Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Bea 14:07, 09 lut 2014

gierczusia napisał(a)

Oooo mammmma ... To ja już tupię nóżkami z niecierpliwością ... Jesteś niesamowita

zabieraj eM z sobą
gierczusia 14:12, 09 lut 2014

Enya73 napisał(a)
Witaj Elu. U Ciebie standardowo ruch jak na Marszałkowskiej i nie sposób nadrobić wszystkich zaległości, ale warto było wpaść by nacieszyć oczy takimi boskimi widokami. Widać, że wakacje niezwykle udane, miejsce jak z raju, Ty pełna energii i dobrego humoru. Mam nadzieję, że zobaczymy z W obszerną relację foto i usłyszymy Wasze opowieści o Antylach i przelocie dreamlinerem.
Buziaki

Anitko u mnie wyjątkowo spokojnie , a i ja nie potrafię jakoś do tego codziennego rytmu wrócić , również ogrodowiskowego.. Stąd też nawet forum mi kuleje ...

A jak juz będzie wiosenka i pogoda sprzyjająca spotkaniom na świeżym powietrzu , to na bank spotkamy sie nieraz .... A fotki oczywiście są ... A nawet nagrania ptasich śpiewów o poranku

Buziaki
gierczusia 14:13, 09 lut 2014

Bea napisał(a)

zabieraj eM z sobą

A nie wynudzi się mi tam ??... Na śmierć ??
Bea 14:15, 09 lut 2014

będzie mieć towarzystwo
malgorzata_s... 14:16, 09 lut 2014

Ale widoki matuchno kochana, cudo. Palmy woda i ciepełko, jak ja o tym marzę Faktycznie mówiłyśmy o tobie z sympatą oczywista Buziaki.
gierczusia 14:17, 09 lut 2014

Rench napisał(a)
Fajowe widoki
Miałam pytać o "zajączki" ale już doczytałam,że się nie opalałaś

Reniu ... Jak miło Cię widzieć ... Dawno Cię u mnie nie było .... Ja z natury córka młynarza ( zresztą wiesz , bo mnie prawie na golasa widziałaś ) stąd ciężko mi się opalać

Buziam
gierczusia 14:19, 09 lut 2014

Bea napisał(a)
będzie mieć towarzystwo

Aaaaa... ... Rozumię ,że jedziecie w tandemie
gierczusia 14:20, 09 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale widoki matuchno kochana, cudo. Palmy woda i ciepełko, jak ja o tym marzę Faktycznie mówiłyśmy o tobie z sympatą oczywista Buziaki.

A ja się dziwiłam , cooo mam taką czkawkę ,że mnie mało nie zabiła ....

Nie , noooo , żartuję ...

A widoczki to tak na przekór pogodzie . Bo u mnie dziś buro ....
gierczusia 14:26, 09 lut 2014

anna_g napisał(a)
Jeżiszku ale widoczki pikne dałaś Ach te morza, palmy i Dżeki Sparoły Jak weźmiesz jedną Anię to może i dwie Ci się zmieszczą co? Mała Mi jest taka kompaktowa to dużo miejsca nie zajmuje a ja siem odchudzem Buźka na dobry dzień

Dzeków Sparołow to jakoś nie umiałam znależć , choć skrzynia umarlaka a może raczej taka ze złotem to by mi się przydała .. Nawet po jaskiniach biegałam , ale zamiast skrzyni znalazłam tylko deseczki do przymocowywania do głowy ,żeby od góry płaska była jak deska do krojenia , ale mi jakoś taki " kanon piękności " do gustu nie przypadł

Ps.... A jak jeszcze Ty się zaczniesz odchudzać , to do przyszłego sezonu znikniesz mi z mapy świata .. Absolutnie zabraniam

Buziaki
gierczusia 14:28, 09 lut 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Anglia jest blisko, tanie loty a Chelsea Flower Show należy zobaczyc no i oczywiście Kew Garden i wiele innych pieknych parków w Londynie polecam Saint James Park....jak Młody tylko podrosnie to lecę chocby na weekend odwiedzić rodzinkę, znajomych oraz piekne parki no i sklepy hehehe

Bożeszzzzz .. Jak mnie żal ,że Ty z nami polecieć jeszcze teraz nie możesz ......aaaaa... Ale jak już będziesz mogła , to daj znać ... Może mnie przygarniesz ??... Bo tak z Pzrewodnikiem , to jeszcze łatwiej by było te wszystko cudowne zakątki pozwiedzać