stęskniłam ... Ostatnio jakiś wagarowy czas... Bociek też na wagarach
gierczusia 08:00, 04 lis 2013

A Wszystkim Uroczym Zaglądającym życzę miłegoi spokojnego tygodnia , bez żadnego wariactwa ... No chyba ,że macie ochotę .... Wytrwania życzę przed tym kolejnym dłuższym weekendem i krótszym tygodniem
I masażystę wysyłam , jakby ktuś już nie mógł...

malgorzata_s... 15:17, 04 lis 2013

Eluś a z tym pomnikiem w ogrodzie to żart chyba? jak nie to może to nie pies a ssąsiad tam spoczywa dlatego znik? Buziaki