Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 14:33, 09 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)
Miałam napisać, byś na drugi raz mnie nie brała, bo przechodzić w bacikach cały urlop , ale chyba się łamię.. i jednak te baciki nie są takei złe. A te widoki boskie

Anek .. Tam jest ichnia zima , stąd miejscowi w długich rękawach ..... Wieczorkiem jest jakieś 20 st więc oprócz batków można założyć coś jeszcze ....

A Bociek też kce lecieć l stąd Ją na śnurku do drimlajnera przywiążemy ,a ze Ty kompaktowa , to do Boćka na grzbiet

Może być ??

A widoki bossskie , to prawda
gierczusia 14:35, 09 lut 2014

Sebek napisał(a)
Jeśli rzeczywiście mielibyście lecieć na CHFS to teraz już kupcie bilety wstępu, bo potem się nie da...
Widoki boskie.... poleżałbym pod taką palmą

Dzięki Sebek za poradę .. Bo my z Beatką takie zielone w tej materii ,że hoho

Ps... Jakaś maszyna do teleportacji by sie przydała
Loosiuu 15:06, 09 lut 2014

Elu z tego co wiem banany są jednopienne To raczej jest Pielgrzan madagaskarski Cudowne okazy!
Poleżałbym sobie na takiel plaży...
gierczusia 16:12, 09 lut 2014

Loosiuu napisał(a)
Elu z tego co wiem banany są jednopienne To raczej jest Pielgrzan madagaskarski Cudowne okazy!
Poleżałbym sobie na takiel plaży...

Filip ... Jesteś niesamowity ... Dzięki

Tak to jest , jak się uwierzy tubylcom... A w zasadzie , przewodnikowi , który ileś tam lat już mieszka na wyspach ... Złapałam go raz na błędzie , kiedy pokazywał tulipanowca , który nim ewidentnie nie był , ale nie pomyślałabym ,że pomyli się w sprawie tak popularnej jak bananowiec w tamtych rejonach....

Kuleeee, normalnie każde słówko trzeba będzie sprawdzać ,żeby dojść do tego co oni nam jeszcze za głupoty pocisnęli ..... A nie chcę nawet pomyśleć ile taki przewodnik zarabia a jest jakoś mało kompetentny......aaaaaaa.... To straszne
I weż człeku czyjeś słowo za dobrą monetę .....echhhhhh.....

A więc tadam ... Na zdjęciu nie jest bananowiec tylko pielgrzan madagaskarski ... A piękny jest piernik , że hoho
Sebek 16:20, 09 lut 2014

gierczusia napisał(a)

Ps... Jakaś maszyna do teleportacji by sie przydała

Koniecznie Co bym się śnurkiem do drimlajnera nie musiał przywiązywać tylko od razu być taaaaam i leżeć pod pielgrzanem madagaskarskim
bociek 16:26, 09 lut 2014

Jak to za drimlajnerem? O nie nie nie nie, ja z drimlajnerem siem znam i nie dam siem tak potraktowac, zeby mnie do tego zelaznego ptaka przywiazywali. Ja se polecem w srodku z drinkiem w skrzydelku. Ot co
bociek 16:28, 09 lut 2014

Palowac bocka snurkiem kcom. Moze jeszcze elektrycznego pastucha podlaczycie, zebym nie skrecila za bardzo na poludnie, he??
Foch
gierczusia 17:25, 09 lut 2014

bociek napisał(a)
Palowac bocka snurkiem kcom. Moze jeszcze elektrycznego pastucha podlaczycie, zebym nie skrecila za bardzo na poludnie, he??
Foch

Bociuś Koffanie ... A gdybyś tak skęciła przez przypadek na koło podbiegunowe ??... Hmmm, nooooo ????? Nie lepiej jakiś sznurek czy cuś ??.. A mnie tam raz elektroniczny pastuch popieścił i ffffcale nie było aż tak żle ...

A swoją drogą jak mam wybrać Syberię czy elektronicznego pastucha , to ja bym się tam wiele nie zastanwiała

Ale jak wolisz w środku drimlajnera ... .. To czemu nie

Buziaki
gierczusia 17:34, 09 lut 2014

Sebek napisał(a)

Koniecznie Co bym się śnurkiem do drimlajnera nie musiał przywiązywać tylko od razu być taaaaam i leżeć pod pielgrzanem madagaskarskim

Ja cI powiem Sebek .. Człowiek się przez całe życie uczy i głupim umiera ....

Ale przynajmniej Filip mi oczy otworzył

A do drimlajnera sie przywiązać to też zdziebko ryzykowne bo one się psują i bez dodatkowych atrakcji
GosiaJoanna 18:43, 09 lut 2014

gierczusia napisał(a)

Bożeszzzzz .. Jak mnie żal ,że Ty z nami polecieć jeszcze teraz nie możesz ......aaaaa... Ale jak już będziesz mogła , to daj znać ... Może mnie przygarniesz ??... Bo tak z Pzrewodnikiem , to jeszcze łatwiej by było te wszystko cudowne zakątki pozwiedzać

Mam nadzieje że polecimy ponieważ warto a chciałabym jeszcze zobaczyć The Cornwall Garden największy ogród botaniczny na świecie