Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 21:02, 03 gru 2013

Enya73 napisał(a)

Wisieńka fajna wczesną wiosną jak kwitnie i jesienią, jak jej się liście przebarwiają, ale do mnie najbardziej trawy przemawiają, chociaż gdyby ode mnie by to zależało, to na ogrodzenie i częściowo na tę ramę puściłabym bluszcz, który gęsto zarasta i można go przycinać, żeby się za bardzo w lustrze nie przeglądał

Bluszcz da złudzenie głębi, tak jakby tam w ogóle lustra nie było, tylko przejście do innej części ogrodu. Teraz widać tę ramę, a Tobie chyba bardziej zależy na takiej właśnie iluzji, że ogród ma jakieś tajemnicze przejście Czy tak?

Noo, noo.. dokładnie....... A Bluszcz.....bluszcz juz tam jest ..,,. Tylko po drugiej stronie lustra.... Koło wiciokrzewu

Własnie ta iluzja mi się marzy....

Czyli trafffkę obstawiasz ??.. Ewentualnie ??
dominika_rew 21:03, 03 gru 2013

baraga1904 napisał(a)

...tylko uważaj na panów w niebieskich mundurkach z suszarkami....

Dziewczyny, jak ja lubię zajrzeć sobie do Was i poczytać te Wasze tekściki! dobry humor gwarantowany pozdrowienia!
gierczusia 21:03, 03 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Filozofię Ani znam ale troszkę zwolnij Zdążysz

Mam nadzieję ... Bo jak się my fffszystkie Perfekcyjne Panie Domu ukopiemy w przygotowaniach świątecznych , to po nasssss .. Tak na 3 tygodnie ....
gierczusia 21:05, 03 gru 2013

baraga1904 napisał(a)

...tylko uważaj na panów w niebieskich mundurkach z suszarkami....

Agusia ... Jo poleca do kiosku w pidżamie ... Chłopy z suszarką są wtedy niegrożni ....
gierczusia 21:06, 03 gru 2013

dominika_rew napisał(a)

Dziewczyny, jak ja lubię zajrzeć sobie do Was i poczytać te Wasze tekściki! dobry humor gwarantowany pozdrowienia!

Nooo wszystko się zgadza .. Bo tu jest wątek projektowo - kabaretowy z zacięciem kryminalnym
ewa004 21:06, 03 gru 2013

Ela widzę że szaleństwo nadal trwa Dobrze że jest trochę czasu na spokojnie można wszystko zaplanować
Mi moja powstająca (na razie w mojej głowie ) rabata śni się po nocach ,niby już wszystko wiem ....ale nie wiem nic
Pozdrawiam
malgorzata_s... 21:07, 03 gru 2013

No co ty to nas dopiero nakręci Po wypiekach , stroikach, choinkach itd wytchnienia ogrodowego szukać będziemy
baraga1904 21:08, 03 gru 2013

gierczusia napisał(a)

Agusia ... Jo poleca do kiosku w pidżamie ... Chłopy z suszarką są wtedy niegrożni ....

...ups...w pidżamie do kiosku powiadasz...? jesteś pewna? ...oczami wyobraźni to widzę....;P to się może skończyć inaczej...hihihi
dominika_rew 21:09, 03 gru 2013

gierczusia napisał(a)

Przepraszam, że się wtrącę, ale - moja koleżanka dostała mandat za przebieganie na zielonym świetle na pasach oczywiście! (argument pana policjanta był taki, że jest ślisko - a był to środek upalnego lata)hehe więc w tym kraju nie możesz niczego być pewna
gierczusia 21:28, 03 gru 2013

ewa004 napisał(a)
Ela widzę że szaleństwo nadal trwa Dobrze że jest trochę czasu na spokojnie można wszystko zaplanować
Mi moja powstająca (na razie w mojej głowie ) rabata śni się po nocach ,niby już wszystko wiem ....ale nie wiem nic
Pozdrawiam

Taaaa. ... ... Z tymi snami mam dokładnie tak samo ...i z. tym niby wiem ale wcale nie wiem , też ..., Buziaki .. Cała zima przed nami