Mala_Mi
09:05, 04 mar 2014

Nie gdziesik, a u mnie.... "gdziesik" mi poprawia automat na "gdzie sik"....... wiec sobie pomyślałam, że w jakiej koedukacyjnej z moplikiem

Ale tym razem chodzi o inny sik...
W trawniku wolniej sie rozrastają bo konkurencje z trawą maja sporo.. no i zawsze je szybciej skosimy niż te na rabatach.. ale rosną... troszkę się rozmnożą i stoją w miejscu, albo zanikają.. to zależy jak długo wytrzymasz z brzydką trawą.. Przy sztuk 100 możesz.. trawkę przycinać nożyczkami by nie zdziczała, a liście krokusów skracać ... ja tak kiedyś robiłam a tera mi się nie chce..
Jest zimno i krokusy zatrzymały sie w rozwoju.. wiec bez paniki... moje krokusy w trawniku nawet kiełków nie wystawiły.... wiec nie nerwowo.... wyjdą, zakwitną.. tylko ich nie rozdepcz... bo nie zakwitną