Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 15:36, 12 lis 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Teraz mało tego zielska ,a szczególnie w mieście,to jakby szukał igły w stogu siana,ale zawsze mi się ta roślina podobała.

Bogusia.. ... Ale Ty wiesz ,że u mnie pól miasto pól wieś ...,, może się gdziesik znajdzie....
boguslawa_ma... 15:49, 12 lis 2013

A to trzeba gotować wywar czy tylko moczyć?teraz to chyba za póżno i zimno ale na wiosnę jak znajdę większą ilośc to ci podrzuce
gierczusia 15:52, 12 lis 2013

Bogusiu... Tu wszystko pisze .....

http://nasze-srodowisko.blogspot.de/2012/06/preparaty-roslinne-z-wrotyczu.html
A za ofertę dostawy wrotyczu bardzo dziękuję ... Bedę czekać
Rench 16:53, 12 lis 2013

Mój bruns jest młody, pewno ok 100 cm ma ,dopiero poczytałam że chcesz fotę,jutro cyknę. Ale dzisiaj widziałam w szkółce też nie wiele większy od mojego,tylko gęściejszy i 200 zł kosztował. Az się ucieszyłam,że takie cenne drzewko mam ,ja nie pamiętam po ile kupowałam,ale napewno niedrogo,bo bym zapamiętała cenę Właściwie to mi go kolezanka ze szkółki wcisnęła,ze to nowośc itd. i dałam się naciągnąc,jak zwykle
gierczusia 17:07, 12 lis 2013

Rench napisał(a)
Mój bruns jest młody, pewno ok 100 cm ma ,dopiero poczytałam że chcesz fotę,jutro cyknę. Ale dzisiaj widziałam w szkółce też nie wiele większy od mojego,tylko gęściejszy i 200 zł kosztował. Az się ucieszyłam,że takie cenne drzewko mam ,ja nie pamiętam po ile kupowałam,ale napewno niedrogo,bo bym zapamiętała cenę Właściwie to mi go kolezanka ze szkółki wcisnęła,ze to nowośc itd. i dałam się naciągnąc,jak zwykle

Ja tam chętnie bym sie dała na brunsa naciągnąć .... Mnie tam wielgaśny potrzebny nie jest małe metr , to troszku mało... Tak 1.5 m to już by mnie zadowoliło całkowicie. .... O drzewku mówimy ,ofkors

Kurde..ale 2 stówy...aaa... Kieszeń by mńie bolała
gierczusia 17:33, 12 lis 2013

Własnie uruchomiłam pierwszą w tym roku dekorację okołoświąteczną ... Cieszę się jak dziecko na te świecące kulki ... Fajnie się prezentują w ciemnym pomieszczeniu ... Co tam zerkam , to mam banana

Sebek 17:40, 12 lis 2013

Święta...no tak wcześnie to nawet ja dekoracji nigdy nie miałem Ale chyba w tym tygodniu już pojadę po badyle do świątecznych donic, żeby potem nie latać po śniegu
Gabrysia_ 17:59, 12 lis 2013

Dekoracja bardzo mi się podoba i wcale się nie dziwię ,że lubisz na nią patrzeć,ja też lubię takie świecidełka
Rench 18:12, 12 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Ja tam chętnie bym sie dała na brunsa naciągnąć .... Mnie tam wielgaśny potrzebny nie jest małe metr , to troszku mało... Tak 1.5 m to już by mnie zadowoliło całkowicie. .... O drzewku mówimy ,ofkors

Kurde..ale 2 stówy...aaa... Kieszeń by mńie bolała

Poczekaj,jutro tyrknę do tej koleżanki i zapytam,czy jeszcze ma,jakie duże i za ile. Jak by była fajna cenka,to Ci wyślę na wiosnę
baraga1904 18:16, 12 lis 2013

....Eluś....u Ciebie już Christmas? no nie wierzę...... jingle bells, jingle bells......
....trzaskasz tych postów niemiłosiernie....
...i do Żurka też bym sobie pojechała...oj.....kapsa mom dziurawo...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies