Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 21:14, 28 lis 2013

Bogdzia napisał(a)
Nie choruj , zdrowiej szybko , święta trzeba zaraz szykowac.

Noo właśnie Bogdziu ... A ja juz tydzień leżem jak placek przysłowiowy i nicccc
gierczusia 21:16, 28 lis 2013

Pola napisał(a)
No tak zima przed nami, więc najlepiej poleżeć w łóżeczku hihihi, zdrowiej bo mikołajmw drodze

Achhh Jolu ... Żeby tak poleżeć dla czystej przyjemności ,tooooo rozumię .... Ale tak jak gardło jak tarka , nos czerwony jak u zająca Poziomki ... I jak tu się cieszyć z takiego leżenia.... jak zwłoki ....
Pola 21:24, 28 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Achhh Jolu ... Żeby tak poleżeć dla czystej przyjemności ,tooooo rozumię .... Ale tak jak gardło jak tarka , nos czerwony jak u zająca Poziomki ... I jak tu się cieszyć z takiego leżenia.... jak zwłoki ....

Kochana,wiem, wiem, tylko ja taka dziś po robocie zmęczona i marudzę, że nawet by mi się troszkę chorowania przydało.... U,mnie wszyscym od miesiąca wit. C 1000 zjadają .... zdrowiej, zdrowiej, bomtylko,mikołaj może mieć nosek czerwony
gierczusia 22:16, 28 lis 2013

Oooo Jolu... Mnie własnie teź ten magiczny specyfik przepisano ... Mam nadzieję ,że postawi mnie na nogi , a mojego wirusa odeśle w zaświaty ....

A na nochal czerwony jak mi nie przejdzie , to tylko korektor.pl .... albo amputacja.pl .... Ale może jednak z nosem choć czerwonym lepiej niż bezzzz

Buziaki

A tym " troszku chorowania by mi się przydało " to musisz założyć klub z moim synem ... Gada zupełnie to samo
gierczusia 10:52, 29 lis 2013

A ja korzystając z okazji i chwilkę wolnego czasu tylko dla mnie zajęłam się akcją - dekoracją ...chusteczka w kieszeni a raczej dwie .. Lub pięć .. Syropek na podorędziu i dawaj .....

Na parapecie

Na stole dużym

I w holu.... Już to widzieliście ,ale teraz przeszło mały fejs lifting

Buziaki gorące dla wszystkich Zaglądających ... U mnie znów weekend imprezowy, bo obaj moi faceci mają urodziny ...,, syn się " spóżnił " z rodzeniem 3 godzinki ... Tak mieliby razem ..... Buziaki ... Miłego weekendu
BarbaraM 10:55, 29 lis 2013

Ela,ta choroba do złego nie prowadzi
Twórczość ci się uaktywniła
Bardzo ładny design.
Kindzia 11:21, 29 lis 2013

Wcale nie pamiętam tych szklanych podświetlanych...super to wygląda!!!

Twój organizm sprytny, on tak specjalnie...żebyś więcej czasu na przygotowania imprezowe miała

Macham
gierczusia 11:44, 29 lis 2013

BarbaraM napisał(a)
Ela,ta choroba do złego nie prowadzi
Twórczość ci się uaktywniła
Bardzo ładny design.

Ojjj nie ,nie , nie prowadzi ... Tylko co na to powie moj szef ??... Bo dzieciaki się cieszą ,że mają labę
A mnie się w sumie baaaaardzo podoba ... Choć swoją pracę też lubię .. Trza się sklonować

Cieszę się ,że się podoba .. I miło mi,że wpadłaś Basiu
gierczusia 11:47, 29 lis 2013

Kindzia napisał(a)
Wcale nie pamiętam tych szklanych podświetlanych...super to wygląda!!!

Twój organizm sprytny, on tak specjalnie...żebyś więcej czasu na przygotowania imprezowe miała

Macham

Nie widziałaś podświetlanych ??... Noo patrz ,a były na bank .... Ale teraz nadrobiłaś oooo ...

Aż tym organizmem to coś w tym jest ... W ubiegłym roku było dokładnie to samo ... Myślisz ,że to z powodu imprez ??....... Nooo ja nie wiedziała, ,że ten moj organizm to taka spryciula

Odmachuję ... Buziaki
gusiarz 11:49, 29 lis 2013

Elusiu - cudne te kule świecące - oświeć gdzie nabyłaś... pisssss