Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 19:34, 03 mar 2014

aga_szsz napisał(a)
Oj rozszalałaś się dziś z tymi postami, że aż skrzynkę mam zapchaną
Nie nadążam ...

Achhh Agusiu .. U mnie albo cisza , albo mega szał ciał .. Stan pośredni raczej się ńe zdarza

Buziaki
gierczusia 19:41, 03 mar 2014

GosiaJoanna napisał(a)
U mnie pączki idą w muffin top a tak je spalałam ponieważ przeczytałam że pączek ma 300 kcal ale jak go szybko zjem to spale 10 kcal więc zjadłam ich 30 aby spalić tego pierwszego hahahah Buziaki

A te pączkowe muffinki to mają jakowyś specjalny przepis ??... Czy klasyczny ??

Ale muszę przyznać mże mi się Twoja teoria baaaardzo podoba .. Czyli trzeba jeść pączki na szybciora

To wtedy ma się nie 300, tylko 290 ...

Gośku ... Udało Ci się wrócić do wagi sprzed ciąży ???

Zresztą , to chyba raczej nie ma wielkiego znaczenia , bo Ty chyba drobniutka jesteś , więc 5 pączków w lewo czy w prawo , to jest bez różnicy ... Bożeszzzzz,ja je uwielbiam ... Mniam

Teraz wprawdzie pączka nie mam na podorędziu ale zadowolę sie bananowcem ... Moje ślinianki już szalllleją

Buziaki .... Muszę zaglądnąć do Ciebie jak tam idą prace projektowe
gierczusia 19:44, 03 mar 2014

Pola napisał(a)
U mnie tyż opuchlaki, Danusia nemasys L poleciła kupić więc w weekend zamówić mus...

Nemasys stosujemy , z tego co mi się przypomina , w temperaturze powyżej 5 stopni.. I zużywa się go szybko , nie wolno go przechowywać , ani dzielić... Jak przyjdą przymrozki , to Ci te nicienie szlag trafi i stówa pójdzie sie rypać........ A opuchlaczki będą grać na nosie ... Wstrzymaj sie trochu......
gierczusia 19:45, 03 mar 2014

eda napisał(a)
Pozdrawiam weeekendowo I miłego życzę Elcia

Edziu .. Ja Ci Koffana odpozdrawiam ... I życzę dobrego tygodnia
gierczusia 19:47, 03 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Bierz golasa we floribundzie..... do lata będzie jak ta lala..

I gdzie kwitnące krokusy.... po tygodniu od prezentacji kiełków.. powinne już dać czadu

Nie uwierzysz , ale stan krokusów niewiele się poprawił ... Parę wystawiło listeczki , u jednego czy dwóch widać zaczątki kwiatu..a gdzie się podziało te pozostałe 76 sztuk ???

Dzięki za radę w kwestii golasa .. Kupuję w takim razie

Buziaki
gierczusia 19:48, 03 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pojawiasz się i znikasz.... Mcham i buziam

Gośku ... Bo jak juź Młodego wyekspediowałam to się cieszę wolną chatą ... Ajjjajjjjj

Odbuziuję .. Gorąco
Loosiuu 19:51, 03 mar 2014

Krokusy jeszcze wybiją U mnie ledwo jeden kwiatek się pojawił reszta w pąkach...
gierczusia 20:03, 03 mar 2014

Loosiuu napisał(a)
Krokusy jeszcze wybiją U mnie ledwo jeden kwiatek się pojawił reszta w pąkach...

Filip .. Dzięki za pocieszenie ,serdeczne .. To moje pierwsze z życiu cebule i już się martwiłam czy coś z nimi nie tak ( albo ze mną bo np żle posadziłam ).... Czyli co ?? Uzbroić się w cierpilwość ??
ewakatowice 20:07, 03 mar 2014

Ostatnimi czasy... Sprawdzilas odległość między naszymi ogródkami i ucieklas w nieznane. Kiedy mnie odwiedzisz?
gierczusia 20:13, 03 mar 2014

ewakatowice napisał(a)
Ostatnimi czasy... Sprawdzilas odległość między naszymi ogródkami i ucieklas w nieznane. Kiedy mnie odwiedzisz?

Ewka .. Zniknęłam , bo Synka na obóz narciarski wyekspediowałam i teraz korzystam z uroków życia ... Nie ,żebym nie tęskniła , ale troszku od życia to każdej mamie chyba co jakiś czas siem należy .. Tak więc czasu mam teraz dość ...więc jeśli masz ochotę się spotkać .. To tylko wymyślić jakiś termin i juszzzzzz....To jest naprawdę blisko ..bardzo blisko

Buziaki