Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Bea 20:21, 04 lis 2013

Sebek napisał(a)
Poczytałem o zwłokach......Bleeee....Ale co do puzzli - szczerze to poszedłbym w formy pienne, bo zyskasz drugie piętro i dzięki temu przestrzeń....A w nóżki zawsze możesz im coś dać

Sebek dobrze pisze
Bea 20:22, 04 lis 2013

Ja nawet też jestem za pierwszą, tam też jest kulka na nóżce.
gierczusia 20:25, 04 lis 2013

Kindzia napisał(a)
Dalej oglądasz???

Nooo już nieeeeee .. Domowników ratuję od śmierci głodówej ... Dziś robiłam pierwszą kaczkę w swoim życiu i nie wiedziałam ,że ilość mięsiwa na takowym czymś jest zgoła niewielka... Musieli więc dostać solidną kolację , coby tego wychudzonego ptoka im zrekompensować
Magda70 20:28, 04 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Nooo niestety nie żart .... Pełną gębą płyta nagrobna , na niej srebrna róża w 3d , nie jakaś tam plaskata ,żeby nie było... Znicze i kwiaty ... Serio...

Wiadomo .ze to zupełnie normalne pochować kochanego psiaka w ogródku ,ale żeby aszzzz tak ???

O jezu....nie wierze!

gierczusia napisał(a)
Madziu ... A czy możesz zdradzić czym te deski tarasowe malowałaś żeby taki pikny kolor jaśniutki osiągnąć ???..... Bo mnie szczena opadła.. ....

I jakbym mogła prosić o kopię odpowiedzi u mnie ..... ... Plizzzzzz..... Bo siem bojammm ,że gdziesik mi zginie...

Buziaki , jest pięknie

Elcia, deski i doniczki malowalam tym samym:

http://www.remmers.pl/337.0.html szary kolor...
gierczusia 20:28, 04 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Trzecia wersja super ale berberysik tez łany A moze to u sąsiada dekoracja tylko byla na halloween?
Niby ze po zachodniemu tak i teraz do garażu wpakują.

Nieee , niestety to nie dekoracja... Ozdobny nagrobek jest tam non stop... A teraz były znicze i chryzantemy na wiadomą okazję ....
gierczusia 20:31, 04 lis 2013

Sebek napisał(a)
Poczytałem o zwłokach......Bleeee....Ale co do puzzli - szczerze to poszedłbym w formy pienne, bo zyskasz drugie piętro i dzięki temu przestrzeń....A w nóżki zawsze możesz im coś dać

Aleź tu Fssszyscy nogi lubią .....

Też mi się ta kulka podoba , tym bardziej ,że jak odrobinkę przesunę obręb tej podwyższonej rabaty , to się kulka w lustrze będzie przeglądać

Dzieki
eliza3 20:35, 04 lis 2013

Jak wszyscy to wszyscy... glosuję na numer pierwszy.

Z tym cmentarzem dla psów, to jakaś dziwna historia... taka wielka miłość, czy moda z zachodu...
gierczusia 20:36, 04 lis 2013

Bogdzia napisał(a)
A ja zdecydowanie za pierwsza koncepcja a co to bedzie to zółte?Cyprysik groszkowy moze???W rzeczywistości aż tak zółta chyba zadna roślina nie bedzie.

Ten program jest nesłychanie ubogi Bogdziu ... Rosliny bywają nieraz nieproporcjonalne a i wybór jest mały...na przykład hosty są tak maciupkie , że ledwo je widać.. Trzeba wrąbać kilka, żeby zachować proporcję a to już nie jest to samo... Jak brałam rosliny z bazy to wybierałam coś , co mi pasowało pokrojem i kolorem a na nazwę , to nawet nie patrzałam....ale rzeczywiście myslałam o jakimś cyprysiku groszkowym....
gierczusia 20:39, 04 lis 2013

Bea napisał(a)
Ja nawet też jestem za pierwszą, tam też jest kulka na nóżce.

Czyli reasumując , podobnie jak Sebek kofffasz nogi

A wiec zdecydowanie kulka ??...

.......... A na wspólne obiecane zakupy już się cieszę
ka1sia 20:40, 04 lis 2013

kulka będzie sobie nóżkę w lustrze oglądać, ale fajnie!