Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

malgorzata_s... 20:28, 03 gru 2013

Ela matko kochana tak szalejesz jakbyś jutro zamierzała ze szpadlem w ogród ruszyć. Hamuj troszkę a mózg oszczędzaj coby nie wyparował, okład z lodu zrób
AlKa 20:43, 03 gru 2013

Chętnie chętnie
baraga1904 20:46, 03 gru 2013

...widziałam te propozycje w Magnolii...Eluś kup jutro koniecznie bo ciekawie to tam zrobili...
...pozdrawiam...
gierczusia 20:48, 03 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ela matko kochana tak szalejesz jakbyś jutro zamierzała ze szpadlem w ogród ruszyć. Hamuj troszkę a mózg oszczędzaj coby nie wyparował, okład z lodu zrób

Ja się obawiam ,że już ni ma na coooo ....

Tak to już jest tu na ogrodowisku .. Jak szaleć to szaleć ... Na całego

A plan.... Plan musi być gotowy kiedy wiosna nadejdzie , a to podobno juz wnet

Bo wiesz..

Grudzień mignon miło , bo to święta
W styczniu jeżdzimy na nartach , więc tez będzie bosssko

Luty jest krótki
A w marcu wiosna

.... Noo i cooo ??? Ania Asc to wymyśliła ....
gierczusia 20:50, 03 gru 2013

AlKa napisał(a)
Chętnie chętnie

Noo to co ? Kawka czy herbatka. ??... A może taka z wkładką ??... Dziś moja przyjaciółka Piła kawę z baileisem ... Mniam ... Łyka tylko porwałam , bo byłam autem , upsss... Przepraszam kierowcą
gierczusia 20:51, 03 gru 2013

baraga1904 napisał(a)
...widziałam te propozycje w Magnolii...Eluś kup jutro koniecznie bo ciekawie to tam zrobili...
...pozdrawiam...

No , no .. Ja jutro z rana to chyba rozwinę prędkość ponaddzwiękową do tego kiosku ...
Buziaki Agusia
Ależ jezdem ciekawa...
AlKa 20:52, 03 gru 2013

o tej porze to herbatka, albo piwko grzane bo na moje nereczki ponoć dobre
Enya73 20:56, 03 gru 2013

gierczusia napisał(a)
Ooo ...jak miło

Wisienka bardzo by mi pasowała kolorystycznie kwiatowo .. A trawki pięknie by się odbijały w lustrze ....

Aaaaa...

Wisieńka fajna wczesną wiosną jak kwitnie i jesienią, jak jej się liście przebarwiają, ale do mnie najbardziej trawy przemawiają, chociaż gdyby ode mnie by to zależało, to na ogrodzenie i częściowo na tę ramę puściłabym bluszcz, który gęsto zarasta i można go przycinać, żeby się za bardzo w lustrze nie przeglądał

Bluszcz da złudzenie głębi, tak jakby tam w ogóle lustra nie było, tylko przejście do innej części ogrodu. Teraz widać tę ramę, a Tobie chyba bardziej zależy na takiej właśnie iluzji, że ogród ma jakieś tajemnicze przejście Czy tak?

malgorzata_s... 20:58, 03 gru 2013

Filozofię Ani znam ale troszkę zwolnij Zdążysz
baraga1904 20:59, 03 gru 2013

gierczusia napisał(a)

No , no .. Ja jutro z rana to chyba rozwinę prędkość ponaddzwiękową do tego kiosku ...
Buziaki Agusia
Ależ jezdem ciekawa...

...tylko uważaj na panów w niebieskich mundurkach z suszarkami....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies