Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 06:44, 05 gru 2013

asc napisał(a)
Ela jak sie spotkamy następnym razem, to ci inne dowcipy z życia wziete z obnażania opowiem.. a z ostatnich dni mam ich sporo..

Trzymam Cię za słowo ....to już niedługo
gierczusia 06:45, 05 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

Zadławiłam sie przy kolacji czytając ten tekst! Miszczu chylę czoła

Madzen .. Ale ja Ciem nie kcem mieć na sumieniu ..... Na naszym spotkaniu to chyba bedem musiała się zakneblować ....
gierczusia 06:47, 05 gru 2013

dominika_rew napisał(a)

Ja też dziś rano zasuwałam w mrozie po Magnolię pozdrowienia, dzięki, że do mnie zajrzałaś

Już widzę minę kolejnej właścicielki sklepiku z prasą ... Wpada z rana takie " Cuś " z rozwianym włosem i obłędem w oczach , czasem w pidżamie i ryczy : jesssst " Magnolia "???....

Buziam Domi

A te pierniki .. Mniam
gierczusia 06:51, 05 gru 2013

anna_g napisał(a)

Nie mam szans nadrobić i nawet nie próbuję, ale tak sobie na "chybił trafił" wybrałam u Ciebie stronkę na którą spojrzę No to było na trafił Takie rzeczy to chiby ino Tobie siem mogą przytrafiać Popatrz to policja z poczuciem humoru była chiba....
A to "puścili mnie bez niczego" to mnie to podejrzanie brzmi
Pozdrawiam na szybciorka Eluś. Dzięki że jesteś Buziolki

Anulka ... Ja już taka szcęsliwa jestem ,że Ty wreszcie jesteś ,że chiba nie masz pojęcia ... Buziaki gorrrące bardzo , bardzo

A " te rzeczy "... Nooo wląsnie...one mi sie zdarzają niepokojąco często .. Ciekawe czemu ???

Hasło " puścili mnie bez niczego "" nie oznacza bynajmniej ,że puścili mnie na golasa ..... To by dopiero było ... Choć po prawdzie to wtedy dość ciepło było .... Ale i tak wzbudziłabym sensację....chyba ....
gierczusia 06:55, 05 gru 2013

irena_milek napisał(a)
Gierczusiu, jesteś niemożliwa
Akcja z policja...obnazanie, no ubaw po pachy

Czasem , jak tak myślę , to wierzyć mi się nie kce...... A to same życie

Ale cieszę się ,że Ci małego chociaż banana przysporzyłam

Buziaki
gierczusia 07:02, 05 gru 2013

Dziewczynki i Nietylko ..... Mija dziś moj pierwszy rok na Ogrodowisku .. Z tej okazji chciałam Wszystkim gorąco podziękować za radość , pomoc w sprawach ogrodowych i inkszych, żarty , podnoszenie na duchu , porady i całą masą radochy , która mi dajecie ... Dziękuję ....

Może jakieś małe " conieco "....???

Ciasteczko ... I drink.. Bezalkoholowy .. Okfffkurs

polichlorek 10:06, 05 gru 2013

gierczusia napisał(a)
Dziewczynki i Nietylko ..... Mija dziś moj pierwszy rok na Ogrodowisku .. Z tej okazji chciałam Wszystkim gorąco podziękować za radość , pomoc w sprawach ogrodowych i inkszych, żarty , podnoszenie na duchu , porady i całą masą radochy , która mi dajecie ... Dziękuję ....

Może jakieś małe " conieco "....???

Ciasteczko ... I drink.. Bezalkoholowy .. Okfffkurs

KOCHANA!! piszę się na ciasteczko i drink (dzięki, że pomyślałaś, żeby był bezalkoholowy _
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!! Jeszcze wielu lat z Ogrodowiskiem i z nami
Życzę Ci:
* wspaniałego ogrodu (to już masz)
* bujnie kwitnących roślin
* aby wraz z ich rośnięciem rosła też przyjemność z ich uprawiania (no i podziwiania!)
Buziaki!
dominika_rew 10:45, 05 gru 2013

Mam nadzieję, że nie zaśmiecę, ale może będziesz chciała moje pierniczki u siebie..
Wszystkiego najlepszego z okazji 1. Ogrodowiskowych urodzin!

Loosiuu 10:53, 05 gru 2013

Dzięki za ten rok Było dużo obnażania, policji i śmiechu... Byle tak dalej!
gierczusia 17:24, 05 gru 2013

Ala Polichlorku... No przecież musiałam pomyśleć ,żeby bez alkoholu ... Bo co by to było ,gdybyś też musiała przejść akcję " obnażanie "
Dziękuję za życzenia , do pięknego ogrodu droga jesze daleka ,ale to bujne rośnięcie to jest moje marzenie ..... I mam nadzieję ,że to kolejne lata ze mną wytrzymacie .... Buziaki

Dominiko... Ochhhh , to sama radość mieć choć odrobinkę Twoich ciasteczek na własność .... Nawet jeśli sa tylko wirtualne ... Dziękuję

Filip... Ty mi już długo kibicujeszi mnie tu motywujesz .... Dzięki bardzo