Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 14:47, 03 lis 2013

Enya73 napisał(a)
Gratki za najlepszy wątek ogrodowo-kabaretowo-humorystyczny z wątkiem kryminalnym w tle

Anitko ... Dziękuję bardzo ... Takiej pięknej nazwy wątku , to bym nie była w stanie wymyślić nawet gdyby mi walec po stopach jeżdził

Ale jedno jest pewne .... Dobrze ,że u nas takich wystaw w sklepach nie ma , bo gdybym taką zobaczyła , to pewnikiem szybko bym z takiego sklepu nie wylazła... I pozostałoby mi mieć nadzieję ,że mój Chłop gdziesik na golasa nie biega

Buziaki
gierczusia 14:49, 03 lis 2013

atena35 napisał(a)
Eluś, mnie też banan z ryjoka nie schodzi odkąd przeczytałam o Twoim porannym spotkaniu sąsiedzkim, aaaahahahahaha

Haha Tośku ... Ja teraz nie wiem , co zrobię jak spotkam sąsiada ..a jak będzie z żoną ???.. No przecieź ja siem bedem głupawo śmiać ... Cooo ona sobie pomyśli ??
gierczusia 14:51, 03 lis 2013

Madziarzeszow napisał(a)
Poranna śmierć plaskata opuchlaka? a to ciekawostka

Nooo ... Jezdem szpecjalistką w tym zakresie ... Przybyć do Ciebie z odsieczą z klapaczką na mufffy i inkszą gadzinę niewielkich wymiarów ??
gierczusia 14:54, 03 lis 2013

Noooo ... Wszystkim odpisałam , mam nadzieję ,że nikogo nie pominęłam.. A jeśli tak ,to przy okazji najbliższego proszę w zęby przyłożyć za zapominalstwo ... Tak więc mogę teraz oddać się przyjemności rewizyt

A teraz u mnie leje jak z cebra , a jeszcze wczoraj rosliny rankiem przed domem wyglądały tak :

Dąbrówka i gaulteria
Wczoraj miały krioterapię a dziś szałer

Urszulla 15:54, 03 lis 2013

Te zdjęcia Elu to przesada! nie przywołuj zimy
a na 800 Twojego wesołego wątku, przegadanego wszerz i wzdłuż postów
malgorzata_s... 15:58, 03 lis 2013

Krioterapia pienkna, sąsiad teraz też by tak wyglądał
GosiaJoanna 16:55, 03 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Gosiu ... Dla Ciebie podziękowania szczególne ... Wszak towarzyszysz mi od samego początku ... Buziaki

Haha ,mamy chyba takie same okna ...
Piękne dekoracje u Ciebie ... Takie jesienne

I dziękuję za koncepcję mycia lustra pianką do golenia... A tą piankę bierze się na szmatkę i się czyści te lustro ??? Tak to się robi ???

Ja biorę na szmatkę tak Jak Pani Rozenek Perfekcyjna Pani domu hehehhe to z jej programu ten News ....buziaki :*
JulkAd 17:16, 03 lis 2013

Gratki na ósmą stóweczkę zostawiam.....poczytałam troszku (pośmiałam się jak zawsze) i lecę dalej, bo choć ślad chcę zostawić też w innych ogrodach
Mala_Mi 20:10, 03 lis 2013

Jak mi banan z ryjoka nie schodził..... to się komp zawiesił i internet porwało...
Se tak ładnie skopiowałam określenie ubioru psa.. co to jest niby pies, ale nie pies... i wcale nie e jest tak źle.. bo widziałam yorki rodzaju męskiego z kokardkami.. to jest dopiero obciach dla psa-nie psa

A karczownika też miałam... szedł pasem szerokim i czyścił wszytko co było na drodze..... drzewka i krzaki wyjmowaliśmy z ziemi (na wietrze wywaliło i coś nam usychały) i naszym oczom ukazał się widok.. przypominający zatemperowany ołówek.... duże drzewo opierdzielił do cna......... rozumiem małe drzewka... z powodu sukinkota postanowiliśmy zrobić porządny trawnik.. zaorać wsio i czaić gdzie on jest..

U nas szłer z nieba taki, że od ponad 4 miesięcy takeigo nie było... w gazetach piszą, że poziom wód gruntowych u nas sie drastycznie obniżył i aby doszedł do poziomu standardowego musi padać non stop 3 tygodnie... ale chyba nie będzie... niech z przerwami pada, a najlepiej zimą i śnieg..
gierczusia 20:47, 03 lis 2013

Urszulla napisał(a)
Te zdjęcia Elu to przesada! nie przywołuj zimy
a na 800 Twojego wesołego wątku, przegadanego wszerz i wzdłuż postów

Ulka ... Ja za te zdjęcia psieplasiammmmm ... Ale u mnie to już ostatnio norma... I ffffcale zimy nie kcem , ja ją właśnie tymi zdjęciami zaklinam ,żeby poszła sobie precz

Dzięki za fotkę wspominkową..ale wtedy było miło .. To było moje pierwsze spotkanie z ogrodowiskiem

Ja wiem ,że Ty wolisz zdjątka a u mnie wątek kabaretowy ...ale taka jego uroda