Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

baraga1904 18:48, 06 gru 2013

...Eluś....gratki na pierwszy roczek....
...u Ciebie wesoło jak zawsze - nawet huragany i orkany tu niestraszne.... buziam - słomiana wdowa .....
Sebek 20:54, 06 gru 2013

Wiesz co Ela.....znamy się już rok, a ja dopiero dzisiaj zauważyłem jaszczura na Twoim awatarze....Bleeeee Wolę same liście Ale życzę kolejnych stu lat z nami Choć nie wiem czy byś chciała?
malgorzata_s... 21:13, 06 gru 2013

Ela ja na szybko tort roczkowy upiekłam.
gierczusia 16:48, 08 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Eluś no co Ty. Gorszy od babskiego? Ksawery to mały pikuś ..... Ten to prawdziwy chłop, zaczął z impetem ale kończy jak zawsze. U nas nawet błysnął i huknął ale to na tyle

Oplułam ekran ... " prawdziwy chłop "...... Normalnie nie mogę. .. A ta domniemana intonacja w " kończy jak zawsze ".....

Buziam Gośku

A za ten tort .... 100 tysięcy buziakow .... Przepiękny jest ... A jakaś Ty szybka

I na dodatek luziowy .. Moj ukofffany koloj
gierczusia 16:50, 08 gru 2013

Patrycja napisał(a)
No Małgoś zgadzam się z Tobą- Ksawery zupełnie jak mój były M Impetu wystarczyło mu na całe dwa miesiące a potem okazało się dwie minuty to jednak szczyt jego możliwości

Cześć Patrycja ... Witaj u mnie .. To chyba Twój " pierwszy raz "... A o te dwie minuty szczytu u Twego męża , to już taktownie pytała nie bedem ,....

Buziam i zapraszam częściej
gierczusia 16:53, 08 gru 2013

Bea napisał(a)
Urodziny przegapiłam

Dobrze Eluś, że jesteś.
Mikro ogród, ale ogromnie w nim miło.

Serdecznie Cię pozdrawiam i kolejnego roczku ogrodowiskowego życzę.

Całuski

Beatko .. Dziękuję ... Moja najbliższa ogrodowiskowa Sąsiadko ... Mam nadzieję ,że ten kolejny rok spędzimy razem .. Ogrodowiskowo of kurs

Buziole ... Siarczyste ... Jak ten mróz na zewnątrz .....
gierczusia 16:55, 08 gru 2013

asc napisał(a)
Witaj Ela w nowym roczku... do następnych spotkań wirtualnych i realnych

Aniu ... Dziękuję ... Bardzo , bardzo ... Jaka śliczna jaszczura .. Achhhhh ... Ciekawe kiedy moje będą takie duże

Buziaki ... Dla jaszczury też ... Jak już się obudzi , bo na śpiąco to chyba nie da rady
gierczusia 16:58, 08 gru 2013

Margarete napisał(a)

Uważaj Eluś, życie pisze różne scenariusze.......Moja koleżanka dentystka - prace w swoim gabinecie zaczynała koło godz. 10 odwoziła syna na treningi na basen przed szkołą - na 6 rano, więc zaraz potem wracała prosto do łózia i dosypiała. Oczywiscie zakładała płaszcz na piżame i do auta.... aż kiedys wracając juz do domu brakło jej benzyny...... najpierw odstała na ulicy potem ktos jej pomógł i dotarła na jakichs popdarowanych resztkach paliwa do stacji benzynowej wzbudzając powszechny ubaw.......... środek duzego miasta, lato, widno a ona w koszulce różowej i krótkiej kurteczce...........

Małgoś ... To chyba musi być jakaś moja mentalna siostra bliżniaczka .... Różnimy się chyba tylko tym ,że ona w różowej koszulince a ja w " pajacyku "... Białym w różowe i turkusowe kuleczki ...

Uśmiałam się ..dzięki
gierczusia 17:00, 08 gru 2013

Kindzia napisał(a)
Ooooo, roczek masz Dobrze, że nie przegapiłaś!!! Okazja do buziola jest

Cobymy sie częściej spotykały...

Nadstawiam ryjoczka i czekam .....

I myślę ,że będziemy częściej .. .. Wszak to był nasz pierwszy rok ... I liczę ,że nie ostatni.....

Buziaki
gierczusia 17:01, 08 gru 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
I ja na roczek się załapałamBuziaki posyłam

Dzięki Bogusiu ... Ciasteczko ??.. Kawusia ??