Renatko .. Ja koffam być incognito ... Przy takiej pracy jak moja zdolności czajenia się , bardzo się przydają ... A tak serio, to nienawidzę Gogli , a mam chore oczy po operacji i okulary to must have
Wielkie dzięki ,że pamiętałaś o paralotni ... Oj ,będe się doktoryzować , będę .... Dziekiiiiiii
To ja się cieszę ,źe wydoroślałam ..... Choć mentalnie to chyba raczej nic się ńie zmieniło .... Chyba,że na gorsze ......
A czy Ty sobie Bogdziu wyobrażasz poznawać nowych Ogrodomaniaków mając na sobie zaledwie 4 małe trójkącicki ????..... Boźeszzzz , to dopiero była jazda .... A jak wypchałysmy wszystkich pozostałych kąpiących sie niezrzeszonych z leżanek z bąbelkami ??..... Oni nas tam wszyscy na tym basenie do dziś wspominają
A ja się dziwię , czemu mam non stop czerwone uszy .....
hej!
mialam świdośliwę jakieś 4 lata chyba, ma z 1,8m, rosnie jako krzak. W tym roku wykopałam i oddalam Tesciowej Owoce zebrane w grona, niedobre, dodawalam je do kompotu, dawaly ladny kolor. Jako krzak-wypelniacz powinna byc ok. Ladnie przebarwiaja jej sie liscie na jesien, ale szybko opadaja. Generalnie, chyba nie polecam... chyba ze masz miejsce.
Buziaki!!
k.
Dzięki Karola .. Dostałam świdośliwę w prezencie i widziałam ją ,że ma śliczny pokrój pnia.. Mam troszkę miejsca i widziałam tam magnolię ... Potem przypomniałam sobie o tej świdośliwie , co to ja mam w donicy juz tyle czasu...ale z tego co piszesz , wychodzi na to ,że ona i magnolia to jak bestia i piękna .....
Dziękuje bardzo za info i odpowiedz u mnie , buziaki wielkie
Ile tu się działo kiedy mnie nie było... Jak zawsze wesoło z resztą, jak widzę zazdraszczam na pewno przemiłego spotkania i pozdrawiam serdecznie pourodzinowo!