Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 21:35, 24 lut 2014

aga_szsz napisał(a)
No to już się po pachy uśmiałam ale po wieściach opuchlakowych, to mi mina zrzędła
I ja u siebie widziałam takie wypasione krewety, bleeeee, ale że same iglaki tam rosły i trawa, to innych objawów nie widziałam

Promanal mieszasz z jakimś innym środkiem dla lepszej przyczepności?

Te opuchlaki to nas wnet będą nawet po nocach prześladować ... One żrą u mnie tuje i cisy..tak z iglaków.. Noo i bluszcz , rodki ,trzmieliny , bergenie....

Ale może Twoje krewetki to było inksze paskudztwo a nie opuchlaczki .....aaa.... To by było idealne rozwiązanie..

Promanal jest oleisty sam z siebie , a na etykiecie pisze ,że powinno byc go tak dużo,że ma spływać....

A na roślinie zostaje taka tłustawa warstewka , bleeeeee ..

Ale grunt ,że co ma udusić to udusi
bleebla 22:02, 24 lut 2014

Gierczusiu dziękuję za pomoce naukowo-ogrodowe.
Buziole
aga_szsz 22:07, 24 lut 2014

gierczusia napisał(a)

Te opuchlaki to nas wnet będą nawet po nocach prześladować ... One żrą u mnie tuje i cisy..tak z iglaków.. Noo i bluszcz , rodki ,trzmieliny , bergenie....

Ale może Twoje krewetki to było inksze paskudztwo a nie opuchlaczki .....aaa.... To by było idealne rozwiązanie..

Promanal jest oleisty sam z siebie , a na etykiecie pisze ,że powinno byc go tak dużo,że ma spływać....

A na roślinie zostaje taka tłustawa warstewka , bleeeeee ..

Ale grunt ,że co ma udusić to udusi

Mus zadziałać!
gierczusia 22:08, 24 lut 2014

bleebla napisał(a)
Gierczusiu dziękuję za pomoce naukowo-ogrodowe.
Buziole

Ależ nie ma za co .. Jeśli się przydały to się cieszę .. Sama nigdy nie wiedziałam gdzie co chlastnąć

Buziaki .. Dobrej nocy
gierczusia 22:10, 24 lut 2014

aga_szsz napisał(a)

Mus zadziałać!

Noo mus .. Ja w ubiegłym roku wyrąbałam promanalem nawet wiciokrzewa.. Wbrew instrukcji ofkurs ....,,Nie wiem , czy to był przypadek , ale przez calutki sezon nie miałam na nim ani pół mszycy
aga_szsz 07:52, 25 lut 2014

A róże tez można???, Co roku mam plagę tego dziadostwa i nie mogę sie pozbyć!
Kindzia 08:02, 25 lut 2014

Ja wiem, że masz jedną ostatnią naklejkę...i nadzieję miałam, że dla mnie trzymasz Trzymaj, na razie jeszcze z czasem nie bardzo mam, lepiej trochę, ale komfortu nie ma. Odezwę się.

U mnie lichy żurawy zżerają, dzisiaj szałer!!!
gierczusia 15:46, 25 lut 2014

A tak jest dziś w mikro ogrodzie...

Jedyny kwiat skimmi....w ubiegłym roku była ich masa, teraz tylko jeden....

Ptaki zostawiły sobie jeszcze małe zapasy na ewentualność powrotu zimy .... Oby nie były potrzebne

Moje krokusy nieśmiało ..... Moźe jeszcze będzie dane mi się ńimi cieszyć .... Macham z mikro ogrodu

gierczusia 15:52, 25 lut 2014

Kindzia napisał(a)
Ja wiem, że masz jedną ostatnią naklejkę...i nadzieję miałam, że dla mnie trzymasz Trzymaj, na razie jeszcze z czasem nie bardzo mam, lepiej trochę, ale komfortu nie ma. Odezwę się.

U mnie lichy żurawy zżerają, dzisiaj szałer!!!

Trzymam Kofffana ... I nie oddam... Noo chyba ,że Tobie

Leźy sobie spokojnie i czeka na Ciebie więc się nie martw ... A jak już czasu będzie ciut więcej to się jakoś celniemy .. Buziaki
gierczusia 15:54, 25 lut 2014

aga_szsz napisał(a)
A róże tez można???, Co roku mam plagę tego dziadostwa i nie mogę sie pozbyć!

Cięźko mi powiedzieć..nie chcę ,żeby moja pochopna informacja fffszystkie róże Ci wykończyła.. Moźe spróbuj na jednej.. Tej , z którą ewentualnie najłatwiej będzie Ci się rozstać ....