Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 21:29, 03 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No co ty to nas dopiero nakręci Po wypiekach , stroikach, choinkach itd wytchnienia ogrodowego szukać będziemy

Nooo ... Z naszego pałera można będzie djuracelki produkować ...., możemy to opatentować
gierczusia 21:31, 03 gru 2013

baraga1904 napisał(a)

...ups...w pidżamie do kiosku powiadasz...? jesteś pewna? ...oczami wyobraźni to widzę....;P to się może skończyć inaczej...hihihi

Aga .. Ostatnimi czasy pidzama tomprawie mój strój codzienny ... Nawet do szkoły syna w takim stroju dowożę ... Tak więc spoko , mam wprawę ... I ładną pidzamę ..,
gierczusia 21:34, 03 gru 2013

dominika_rew napisał(a)

Przepraszam, że się wtrącę, ale - moja koleżanka dostała mandat za przebieganie na zielonym świetle na pasach oczywiście! (argument pana policjanta był taki, że jest ślisko - a był to środek upalnego lata)hehe więc w tym kraju nie możesz niczego być pewna

Seriooooo ???.... Absurdy polskiej rzeczywistości są the best ... Noo cóż .. Limit mandatów na ten dzień pan policjant musiał " wyrobić ".....

Aaaaa... ... I pamiętaj.. Tu nie ma niczego takiego czegoś jak wtrącanie się ... Tu jest forum fajnych ludzi .. Każdy głos jest miłe widziany i cenny

Mam nadzięję ,że pan policjant siem nie poślizgnął ??....,a może własnie powinien ,żeby przy tej okazji puknąć się w głowę ...,
dominika_rew 22:11, 03 gru 2013

Serioo Koleżanka aż z bezsilności się popłakała, ale nie odpuścił... ponoć taki przepis jest..hmm no cóż, a ulicę dalej jeden koleś zadźgał drugiego nożem, ale świadków nie było oczywiście..

w takim razie będę częściej się udzielać z moimi dygresjami
gierczusia 22:26, 03 gru 2013

... A udzielaj się Koffana .. Udzielaj ...

Czyli rozumię ,że przez pasy kategorycznie nie biegać ??...

Mnie kiedyś złapali na podwójnej ciągłej i chcieli mi wrypać 5 stów mandatu...ja na to ,że budżetówka. I niech mnie nie rujnują ... Ońi na to.. Ile ja chcę zapłacić ??... A ja ,że 5 dych.. Nooo góra stówa...to oni ,że muszą wybrać inne wykroczenie , odpowiednie do mandatu .. I zparoponowali mi ,że to bedzie mandat za obnażanie sie w miejscu publicznym ... Dostałam takiej głupawki i powiedziałam ,że oczywiście chętnie za to zapłacę .....

Puścili mnie bez niczego .... Policja

dominika_rew 22:33, 03 gru 2013

chyba żartujesz!? przy Twojej historii przebieganie na pasach to jakiś pikuś!
ale widocznie zaczarowałaś ich swoją osobą, skoro dali się tak zwieść i jeszcze wymyślili wykroczenie tego typuhehe
AgnieszkaW 22:36, 03 gru 2013

gierczusia napisał(a)
... A udzielaj się Koffana .. Udzielaj ...

Czyli rozumię ,że przez pasy kategorycznie nie biegać ??...

Mnie kiedyś złapali na podwójnej ciągłej i chcieli mi wrypać 5 stów mandatu...ja na to ,że budżetówka. I niech mnie nie rujnują ... Ońi na to.. Ile ja chcę zapłacić ??... A ja ,że 5 dych.. Nooo góra stówa...to oni ,że muszą wybrać inne wykroczenie , odpowiednie do mandatu .. I zparoponowali mi ,że to bedzie mandat za obnażanie sie w miejscu publicznym ... Dostałam takiej głupawki i powiedziałam ,że oczywiście chętnie za to zapłacę .....

Puścili mnie bez niczego .... Policja

Eluś rzadko się śmieję przed ekranem, ale jak to przeczytałam, to monitor oplułam
gierczusia 22:37, 03 gru 2013

Mówię zupełnie serio .... Wspominam tą historię wielokrotnie... Już nie mowię ,że po tym wszystkim dotarło do mnie ,że gdyby mi wpisali do papierów " obnażanie sie w miejscu publicznym" to na bank by mnie wywalili z roboty
dominika_rew 22:53, 03 gru 2013

pozwolisz, że wpiszę sobie to do kanonu anegdot, bo to jest jakaś petarda po prostu! dobrze, że dla Ciebie się to szczęśliwie zakończyło jednak zmykam do spania z uśmiechem na ustach..
gierczusia 23:01, 03 gru 2013

Petarda ... Teraz ja się uśmiałam .. Wpisuj Kobieto .. Wszak śmiech to zdrowie .. Buziaki .. Też zmykam