Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Bogdzia 21:18, 14 sty 2014

Albo przez ten strój albo przez te huczne urodziny ale jakos mi wydoroślałaś.Pozdrawiam.
gierczusia 21:33, 14 sty 2014

Rench napisał(a)

Taką czapkę z kitkami na stole w karczmie widziałam,ale Ciebie w niej to nie ,mimo iż byłam wcześniej niż Ania
Jesteś nie do poznania w niej . Nawet gdybym w ciebie wjechała na stoku , szybkie sorrki i finito
Nawet by mi do palicy nie przyszło że to nasza Gierczusia Albo to te bryle...
Czy Ty chciałaś być incognito ?

Renatko .. Ja koffam być incognito ... Przy takiej pracy jak moja zdolności czajenia się , bardzo się przydają ... A tak serio, to nienawidzę Gogli , a mam chore oczy po operacji i okulary to must have

Wielkie dzięki ,że pamiętałaś o paralotni ... Oj ,będe się doktoryzować , będę .... Dziekiiiiiii
gierczusia 21:39, 14 sty 2014

Bogdzia napisał(a)
Albo przez ten strój albo przez te huczne urodziny ale jakos mi wydoroślałaś.Pozdrawiam.

To ja się cieszę ,źe wydoroślałam ..... Choć mentalnie to chyba raczej nic się ńie zmieniło .... Chyba,że na gorsze ......

A czy Ty sobie Bogdziu wyobrażasz poznawać nowych Ogrodomaniaków mając na sobie zaledwie 4 małe trójkącicki ????..... Boźeszzzz , to dopiero była jazda .... A jak wypchałysmy wszystkich pozostałych kąpiących sie niezrzeszonych z leżanek z bąbelkami ??..... Oni nas tam wszyscy na tym basenie do dziś wspominają

A ja się dziwię , czemu mam non stop czerwone uszy .....
popcorn 05:36, 15 sty 2014

hej!
mialam świdośliwę jakieś 4 lata chyba, ma z 1,8m, rosnie jako krzak. W tym roku wykopałam i oddalam Tesciowej Owoce zebrane w grona, niedobre, dodawalam je do kompotu, dawaly ladny kolor. Jako krzak-wypelniacz powinna byc ok. Ladnie przebarwiaja jej sie liscie na jesien, ale szybko opadaja. Generalnie, chyba nie polecam... chyba ze masz miejsce.
Buziaki!!
k.
gierczusia 06:28, 15 sty 2014

popcarol napisał(a)
hej!
mialam świdośliwę jakieś 4 lata chyba, ma z 1,8m, rosnie jako krzak. W tym roku wykopałam i oddalam Tesciowej Owoce zebrane w grona, niedobre, dodawalam je do kompotu, dawaly ladny kolor. Jako krzak-wypelniacz powinna byc ok. Ladnie przebarwiaja jej sie liscie na jesien, ale szybko opadaja. Generalnie, chyba nie polecam... chyba ze masz miejsce.
Buziaki!!
k.

Dzięki Karola .. Dostałam świdośliwę w prezencie i widziałam ją ,że ma śliczny pokrój pnia.. Mam troszkę miejsca i widziałam tam magnolię ... Potem przypomniałam sobie o tej świdośliwie , co to ja mam w donicy juz tyle czasu...ale z tego co piszesz , wychodzi na to ,że ona i magnolia to jak bestia i piękna .....

Dziękuje bardzo za info i odpowiedz u mnie , buziaki wielkie
boguslawa_ma... 07:34, 15 sty 2014

Elu doczytałam że sporty ekstremalne cię interesują -gratuluje odwagi
anna_g 09:44, 15 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Musiała W końcu skończyła 18-ście Pozdrawiam Eluś
dominika_rew 11:23, 15 sty 2014

Ile tu się działo kiedy mnie nie było... Jak zawsze wesoło z resztą, jak widzę zazdraszczam na pewno przemiłego spotkania i pozdrawiam serdecznie pourodzinowo!
malgorzata_s... 15:57, 15 sty 2014

Buziole zostawiam Ferie tuż, tuż Kiedy wyjazd?
Gabrysia_ 17:45, 15 sty 2014

Eluś...ale ja jestem spóźniona,ale sto lat życzę z całego serca