gierczusia
07:03, 03 gru 2013

Już Wam odpowiadam
.. Niemożliwe jesteście 
... Cudowne 
Madzen
.. Ty mnie chyba czytasz w myślach.. Właśnie czytam w necie jak spatynować na szybko deski tarasowe ..właśnie po to ,żeby jaśniej było...zamierzałam też położyć wzdłuż biegu tego " s" ścieżkę z ułożonych na trawniku jasnych płyt kamiennych....
Więcej żwirku pojawi się koło oczka , bo tam mam jakiś nieszczególny chudy pasek , z którym trzeba coś zrobić .. Noo i ma być żwirek i roślinki
...
A rośliny variegata w połączeniu z zielonymi
... Achhhh.. To jes to 
... Dzięki za linka
.... Napisz co myślisz plizzzz 
Aganiu
.. Propozycje " nie do odrzucenia " i to w sensie ogrodowym
to jest to , co tygryski lubią najbardziej 
.... Będę czekać
... Na przypływ Twojej weny 
I nie wiem , jak możesz być tak " nie na czasie "...
no po prostu nie wiem... 
.... I prawie się wyspałam 

..za troskę dziękuję 
... Buziaki 
Małgosiu Margarete
.. A noo widzisz , męczy mnie ta rabata nieustannie 
.. Też nie wiem , jak się odmienia tą cholerną wrotycz.. Nawet polonistki pytałam w tej desperacji
...
I łącze sie z Tobą w bólu w kwestii pobudki giełdowej .... Bożeszzz , jak to boli....
.... Ale za to potem , jak juz się zwleczesz jednak i wrócisz to będziesz jak " młody bóg "
.....
Buziam

Madzen

Więcej żwirku pojawi się koło oczka , bo tam mam jakiś nieszczególny chudy pasek , z którym trzeba coś zrobić .. Noo i ma być żwirek i roślinki

A rośliny variegata w połączeniu z zielonymi

Aganiu

I nie wiem , jak możesz być tak " nie na czasie "...

Małgosiu Margarete

I łącze sie z Tobą w bólu w kwestii pobudki giełdowej .... Bożeszzz , jak to boli....

Buziam