Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Madzenka 18:49, 09 lut 2014

Ela my tu gadu gadu a u ciebie pewnie już wszystkie krokusy kwitną?
gierczusia 19:02, 09 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ela my tu gadu gadu a u ciebie pewnie już wszystkie krokusy kwitną?

Noo właśnie ,ze nie .... Dopiero kiełkują .. Te obiboki
gierczusia 19:04, 09 lut 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Mam nadzieje że polecimy ponieważ warto a chciałabym jeszcze zobaczyć The Cornwall Garden największy ogród botaniczny na świecie

To w takim razie jak już będziesz mogła jechać to melduj .. A potem się zobaczy co i jak .. A z tym Cornwall to mi smaka narobiłaś
Enya73 19:11, 09 lut 2014

U mnie też ciepełko powoduje, że powoli ogród budzi się z zimowego letargu.
Wczoraj rano przejeżdżałam obok Ciebie, ale tak wcześnie, że pewnie jeszcze przewracałaś się na drugi bok. Myślałam o was. Pewnie masz za sobą trudny tydzień. Ciężko się wraca do pracy po urlopie, zwłaszcza, jak się było w raju. Dobrze, że chociaż pogoda taka mocno optymistyczna, więc chyba szoku termicznego nie przeżyliście? A za chwilę wiosna, więc tylko odliczam dni. Będziesz na Gardenii?
pozdrawiamy z W.
gierczusia 19:19, 09 lut 2014

Enya73 napisał(a)
U mnie też ciepełko powoduje, że powoli ogród budzi się z zimowego letargu.
Wczoraj rano przejeżdżałam obok Ciebie, ale tak wcześnie, że pewnie jeszcze przewracałaś się na drugi bok. Myślałam o was. Pewnie masz za sobą trudny tydzień. Ciężko się wraca do pracy po urlopie, zwłaszcza, jak się było w raju. Dobrze, że chociaż pogoda taka mocno optymistyczna, więc chyba szoku termicznego nie przeżyliście? A za chwilę wiosna, więc tylko odliczam dni. Będziesz na Gardenii?
pozdrawiamy z W.

Strasznie ciężko wrócić do norm czasowych obowiązujących w Europie .. 5 godz różnicy to kawał czasu i niestety jeszcze nie udało nam się wrócić do normalnego rytmu tym bardziej ,że w robocie też dają popalić...

A co do szoku termicznego , to niestety przeżyliśmy ..bo z + 35 nagle się zrobiło -15 w Warszawie i zamieć śnieżna, wiec było wesoło.. A raczej " trzęsąco "....

Niestety nie wybieram się na Gardenię , choć bym chciała .. Marzy mi się Chelsea , a i chciałabym Bogdzię odwiedzić ,jeśli wszystko jest aktualne... A w domku wszak też trzeba czasem " pomieszkać "

Pozdrawiamy Was z eMusiem

Buziaki gorące
gierczusia 19:20, 09 lut 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Mam nadzieje że polecimy ponieważ warto a chciałabym jeszcze zobaczyć The Cornwall Garden największy ogród botaniczny na świecie

Wyguglałam Cornwall Garden .... Łooo mamusiu .... Już więcej nie mam nic do dodania .. Przepiękne .... Ale to caaaaaaała wycieczka
bociek 19:26, 09 lut 2014

gierczusia napisał(a)

A do drimlajnera sie przywiązać to też zdziebko ryzykowne bo one się psują i bez dodatkowych atrakcji

Tiaaa, wiem cos o tym, przez ta samopsujke musialam kiblowac cala dobe na drugim koncu swiata Ale fajne to bylo kiblowanie

Ty Elcia myslisz, ze bocki GPSa w pakiecie nie majom??? Spokojna Twoja, mnie na Syberie to i sto drimlajnerow nie zawlecze
Powiadasz, ze pastuch Cie popiescil kiedys
Enya73 19:30, 09 lut 2014

Tak, Chelsea Flower, to od lat również moje marzenie, ale i w tym roku raczej z tego nic nie wyjdzie.
Za to Kinga jedzie do Londynu ze szkoły na tydzień, tyle że w kwietniu.

gierczusia 20:03, 09 lut 2014

bociek napisał(a)

Tiaaa, wiem cos o tym, przez ta samopsujke musialam kiblowac cala dobe na drugim koncu swiata Ale fajne to bylo kiblowanie

Ty Elcia myslisz, ze bocki GPSa w pakiecie nie majom??? Spokojna Twoja, mnie na Syberie to i sto drimlajnerow nie zawlecze
Powiadasz, ze pastuch Cie popiescil kiedys

Noo to witaj w psujowym klubie ... Też siedziałam , tyle ,że w stolicy .. Nawet nasza zepsiuta zabawka w tewelizji była i jakoś wcale mi się to kiblowanie nie podobało .. Szkoda ,że w druga stronę się to nie zdarzyło .. Tak jak Tobie , wczasy by się przedłużyły

Ciekawam , gdzież ten dzipies ma Bociek zamontowany ........ Płaczę ze śmiechu

A co do pastucha .... To było w zamierzchłych czasach , kiedy jeszcze ten wynalazek nie był powszechnie znany.. Byłyśmy z przyjaciółka z dzieciakami w stadninie nieopodal , koniki pooglądać ...

Jak się oparłyśmy , to byłyśmy tak przejęte ,że koniki moż niechcący popiescić ,że poszłyśmy do właściciela stajni ,że ma gdzieś przebicie ... Żałuj ,że nie widziałaś jego miny .....

Buziaki ... Dobrze ,że już jesteś na stałe
gierczusia 20:04, 09 lut 2014

Enya73 napisał(a)

Za to Kinga jedzie do Londynu ze szkoły na tydzień, tyle że w kwietniu.

Haha .. Ja widzem ,że my w parach szallleć będziemy ... My też Miśka na narty ze szkołą do Austrii wysyłamy