Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

anna_g 21:08, 25 lut 2014

Oj czytam tu poważne tematy opuchlakowe.... To już można im walnąć szałera Ela? Bo chcę też larvanem zakupić ale żeby nie wszystko na raz to może teraz byc już chemia? czy to aby nie za wcześnie... Dzisiaj było cięcie iglaków - częsciowe bo nie zdążylim ale było i bardzo mnie ucieszyło Ogród to jest naprawdę taka "pastylka szczęścia" Ale miałam banana na gębusi jak pracowałam w tym zimnie i chłodzie A jak się zmęczyłam choc nie szalałam tylko pomagałam ciąć i sprzątałam po cięciu. Jednak po zimie kości stare zastane i kondychy brak Sezon uważam za otwarty Buziole i kolorowych ogrodowych snów
Rench 23:43, 25 lut 2014

Róża Giardina jest we Floribundzie dostepna
gierczusia 06:53, 27 lut 2014

Juzia_G napisał(a)
Temat róż nie dla mnie
Pozdrawiam i idę...pa

Jeszcze do niedawna miałam podobnie ... Ale na tarasie mam donicę , w której była Kobea kapryśnica... Najpierw nie chciała kiełkować , potem nie chciała kwitnąć w lipcu tylko w pażdzierniku..aaaaa... Wnerwiłam się ... Spróbuję różę .. Może akurat ..

Ania Różana poleciła mi giardinę ... Ooooo...zobacz sama , co to za cudo ..może Ci sezonie do uszka : kup mnie .....

Buziaki

http://www.szkolka-przytok.pl/pl/p/Roza-Giardina-pnaca/8194

gierczusia 07:08, 27 lut 2014

anna_g napisał(a)
Oj czytam tu poważne tematy opuchlakowe.... To już można im walnąć szałera Ela? Bo chcę też larvanem zakupić ale żeby nie wszystko na raz to może teraz byc już chemia? czy to aby nie za wcześnie... Dzisiaj było cięcie iglaków - częsciowe bo nie zdążylim ale było i bardzo mnie ucieszyło Ogród to jest naprawdę taka "pastylka szczęścia" Ale miałam banana na gębusi jak pracowałam w tym zimnie i chłodzie A jak się zmęczyłam choc nie szalałam tylko pomagałam ciąć i sprzątałam po cięciu. Jednak po zimie kości stare zastane i kondychy brak Sezon uważam za otwarty Buziole i kolorowych ogrodowych snów

Aniu .. U mnie są juz nowe wżery a opuchlaczki grasują już w temp powyżej zera.. Stąd ja myślę ,że już trzeba...

I chyba dobrze kombinujesz ,że najpierw chemia.. ( dorosłe chrząszcze ) a potem po jakimś czasie nicienie ..( larwy )

Natomiast larvanem , to preparat nicieniowy , który wymaga dość wysokich temperatu , więc lepiej kupić nemasys.. To są inne niecienie , zahartowane

Buziaki

Ps.. Sorry ,że tak póżno , ale miałam mortal kombat w robocie i wczoraj padłam jak muffa

Aaa i nie goń tak tych " starych kości " .. Kochana , my Panie w Pewnym Wieku musimy się jednak powolusiu oszczedzać?. Przecież tych sił musi nam starczyć do setki :
gierczusia 07:11, 27 lut 2014

Rench napisał(a)
Róża Giardina jest we Floribundzie dostepna

Tak Reniu .. Wiem... Ale ja się panicznie bałam tych róż z gołym korzeniem , bo to tak bidnie ygląda ,że się martiłam ,że figa z tego będzie.. Noo fieszzzz.. Badyl i tyle .. Ale Ania Mi napislała ,że wszystkie Jej róźe były zakupione z gołym korzeniem i stąd wiem,że moje obawy były płonne.. Tak wiec wnet zamówię giardinę

Ale dzieki za info .... A zamawiałaś już kiedyś coś z floribun ??

Buziaki
Juzia 09:19, 27 lut 2014

gierczusia napisał(a)

Jeszcze do niedawna miałam podobnie ... Ale na tarasie mam donicę , w której była Kobea kapryśnica... Najpierw nie chciała kiełkować , potem nie chciała kwitnąć w lipcu tylko w pażdzierniku..aaaaa... Wnerwiłam się ... Spróbuję różę .. Może akurat ..

Ania Różana poleciła mi giardinę ... Ooooo...zobacz sama , co to za cudo ..może Ci sezonie do uszka : kup mnie .....

Buziaki

http://www.szkolka-przytok.pl/pl/p/Roza-Giardina-pnaca/8194

No nie powiem, że brzydka...hehe... ale jeszcze nie czas dla mnie na róże
Rench 15:50, 27 lut 2014

gierczusia napisał(a)

Tak Reniu .. Wiem... Ale ja się panicznie bałam tych róż z gołym korzeniem , bo to tak bidnie ygląda ,że się martiłam ,że figa z tego będzie.. Noo fieszzzz.. Badyl i tyle .. Ale Ania Mi napislała ,że wszystkie Jej róźe były zakupione z gołym korzeniem i stąd wiem,że moje obawy były płonne.. Tak wiec wnet zamówię giardinę

Ale dzieki za info .... A zamawiałaś już kiedyś coś z floribun ??

Buziaki

Nie sądziłam że jesteś aż taki cykor
Tak kupowałam,oczywiście golasy
GosiaJoanna 19:17, 27 lut 2014

"Powiedział Bartek, że dziś tłusty czwartek, a Bartkowa uwierzyła, dobrych pączków nasmażyła".
Pieczone pączki podobno te idą w biust hehehe Made in Moja psiapiułka Paula

A gdzie Wy wszyscy, pewnie paczkami sie opychacie
bociek 19:21, 27 lut 2014

Gierczusia, skad ja znam ten mortal kombat. A to oszczedzanie sie mnie akurat okropnie meczy. Jakos nie nawyklam do lezenia i pachnienia (?????)
Na opuchlakach sie nie znam, ale kret pewnie niezgorzej siem orientuje.

Buziam
gierczusia 09:19, 28 lut 2014

Juzia_G napisał(a)

No nie powiem, że brzydka...hehe... ale jeszcze nie czas dla mnie na róże

Pzzyjdzie na to czas Juziu .. Zobaczysz .... Ja ż się długo zarzekałam , ale ostatnio stwierdziłam ,że taki odpoczynek pod różą może być fajna i pachnącą atrakcją .. Spróbujemy

Buziaki