Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Sebek 17:52, 15 sty 2014

Samoyebka super, szkoda, że o niej nie pomyslalem, byloby na fejsa
ewsyg 18:18, 15 sty 2014

gierczusia napisał(a)

Wszystkie Dziewczyny jeżdziły na dużej górce a ja na malutkiej ,z prędkością dorównujacą prędkością hulajnodze..... Tak więc sie nie martw Koffana

Elu, przynajmniej mogłaś przyrodę podziwiać.

Sto lat czynnego ogrodnictwa Ci życzę z okazji urodzin >
gierczusia 21:31, 15 sty 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Elu doczytałam że sporty ekstremalne cię interesują -gratuluje odwagi

Boguśku ... Toż ja dzika baba jezdem ... Lubię niebo i oderwanie się od rzeczywistości .......

Renia mnie zachwyciłatymi opowiadaniami o lotniach , paralotniach i inkszych latających ustrojstwach ...

Ale czy się sprężę , by to zrobić tego nie wiem
gierczusia 21:32, 15 sty 2014

anna_g napisał(a)

Musiała W końcu skończyła 18-ście Pozdrawiam Eluś

Ja protestuję ... 18 i pól ....,,

Buziam gorąco Aniu
gierczusia 21:34, 15 sty 2014

dominika_rew napisał(a)
Ile tu się działo kiedy mnie nie było... Jak zawsze wesoło z resztą, jak widzę zazdraszczam na pewno przemiłego spotkania i pozdrawiam serdecznie pourodzinowo!

Achhh Domi .. Tu się zawsze cuś dzieje ... I ja to uwielbiam .. A ostatnio , to nawet u siebie nie wyrabiam , a co dopiero do Was zajrzeć.. Katastrofffa czasowa .... Nie ma ktoś maszyny do rozciągania czasu w piwnicy ??.....

Buziaki i za pozdrowionka pourodzinowe bardzo dziękuję
gierczusia 21:45, 15 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Buziole zostawiam Ferie tuż, tuż Kiedy wyjazd?

Ferie stanowczo za póżno .... Mam już taki poziom zmęczenia ,że w poniedziałek zapomniałam dziecka pzryjaciólki do szkoły zawieźć .... Po prostu katastroffa ...

I tak nie jestem lepsza od mojej koleżanki z pracy , która innej koleżance podprowadziła torebkę ... I chodziła z dwoma na ramieniu ..... Zorientowała sie po 15 minutach , kiedy tamta odchodziła od zmysłów .. Torebki były prawie identyczne i malutkie , ale jazda była , tak czy siak ...

A tak z przyjemniejszych rzeczy ...,,Wyjazd już w piątek ... Hurrra ... Odpoczniecie sobie troszku ode mnie ..., ale tylko troszku

Buziaki
gierczusia 21:46, 15 sty 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Eluś...ale ja jestem spóźniona,ale sto lat życzę z całego serca

Gabrysiu .. To nie termin , tylko intencja sie liczy .... Dziękuję i buziam siarczyście
baraga1904 22:01, 15 sty 2014

...Eluś, jak tam po ewaluacji? skończyli już?
...jeszcze dwa dni i Freedom... przynajmniej na chwilę...
...czytam że wyjeżdżasz...ja niestety nie to się od Ogrodowiska nie oderwę...a ...jutro jadę po swój dyplom w końcu do Sosnowca...uścisnę rękę Ślaskiego Kuratora....tak daleko nas zaganiaja....buuuu.....
gierczusia 22:07, 15 sty 2014

Sebek napisał(a)
Samoyebka super, szkoda, że o niej nie pomyslalem, byloby na fejsa

Ja przepraszam ,ale co to jest samoyebka ??.....
gierczusia 22:12, 15 sty 2014

baraga1904 napisał(a)
...Eluś, jak tam po ewaluacji? skończyli już?
...jeszcze dwa dni i Freedom... przynajmniej na chwilę...
...czytam że wyjeżdżasz...ja niestety nie to się od Ogrodowiska nie oderwę...a ...jutro jadę po swój dyplom w końcu do Sosnowca...uścisnę rękę Ślaskiego Kuratora....tak daleko nas zaganiaja....buuuu.....

Jasne ,już po ewaluacji.... ..,, to były u nas tylko 3 dni i potem szło już liceum.. Teraz czekamy na literkę ... I na to , co nam będą kazali robić " po "

Bardzo potrzebuję tego resetu , tym bardziej ,że ostatnie wakacje to spędzałam przy zagipsowanym

Bożeszzz , jak będziesz te rękę kuratora ściskać , to potem mus jakiś tydzień tej ręki nie myć ( tej , którą ten zaszczyt kopnął )..... Na dodatek w Sosnowcu !!...,...

Buziam .. I miłego odpoczynku życzę